Sağol aarkadaşım hepimize inşallah[/QUOTE]UOTE="izzetefe, post: 43380642, member: 710166"]Bide bisey sorcam kizlar size catlatma igenesinden sonra testler pozit
Cok zormus 3 tane dusuk tabiki rabbim sagolana saglik sihhat versin umarim hersey gonlunce olsun
Hayir 3. Ayim bu ay klomen ve yumurta geliştiric iiğne ile 4 yumurtam gelişti 23unde çatlatma iğnesi oldum beklemedyim[/QUOTE]E="izzetefe, post: 43380539, member: 710166"]Canim gecmis olsun umarim iyi haberlerini aliriz ne kadar oldu tedaviye basliyali yani bu ilk klomen ve catlatma ignesi mi
Canım ateşin kaç çıkıyor bide saat kaçta ölçüyorsunKızlar merhaba benimde 2 kaybım var. Eylulde hsg cekındım ekımde 13.gun cat ıgnesı vuruldum bugun 13.gunum bu ayda olmadı atesım düşük.. Haftaya persembe dr randevum var bu ay klomen ve cat ıgnesı olucam.yıne olmazsa aralıkta aşılama.. Tedavıye baslayacagımı bilmek beni umutlandırıyor ama yinede içim buruk hiç olmayacakmış gibi..
Atesle nasil olculuyo yuksekmi cikmaliCanım ateşin kaç çıkıyor bide saat kaçta ölçüyorsun
Evet ve adet tarihine kadar düşmemesi gerekiyorAtesle nasil olculuyo yuksekmi cikmali
Ates 36.7 canım ama hamilelikte 36.9un altına düşmüyordu.sabah 6.30da olcuyorumCanım ateşin kaç çıkıyor bide saat kaçta ölçüyorsun
Canım ateşin çok iyi ateş tablolarına bak 36.6 ve 36.7 ile çok öğrenen var inşallah güzel haberini alıcaz ne zaman test yapıcaksınAtes 36.7 canım ama hamilelikte 36.9un altına düşmüyordu.sabah 6.30da olcuyorum
Peki ben de surekli olcuyorum herzaman 36.7 iken bugun 36.4 cikti ve adetim biteli 2 gun oldu neye gore bakicazAtes 36.7 canım ama hamilelikte 36.9un altına düşmüyordu.sabah 6.30da olcuyorum
Canım bende 23unde ıgne oldum.klomen kullanmadım.1 tane 18mm yum vardı.bat 10 kasım catlatma ıgnesı olunca adet tarihi öne kayıyormu[/QUOTE]Hayir 3. Ayim bu ay klomen ve yumurta geliştiric iiğne ile 4 yumurtam gelişti 23unde çatlatma iğnesi oldum beklemedyim
Test yapmicam canim olmadi olsa hissederdim bence.. adet olup tedaviye baslamak icin sabirsizlaniyorum. Sen nasilsin?Canım ateşin çok iyi ateş tablolarına bak 36.6 ve 36.7 ile çok öğrenen var inşallah güzel haberini alıcaz ne zaman test yapıcaksın
Canim ben adete 1 hafta olcmeye basliyorum 2 hamileligimde de adetim gecene kadar son 1 hafta hep 36.9du hic dusmedi.Peki ben de surekli olcuyorum herzaman 36.7 iken bugun 36.4 cikti ve adetim biteli 2 gun oldu neye gore bakicaz
Anladim canim cok tesekkur ederim ogrenmis oldum cok sagol cvp icin rabbim her duani kabul etsinCanim ben adete 1 hafta olcmeye basliyorum 2 hamileligimde de adetim gecene kadar son 1 hafta hep 36.9du hic dusmedi.
Ben sadece o 1 hafta takip ediyorum onun disinda ovulasyon icin ateşi kullanmiyorumizzetefe
Amin canim rabbim tüm dualarımızı kabul etsin bize hayirli saglikli evlatlar müjdelesin aminAnladim canim cok tesekkur ederim ogrenmis oldum cok sagol cvp icin rabbim her duani kabul etsin
Ben çok kötüyüm bugün test yaptım negetif iğnenin etkiside kalmamış anlıycağın benim hiçbişeyden umudum kalmadıTest yapmicam canim olmadi olsa hissederdim bence.. adet olup tedaviye baslamak icin sabirsizlaniyorum. Sen nasilsin?
Canim bugun kacinci gunundu 14müBen çok kötüyüm bugün test yaptım negetif iğnenin etkiside kalmamış anlıycağın benim hiçbişeyden umudum kalmadı
Merhaba 23 unde igne olmustun dimi bence sonuc alirsin 14. Gun baktirArkadaslar benim dün akşam çok kasık ağrım oldu bu gündoktoru aaradım yyarıncçatlatma iğnesinden sonra 14. Gün bthcg baktırmamı istedi BAT 10 kKasım yaa doğru sonuçcçıkmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?