Amin insallah canim rabbim kucaklarimiz doldursun insallah bu seferRahat ol canım hayırlısı olsun
Amin canım inşallah sizlerden dua bekliyorum inşallah bu ay hastalanmam ve bebek gelir ben isteyen herkese duacıyımAmin insallah canim rabbim kucaklarimiz doldursun insallah bu sefer
Amin canim cumlemize dua ediyorumAmin canım inşallah sizlerden dua bekliyorum inşallah bu ay hastalanmam ve bebek gelir ben isteyen herkese duacıyım
Bence gec döllenm eiinşallah yyükselişi. 17 . Güntekrar yaptir[/QUOTE][QUOTEsevgi huzur, post: 43469753, member: 703227"]Kızlar acil fikir iğnenin 15.günü kan testi 1.20 yani negatif 16.günde hastalanmadım ne olucak gecikme yapmaz demişti doktor
Var mı öyle bi ihtimal gerçekten dünden beri ağlıyorum nasip tabi ama insan üzülüyo ama 20. güne kadar bekliycem hastalanmazsam tekrar yaptırırım[/QUOTE]Bence gec döllenm eiinşallah yyükselişi. 17 . Güntekrar yaptir
Zaten ben bu saatten sonra pozitife döneceğine pek ihtimal vermiyorumCanim seni hayal kirikligina ugratma istemem ama gecen ay bende ignenin 19. Gunu hasta oldum adetin 32.gunu bende cokuzuldum umarim seninki tutmustur
Zaten ben bu saatten sonra pozitife döneceğine pek ihtimal vermiyorum
yok canım tekrar baktırmadım pazartesiyi bekliyorum doktorumuda aradım hastalanmazsam pazartesi yapıcamcanım yeniden baktırdım mı hcg ye durumun nedir merak ediyorum
Merhaba,
bende sizlere birsey danismak istiyorum..
bu ayin 9nda bir adet 18mm yumurtam vardi ve saat 11de catlama ignesi oldum.. ertesi gün esim acil il disina cikmasi gerekti ve saat 13gibi iliski oldu yani 27 saat sonra
herkes 36 saat sonra diyor bizim sansimiz yok mu
Spermin yaşama süresi 72saat yani merak etme ınş tutmustur
Bana vuruldugum gunun aksami ve birer gun arayla ilski dedi doktor 36 saat tmm onemli ama benceEo kadarda dert degil sonucta iceride canli kaliyolarlar
Biraz daha bekle negatif olunca üzülüyor insanKızlar merhaba benimde bugün ignemin 15.günü adetime 2 gün var ve hiçbir belirtim yok ne adete ne hamilelige dair.sizce bugün idrar testi yapsam mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?