Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Benim 19.gunde reglim gelmemisti doktora gittim kistim olusmustu malesef insallah Allah isteyen herkese nasip eder

Ben de bu ay igne tedavisi gordum. Ovitrelle catlatma ignemi 9 kasimda yaptirdim. Yaptirdiktan 3 gun sonra asiri kasik agrim oldu ve kontrole gittim yumurtalarim catlamis 2 tane vardi. Simdi de ara ara kasik agrim oluyo bu ignenin etkisi mi bilemiyorum. Iyiye yormak istiyorum allah isteyen herkese nasip etsin insallah bizde 1 seneyi gecti ugrasiyoruz rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin

kizlar 9.5 gun oldu bu bile beni sevindiriyor :)

Eklentiler

• CAM00675~2.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 82
bende pkoluyum ve basladım yumurta takibine yarın eğer yumurtam yeterince buyumusse bakıcaz..benim dun yumurtam 16 mm di..doktor 18-19 olursa yarına çatlar bu dedi..bu büyüyen yumurta ilaçsız büyüdü..doktor büyüyosa çatlar da diyo..ama ben kararsızım eğer büyüdüyse riske atmayıp çatlatma iğnesi olsam mı diyorum?
bakalım inşallah büyümüştür,hepimiz hayırlı güzel haberler alırız

aminn benim de tek yumurtam vardi 12.gun 18mm di igne sadece %10 sansi artiriyor dedi doktor kendi buyuyen yumurta icin

canim iğnenin etkisi gecmistir dimi bugun de silik cikti

Hayırlısı ile inşallah isteyen herkese beklediği bebeğini verir inşallah allahım.
Benimde bugün 10.günüm klomen ve ovitralle kullandım son 3 gündür aşırı bel ağrım ve mide bulantım var iğnenin etkisi değildir inşallah ve hamile kalırım.

kızlar biz de 17 aydır bebek istiyoruz. geçen ay hsg çektirdim, temiz çıktı.
bu ay doktorum klomen başladı. klomeni 5 gün kullandım. yarın doktora gidicem yumurtam büyümüşse çatlatma iğnesi vurulcam. inşAllah tutar

insallahh faydasini gorursun canim..
biz bu ay olmazsa sperm testi de yaptiracagiz aklimizdan o ihtimali de atalim diye kismet bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…