Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Canim sanirim alinti yapmisim ben yazarken ben yan etkileri icin yazmistim sizdede oldumu klomende[/QUOTE]
İnşallah Rabbim herkese o duyguyu nasip etsin ben klomen kullanırken dikkat etmedim pek ilgimi çeken bir yan etki olmadı muhtemelen doktorun klomen sonra çatlatma iğnesi verecektir sana da ben de catlatma iğnesinin ertesi günü şiddetli kasık ağrım oldu 3 gün boyunca azalacak geçti bu da iyi birseymis yumurtaların çatlatma belirtisimis

Him
Canim sanirim alinti yapmisim ben yazarken ben yan etkileri icin yazmistim sizdede oldumu klomende
İnşallah Rabbim herkese o duyguyu nasip etsin ben klomen kullanırken dikkat etmedim pek ilgimi çeken bir yan etki olmadı muhtemelen doktorun klomen sonra çatlatma iğnesi verecektir sana da ben de catlatma iğnesinin ertesi günü şiddetli kasık ağrım oldu 3 gün boyunca azalacak geçti bu da iyi birseymis yumurtaların çatlatma belirtisimis[/QUOTE]
Tesekkur ederim canim cuma gunu klomen bitiyor carsamba gunu gel catlaticaz dedi bakalim hayirlisi bana ilac yan etki yapti sanirim gerci ben bide demir ilaci iciyorum ondanda olabilir

Ben klomen kullanırken de Arın ağrısı yaşamışdim yumurtalarını geliştiğini gösterir bu

Benim çatlatma iğnesi sonrasi 12. Gün hamilelik belirtileri var ama 10. Gün bhcg 2,6 çıkmıştı yani negatif bu gün sitede araştırdım böyle erken dönemde negatif çıkıp sonra pozitif çıkan kişiler var bir diyorumnegatif çıktı işte belirtiler progesteron fitil dendir bir diyorum ccumartesi tekraredeyim testi çarşafa yoksadaciksin bir diyorum adettarihimi beklerim bıktım artık bu ay da olmazsa tedaviyi birakicam

Ben 13 yıllık evliyim genç kizligimdan beri pcoluyum ama yumurtluyordum 1 oğlum var 4 hamilelik yaşadım hemen hamile kaliyordum ben yaslandik artık herhalde şimdi olmuyor hoş olsada düşükle sonuçlandı 3 u düşük olacaksa hiç olmasın hepimize sağlıklı evlatlar versin yüce Allah'ım

Zor bir süreç Rabbim sabır versin benim de 14.günüm en gec cumartesi adet günüm 10.gün de arkadaşlarım aklımı karıştırdı ve ısrarla test yaptırdı bugüne kadar hep çift çizgi çıktı bu sabah yaptım diğer günlerin ki kadar net olmasa da niye silik ikinci bir çizgi çıktı yarın kan mi versem acaba diyorum yoksa adetim geçse mi diye düşünüyorum

Canim gecmis olsun umarim iyi haberlerini aliriz ne kadar oldu tedaviye basliyali yani bu ilk klomen ve catlatma ignesi mi

Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağınada alırsın inşallah anlat bize belirti yaşadın mı nasıl bir süreçti
Canim belirtilerim adet oncesi gibiydi ama bu ay tek farkli yaptigim sey iliski sonrasi ayaklarimi duvara dayayip sonra hic kalkmadan sag tarafima yatmak oldu. Bir de meryem.suresini okuyorum canim

Teşekkür ederim amin insaallah

Kbrayl
[QUOTE="kbrayldzmm, post: 43380524, ]Zor bir sinsanıabbim sabır versin benim de 14.günüm en gec cumartesi adet günüm 10.gün de arkadaşlarım aklımı karıştırdı ve ısrarla test yaptırdı bugüne kadar hep çift çizgi çıktı bu sabah yaptım diğer günlerin ki kadar net olmasa da niye silik ikinci bir çizgi çıktı yarın kan mi versem acaba diyorum yoksa adetim geçse mi diye düşünüyorum [/QUOTE]
Bence cumartesiyibekle cok orolsada beklemek olduruyor insan

Bide bisey sorcam kizlar size catlatma igenesinden sonra testler pozit
Cok zormus 3 tane dusuk tabiki rabbim sagolana saglik sihhat versin umarim hersey gonlunce olsun

E="izzetefe, post: 43380539, member: 710166"]Canim gecmis olsun umarim iyi haberlerini aliriz ne kadar oldu tedaviye basliyali yani bu ilk klomen ve catlatma ignesi mi[/QUOTE]
Hayir 3. Ayim bu ay klomen ve yumurta geliştiric iiğne ile 4 yumurtam gelişti 23unde çatlatma iğnesi oldum beklemedyim

UOTE="izzetefe, post: 43380642, member: 710166"]Bide bisey sorcam kizlar size catlatma igenesinden sonra testler pozit

Cok zormus 3 tane dusuk tabiki rabbim sagolana saglik sihhat versin umarim hersey gonlunce olsun[/QUOTE]
Sağol aarkadaşım hepimize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…