Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
UOTE="izzetefe, post: 43380642, member: 710166"]Bide bisey sorcam kizlar size catlatma igenesinden sonra testler pozit

Cok zormus 3 tane dusuk tabiki rabbim sagolana saglik sihhat versin umarim hersey gonlunce olsun
Sağol aarkadaşım hepimize inşallah[/QUOTE]
Insallah bu ay tutar hep guzel haberler aliriz

E="izzetefe, post: 43380539, member: 710166"]Canim gecmis olsun umarim iyi haberlerini aliriz ne kadar oldu tedaviye basliyali yani bu ilk klomen ve catlatma ignesi mi
Hayir 3. Ayim bu ay klomen ve yumurta geliştiric iiğne ile 4 yumurtam gelişti 23unde çatlatma iğnesi oldum beklemedyim[/QUOTE]
Canım bende 23unde ıgne oldum.klomen kullanmadım.1 tane 18mm yum vardı.bat 10 kasım catlatma ıgnesı olunca adet tarihi öne kayıyormu

Kızlar merhaba benimde 2 kaybım var. Eylulde hsg cekındım ekımde 13.gun cat ıgnesı vuruldum bugun 13.gunum bu ayda olmadı atesım düşük.. Haftaya persembe dr randevum var bu ay klomen ve cat ıgnesı olucam.yıne olmazsa aralıkta aşılama.. Tedavıye baslayacagımı bilmek beni umutlandırıyor ama yinede içim buruk hiç olmayacakmış gibi..

Canım ateşin kaç çıkıyor bide saat kaçta ölçüyorsun

Hayir 3. Ayim bu ay klomen ve yumurta geliştiric iiğne ile 4 yumurtam gelişti 23unde çatlatma iğnesi oldum beklemedyim
Canım bende 23unde ıgne oldum.klomen kullanmadım.1 tane 18mm yum vardı.bat 10 kasım catlatma ıgnesı olunca adet tarihi öne kayıyormu[/QUOTE]
Yumurta catladiktan 14 gun sonra adet olmamız gerekiyormuş benim de BAT 10 kasi

Canım ateşin çok iyi ateş tablolarına bak 36.6 ve 36.7 ile çok öğrenen var inşallah güzel haberini alıcaz ne zaman test yapıcaksın
Test yapmicam canim olmadi olsa hissederdim bence.. adet olup tedaviye baslamak icin sabirsizlaniyorum. Sen nasilsin?

Peki ben de surekli olcuyorum herzaman 36.7 iken bugun 36.4 cikti ve adetim biteli 2 gun oldu neye gore bakicaz
Canim ben adete 1 hafta olcmeye basliyorum 2 hamileligimde de adetim gecene kadar son 1 hafta hep 36.9du hic dusmedi.

Ben sadece o 1 hafta takip ediyorum onun disinda ovulasyon icin ateşi kullanmiyorum izzetefe

Yumurta catladiktan 14 gun sonra adet olmamız gerekiyormuş benim de BAT 10 kasi[/QUOTE]
Ignenin 14. Gunu ile 19.gunu arasi adet olunur yaziyo forumlarda cogununda battan once gelmis S suzanbilal

Test yapmicam canim olmadi olsa hissederdim bence.. adet olup tedaviye baslamak icin sabirsizlaniyorum. Sen nasilsin?
Ben çok kötüyüm bugün test yaptım negetif iğnenin etkiside kalmamış anlıycağın benim hiçbişeyden umudum kalmadı

Kızlar umudunuzu yitirmeyin lütfen bende bebek için uğraşırken yumoş kiste dönmüş 7cm hemde adet oldum 3,5cm küçülmüş sonrası nolur bilmiorum hala uğraşıyorum vazgeçmeyin lütfen Allahın izni ile kavuşcaz bebişlerimze :)

Arkadaslar benim dün akşam çok kasık ağrım oldu bu gündoktoru aaradım yyarıncçatlatma iğnesinden sonra 14. Gün bthcg baktırmamı istedi BAT 10 kKasım yaa doğru sonuçcçıkmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…