- 3 Aralık 2013
- 771
- 484
- 73
kacinci gunun düiki adet 14 mm bir adet 11 mm yumurtam var. doktor iki gün daha bekle bakalım dedi. biraz daha büyümüşlerse çatlatma iğnesi vurulcam sanırım
12. günümdü canımkacinci gunun dü
eger 28gunde bir oluyorsan 14.gün ortalama 20mm olmali diye biliyorun..12. günümdü canım
14. günümde tekrar bakıcak işte.
iyi mi kötü mü? çok mu küçük kalmışki?
doktor sen geç yumurtluyosun muhtemelen dedi o yüzden daha fazla büyür dedi ama bilemiyorum yarın gidicem işte
yok kuzum 30 31 gün arası oluyorum ben hep o yüzden 16. günümde falan tam erişmiş olucak sanırım.eger 28gunde bir oluyorsan 14.gün ortalama 20mm olmali diye biliyorun..
14mm kötü degil ama
naptın merak ettimhaklisin ptesi yaptirmak daha mantikli
canim benim siddetli bel agrim var adet gibi bugün iki gun kaldi o agri beni engelledi olacak gibiyim ha geldi ha gelecektestim negatif
biz yaptırdık normal çıkmıştıcanim benim siddetli bel agrim var adet gibi bugün iki gun kaldi o agri beni engelledi olacak gibiyim ha geldi ha gelecek( durumu mutlaka yazarim biz esim icin sperm testi icin bile randevu aldik duruma bakalim diye.. Nasip ve sabır
ben bir kere hamile kaldim, ilk korunmaya biraktigim da 7hf da düsük yaptimbiz yaptırdık normal çıkmıştı
hsg ister benden ama bende istemiyorum
benim bir kızım var çok şükür 9 yaşındaben bir kere hamile kaldim, ilk korunmaya biraktigim da 7hf da düsük yaptim
Bende 16 sinda yaptirdim catlatma iğnesini ogunle beraber 10 gün oldu Rabbim yardim etsin hepimizemerhabe kızlar sıze bır sorum olacak bnm bugun ovitrelle ignemın 11.gunu sabah test yaptım pembemsı sılık cızgıyı gordumm ılacın etkısı olma ıhtımalı va degılmı bosuna sevınmeyım hastalıma da 5 gun kaldı yarınde 12.gun 4 gunkala bata tekrraarlayımmı testıcok moralım bozukk yaardım lutfen
04.11 kasım sat gunumdu 07.11 klomen baslam gunum 14.11 ovıtrela gunumdu 11. gunum yarın 12. gunum test yapacagımBende 16 sinda yaptirdim catlatma iğnesini ogunle beraber 10 gün oldu Rabbim yardim etsin hepimize
16 kasimda vuruldum ben kana pazartesi baktirim diyorum yinede bilmiyorum reglm 3 aralik inşallah hamisizdir04.11 kasım sat gunumdu 07.11 klomen baslam gunum 14.11 ovıtrela gunumdu 11. gunum yarın 12. gunum test yapacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?