- 22 Ekim 2015
- 46
- 13
- 3
- 46
Rahatla neden stres yapiyosun zaten rabbim nasip ederse olucak rabbime birak dua et ve sabir dile hayirliysa olsun de olmasada rabbimin bi bildigi vardir mutlaka ama yinede olumlu dusun rabbim gonlundekini nasip etsin inşallahMecbur baktıricam artık doktor istedi ama ben bu forumda okudum 14. Gün baktirıp negatif çıkıp BAT DAN sonra pozitif çıkanlar var ya benim de öyle olursa ama ben çatlatma iğnesi ile catladim geç dollenme olmaz herhalde bilemedim ki aldı beni bir stres
Yok canım iğnenin 11.günü bugünCanim bugun kacinci gunundu 14mü
Canim ama 11.gun erken dr lar 15.gun diyorlar. Su an cok erken daha ignenin etkisi yeni gecmistir. Varsa yeni yeni idrara karışır. 15.gunden erken yapmaYok canım iğnenin 11.günü bugün
yaptım bile ya çokta morelim bozuldu ama 11.gün öğrenenler var burda neyse ya kısmet artık olmuyosa olmuyodur napalımCanim ama 11.gun erken dr lar 15.gun diyorlar. Su an cok erken daha ignenin etkisi yeni gecmistir. Varsa yeni yeni idrara karışır. 15.gunden erken yapma
Hemen umutsuzluk yok. Ekimde olmadiysa kasimda olur. Tedaviye devam. Ben klomen kullanacagim icin kasim ayi icin heyecanliyim insallah kist yapmaz. Araliktada asilama olacak. Bu ay tedaviye geciyorum nasipse. Sen de umudunu kaybetmiyosun birlikte devam ediyoruz yolumuzayaptım bile ya çokta morelim bozuldu ama 11.gün öğrenenler var burda neyse ya kısmet artık olmuyosa olmuyodur napalım
Aynen canım devam tabiki hayırlısı olsun allah razı olsun sendende morel veriyosun elbet bizimde bebeklerimiz gelecekleri zamanı bekliyorlarHemen umutsuzluk yok. Ekimde olmadiysa kasimda olur. Tedaviye devam. Ben klomen kullanacagim icin kasim ayi icin heyecanliyim insallah kist yapmaz. Araliktada asilama olacak. Bu ay tedaviye geciyorum nasipse. Sen de umudunu kaybetmiyosun birlikte devam ediyoruz yolumuza
Allah hepimizden razi olsun ne demek.. burda hepimiz birbirimize desteğiz.. zaman geciveriyo her adet oluşumuzda bebeklerimize 1 ay daha yaklasiyoruz boyle dusunelim:)Aynen canım devam tabiki hayırlısı olsun allah razı olsun sendende morel veriyosun elbet bizimde bebeklerimiz gelecekleri zamanı bekliyorlar
Amin canim rabbim saglikli sihhatli kucagimiza almayi da nasip eder inslahAyyyy CNN gozun aydin darisi bebis isteyenlerin basinaa senin adina cokkkk mutlu oldum
Hayırlısı olsun canım bende bekliyorum bakalım aynen tedaviye başlıycam inşallah fazla bekletmez bebişler biziGunaydin kizlar adetimin 28.gunu adet oldum. Ignemin 16.gunu.. bat tan 3 gun once geldi. Bu ay klomen kullanicam ilk defa hayirlisi.
Insallah canim sen bu ay klomen kullanmistin degilmiHayırlısı olsun canım bende bekliyorum bakalım aynen tedaviye başlıycam inşallah fazla bekletmez bebişler bizi
Evet canım klomen +çat iğnesi ama bendede işe yaramadı sanırım kaç gündür adet sancıları çok felaket yarında 14.günüm bende pazartesi yada salı görürüm kırmızılarıInsallah canim sen bu ay klomen kullanmistin degilmi
Sanada geçmiş olsun yeni ay yeni umutlar inşallah hayırlısı diyelim stres bizi çok etkiliyor benceBende bugün sabah regl oldum iğnenin 14.gününe kadar silikte olsa yaptığım testler hep pozitif çıktı 15 gün negatif çıktı ve 16.günü de regl oldum testin pozitif çıkması beni çok umutlandirmisti. Ama nasip değilmiş yinehayırlısı olsun
Adet olmadan umutsuzluk yok canim.ben klomen kullanmadim bu ay sadece catlatma ignesi oldum. Klomenin 2.ayda da etkili oldugunu biliyorumEvet canım klomen +çat iğnesi ama bendede işe yaramadı sanırım kaç gündür adet sancıları çok felaket yarında 14.günüm bende pazartesi yada salı görürüm kırmızıları
Hayır ben göbekten oldum hiç bişe hissetmedim sonrasında sancıda olmadıKizlar catlatma ignesi nasil oluyo. Cok sanci yapiyo mu
Rahat ol canım hayırlısı olsunTamam canim pazartesi dr gidicemde korktum biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?