- 2 Kasım 2015
- 33
- 12
- 18
- 37
Merhaba canim ben klomene yani basladim bugun 3.gun bende istah artisi yapti ve sol kasikta agri ve sislik oldu normal mi bu yan etkiler[/QUOTE]Arkadasim ne haberler senden test tekrar yaptinmi ben BAT bekliyom
[/QUOTE]Ben cok
Merhaba canim ben klomene yani basladim bugun 3.gun bende istah artisi yapti ve sol kasikta agri ve sislik oldu normal mi bu yan etkiler
İnşallah Rabbim herkese o duyguyu nasip etsinCanim sanirim alinti yapmisim ben yazarken ben yan etkileri icin yazmistim sizdede oldumu klomende
Doğrudur canım Rabbim gonlumuze göre versin ne kadar evlisin ne zamandır bebek düşünüyorsunBen klomen kullanırken de Arın ağrısı yaşamışdim yumurtalarını geliştiğini gösterir bu
Benim çatlatma iğnesi sonrasi 12. Gün hamilelik belirtileri var ama 10. Gün bhcg 2,6 çıkmıştı yani negatif bu gün sitede araştırdım böyle erken dönemde negatif çıkıp sonra pozitif çıkan kişiler var bir diyorumnegatif çıktı işte belirtiler progesteron fitil dendir bir diyorum ccumartesi tekraredeyim testi çarşafa yoksadaciksin bir diyorum adettarihimi beklerim bıktım artık bu ay da olmazsa tedaviyi birakicam
Zor bir süreç Rabbim sabır versin benim de 14.günüm en gec cumartesi adet günüm 10.gün de arkadaşlarım aklımı karıştırdı ve ısrarla test yaptırdı bugüne kadar hep çift çizgi çıktı bu sabah yaptım diğer günlerin ki kadar net olmasa da niye silik ikinci bir çizgi çıktı yarın kan mi versem acaba diyorum yoksa adetim geçse mi diye düşünüyorumBenim çatlatma iğnesi sonrasi 12. Gün hamilelik belirtileri var ama 10. Gün bhcg 2,6 çıkmıştı yani negatif bu gün sitede araştırdım böyle erken dönemde negatif çıkıp sonra pozitif çıkan kişiler var bir diyorumnegatif çıktı işte belirtiler progesteron fitil dendir bir diyorum ccumartesi tekraredeyim testi çarşafa yoksadaciksin bir diyorum adettarihimi beklerim bıktım artık bu ay da olmazsa tedaviyi birakicam
Canim gecmis olsun umarim iyi haberlerini aliriz ne kadar oldu tedaviye basliyali yani bu ilk klomen ve catlatma ignesi miBenim çatlatma iğnesi sonrasi 12. Gün hamilelik belirtileri var ama 10. Gün bhcg 2,6 çıkmıştı yani negatif bu gün sitede araştırdım böyle erken dönemde negatif çıkıp sonra pozitif çıkan kişiler var bir diyorumnegatif çıktı işte belirtiler progesteron fitil dendir bir diyorum ccumartesi tekraredeyim testi çarşafa yoksadaciksin bir diyorum adettarihimi beklerim bıktım artık bu ay da olmazsa tedaviyi birakicam
Canim belirtilerim adet oncesi gibiydi ama bu ay tek farkli yaptigim sey iliski sonrasi ayaklarimi duvara dayayip sonra hic kalkmadan sag tarafima yatmak oldu. Bir de meryem.suresini okuyorum canimCanım hayırlı olsun sağlıkla kucağınada alırsın inşallah anlat bize belirti yaşadın mı nasıl bir süreçti
Teşekkür ederim amin insaallahElacım soğan kürünü bende bir ay denedim ama sadece 1 hafta içebildim. insanın midesi kaldırmıyor ki aç karna. ama soğan kürü ile hamile kalan çok duyuyorum. inşallah başarılı olur sende de
Evet rüzgarseli ikinci çocuk için uğraşıyorum ilki kadar kolay gelmicek ikincimiz. sorunun da yokmuş ne güzel. inşallah tez zamanda kucağına alırsın bebişini. 2. ayını okudum çatlatma iğnesi sonrası eşinin gitmesi gerekmiş o nedenle sizden kaynaklı sayılmaz umarım bu ay başarılı sonuç elde edersiniz. Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla inşallah.
canım bozma moralini 4 kez hamile kalabilmişsen yine kalırsın. pıhtılaşma sorunu da ilaçla halledilebiliyor bildiğim kadarıyla. tez zamanda başarılı sonuç elde edersin inşallah.
hayırlı olsun Fatmaşimşek. senin adına sevindim. darısı bizlerin başına.
Adetimin ikinci günü bugün. benim eşim röntgen teknikeri, sağlıkçı olduğu için sağlıkçı tanıdıkları var. bir arkadaşına açılmış çocuk sorunumuzu anlatmış. o arkadaşının tavsiyelerine uyacağız iki ay sizlerle de paylaşayım.
Pkos sorununu en hızlı çözen ilaç doğum kontrol hapıymış. 2-3 ay kullanmamı önermiş. 1 yıldır bekliyoruz iki ay daha bekleriz bir de bunu denemiş oluruz. en azından iki ay hayal kırıklıklarına ara vermiş oluruz psikolojimiz de düzelir bu arada. Doğum kontrol hapını hemen aldık ve dün başladım. 2 ay kullanacağım bakalım. zaten evlendiğim zamanlar 3-4 ay doğum kontrol hapı kullanmıştım bıraktıktan iki ay sonra geri çekilme yöntemine rağmen hamile kalmıştım. şimdi bu arkadaşın tavsiyesi sonrası anladım ki o zaman kullandığım doğum kontrol hapları işe yarmış olmalı.
ikinci olarak ikimize de idrar yolları enfeksiyonu için antibiyotik kullanımı önermiş. ilaç isimleri de vermiş. onları da kullanmaya başladık. eşlerden birinde bile olabilecek idrar yolu enfeksiyonu sürekli birbirine geçerek yenilenebiliyormuş ve bu da gebe kalmanın önüne geçebilen bir sorunmuş. idrar yollarıyla ilgili sorun hissetmememize rağmen başladık. ne ilaçlar içmişiz şimdiye kadar bir iki kutu daha ilaçtan daha fazla zarar göremeyiz herhalde.
gerçekten süreç yıpratıcı her ay denemeler, sonrasında meraklı bekleyişler ve hüsrana uğramak yoruyor. bi de çevre baskısı, meraklı sorular. anlattıklarından çeşitli tavsiyeler. yoruluyor insan. hepimiz için hayırlısı kızlar.
Cok zormus 3 tane dusuk tabiki rabbim sagolana saglik sihhat versin umarim hersey gonlunce olsunBen 13 yıllık evliyim genç kizligimdan beri pcoluyum ama yumurtluyordum 1 oğlum var 4 hamilelik yaşadım hemen hamile kaliyordum ben yaslandik artık herhalde şimdi olmuyor hoş olsada düşükle sonuçlandı 3 u düşük olacaksa hiç olmasın hepimize sağlıklı evlatlar versin yüce Allah'ım
Ayyyy CNN gozun aydin darisi bebis isteyenlerin basinaa senin adina cokkkk mutlu oldumEvet canim çok şükür hamişiiiimm darisi size olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?