Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Kızlar acil fikir iğnenin 15.günü kan testi 1.20 yani negatif 16.günde hastalanmadım ne olucak gecikme yapmaz demişti doktor

[QUOTEsevgi huzur, post: 43469753, member: 703227"]Kızlar acil fikir iğnenin 15.günü kan testi 1.20 yani negatif 16.günde hastalanmadım ne olucak gecikme yapmaz demişti doktor[/QUOTE]
Bence gec döllenm eiinşallah yyükselişi. 17 . Güntekrar yaptir

[QUOTEsevgi huzur, post: 43469753, member: 703227"]Kızlar acil fikir iğnenin 15.günü kan testi 1.20 yani negatif 16.günde hastalanmadım ne olucak gecikme yapmaz demişti doktor
Bence gec döllenm eiinşallah yyükselişi. 17 . Güntekrar yaptir[/QUOTE]
Var mı öyle bi ihtimal gerçekten dünden beri ağlıyorum nasip tabi ama insan üzülüyo ama 20. güne kadar bekliycem hastalanmazsam tekrar yaptırırım

Canim seni hayal kirikligina ugratma istemem ama gecen ay bende ignenin 19. Gunu hasta oldum adetin 32.gunu bende cokuzuldum umarim seninki tutmustur

Valla canı M birçok örneği var hatta bulabilirsenn göndereyim sana osayfayı
Bence gec döllenm eiinşallah yyükselişi. 17 . Güntekrar yaptir
Var mı öyle bi ihtimal gerçekten dünden beri ağlıyorum nasip tabi ama insan üzülüyo ama 20. güne kadar bekliycem hastalanmazsam tekrar yaptırırım[/QUOTE]

Arkadaslar merhaba biliyorum bu soru milyonkere sorulmustur ama destekcim yok kimsem yok ancak size sorabilirim serophene + ovitrelle tedavisini oluyorum bugun 14.gunumdu kan testi yaptirdim 0.49 cikti adete 7 gun var bir umut 'yukselirmi' boyle olan varmi cok kotuyum biliyorum sabretmek gerek Rabbim ol dedimi olur ama 3 yildan beri bir kere dusuk yaptim dahada olmadi hamile bayan gormek istemiyorum esim bisey soylemese bile cocuk gorunce gozlerinden anlayabiliyorum lutfen bi destek olun cok yoruldum ben

Merhaba,
bende sizlere birsey danismak istiyorum..
bu ayin 9nda bir adet 18mm yumurtam vardi ve saat 11de catlama ignesi oldum.. ertesi gün esim acil il disina cikmasi gerekti ve saat 13gibi iliski oldu yani 27 saat sonra
herkes 36 saat sonra diyor bizim sansimiz yok mu

Bana vuruldugum gunun aksami ve birer gun arayla ilski dedi doktor 36 saat tmm onemli ama benceEo kadarda dert degil sonucta iceride canli kaliyolarlar

Kızlar merhaba benimde bugün ignemin 15.günü adetime 2 gün var ve hiçbir belirtim yok ne adete ne hamilelige dair.sizce bugün idrar testi yapsam mi

Kızlar bugün test yaptım negatif malesef bu saatten sonra değişme imkanı var mi sizce ignemin 15.gunu adetime 2 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…