aminn benim de tek yumurtam vardi 12.gun 18mm di igne sadece %10 sansi artiriyor dedi doktor kendi buyuyen yumurta icinbende pkoluyum ve basladım yumurta takibine yarın eğer yumurtam yeterince buyumusse bakıcaz..benim dun yumurtam 16 mm di..doktor 18-19 olursa yarına çatlar bu dedi..bu büyüyen yumurta ilaçsız büyüdü..doktor büyüyosa çatlar da diyo..ama ben kararsızım eğer büyüdüyse riske atmayıp çatlatma iğnesi olsam mı diyorum?
bakalım inşallah büyümüştür,hepimiz hayırlı güzel haberler alırız
burda silik çizgi var :)kizlar 9.5 gun oldu bu bile beni sevindiriyor :)
canim iğnenin etkisi gecmistir dimi bugun de silik ciktiburda silik çizgi var :)
Bende de yok ama elden bişi gelmiyo. gebelik için meryem suressini okuyolarmıs bende başladım sana da tavsiye ederim[/QUO
meryem süresini okutum. kenzul ars duasi iyi geliyo dediler hergün onuda okuyorum.inş allahım hayırlı bir zamanda hepimize nasip eder.
bugün 11 mi oldu ay bilmiyorumki inşallah vardır bebiş benim daha 7 bugüncanim iğnenin etkisi gecmistir dimi bugun de silik cikti
12. gün varsa çıkar yazmış arkadaş bana geçende sormuştumcanim iğnenin etkisi gecmistir dimi bugun de silik cikti
canim iğnenin etkisi gecmistir dimi bugun de silik cikti
Bugün kan testi yaptirdim bakalim bakalim :)) yazarim artik12. gün varsa çıkar yazmış arkadaş bana geçende sormuştum
hadi inşallah :)
ah hadi yaz hayırlı haberler:) ne zaman çıkacakBugün kan testi yaptirdim bakalim bakalim :)) yazarim artik
canim 11.gün 2.68 adetime dün 7gün vardi.. çok arafta oldu bu :)) yarin tekrar baktircam acilde bakalimmah hadi yaz hayırlı haberler:) ne zaman çıkacak
ya ben nasıl beklicem bir hafta
istersen ara ver az beklecanim 11.gün 2.68 adetime dün 7gün vardi.. çok arafta oldu bu :)) yarin tekrar baktircam acilde bakalimm
haklisin ptesi yaptirmak daha mantikliistersen ara ver az bekle
beklemek zor tabide
bende çarşamba yaparım 13 olacak sanırımhaklisin ptesi yaptirmak daha mantikli
insallahh faydasini gorursun canim..kızlar biz de 17 aydır bebek istiyoruz. geçen ay hsg çektirdim, temiz çıktı.
bu ay doktorum klomen başladı. klomeni 5 gün kullandım. yarın doktora gidicem yumurtam büyümüşse çatlatma iğnesi vurulcam. inşAllah tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?