Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
iki adet 14 mm bir adet 11 mm yumurtam var. doktor iki gün daha bekle bakalım dedi. biraz daha büyümüşlerse çatlatma iğnesi vurulcam sanırım

eger 28gunde bir oluyorsan 14.gün ortalama 20mm olmali diye biliyorun..
14mm kötü degil ama

eger 28gunde bir oluyorsan 14.gün ortalama 20mm olmali diye biliyorun..
14mm kötü degil ama
yok kuzum 30 31 gün arası oluyorum ben hep o yüzden 16. günümde falan tam erişmiş olucak sanırım.
bakalım yarın gidicem kaç mm büyümüş olucak.
sen de yarın kan testine gideceksin değil mi?

Merhaba arkadaslar ararniza yenu katildim 4 kasimda serophene ve estrofem kullanmaya basladim.16 sinda ovitrelle igne vuruldim ve hergun iliski oldu igne vurulduhum gun haric su anda 7 gun gecti sagda iki adet yumurtalihim varfi biri 17 digeri 20 mm insallah catlamistur ve insallah hamisizdir hepimiz guzel hayirli haberler aliriz insallah rabbim bizede anne olmaya ve evlat sahibi olnanin nasil bir duygu olduhunu tatdirsin

Kızlar bugün yine kontrole gittim ikisi 16 mm olmuş.
doktor biraz daha bekleyelim dedi.
Çarşamba tekrar bakılcak.

canim benim siddetli bel agrim var adet gibi bugün iki gun kaldi o agri beni engelledi olacak gibiyim ha geldi ha gelecek ( durumu mutlaka yazarim biz esim icin sperm testi icin bile randevu aldik duruma bakalim diye.. Nasip ve sabır

canim benim siddetli bel agrim var adet gibi bugün iki gun kaldi o agri beni engelledi olacak gibiyim ha geldi ha gelecek ( durumu mutlaka yazarim biz esim icin sperm testi icin bile randevu aldik duruma bakalim diye.. Nasip ve sabır
biz yaptırdık normal çıkmıştı
hsg ister benden ama bende istemiyorum

arkadaşlar merhaba
bir konuda sizden bilgi alabilirmiyim aşılama için doktora gittim bana klomen verdi 2 sene öncede klomen kullanmıstım. kist oluşmuştu.aşılama yaptıran arkadaşlar varsa aşılama yaptırmak için klomen kullanmak şartmıki

kızlar bir yumurtam gelişmedi hiç
diğer ikisi 19 ve 17 mm oldu.
bu akşam çatlatma iğnesi vurulcam.
dua edin benim için size mıtlu haberler vereyim

merhabe kızlar sıze bır sorum olacak bnm bugun ovitrelle ignemın 11.gunu sabah test yaptım pembemsı sılık cızgıyı gordumm ılacın etkısı olma ıhtımalı va degılmı bosuna sevınmeyım hastalıma da 5 gun kaldı yarınde 12.gun 4 gunkala bata tekrraarlayımmı testı cok moralım bozukk yaardım lutfen

Ben
Bende 16 sinda yaptirdim catlatma iğnesini ogunle beraber 10 gün oldu Rabbim yardim etsin hepimize

Bende 16 sinda yaptirdim catlatma iğnesini ogunle beraber 10 gün oldu Rabbim yardim etsin hepimize
04.11 kasım sat gunumdu 07.11 klomen baslam gunum 14.11 ovıtrela gunumdu 11. gunum yarın 12. gunum test yapacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…