Sabah idrar testi yaptim slik cikti ikinci cizgi ama büyük ihtimal ilacin etkisi04.11 kasım sat gunumdu 07.11 klomen baslam gunum 14.11 ovıtrela gunumdu 11. gunum yarın 12. gunum test yapacagım
batıma yarınle 4 gun kalıyor benımd e30 kasım canım16 kasimda vuruldum ben kana pazartesi baktirim diyorum yinede bilmiyorum reglm 3 aralik inşallah hamisizdir
evet olabılır sen ıgneyle bırlıkte sayma ıgnenın harıcınde dıger gunden say 9 gun oluyor degılmı ılacın etkısı olaılır cunku bnm bugun tam 11. gunum ama yınede sılık cızgı cıktıSabah idrar testi yaptim slik cikti ikinci cizgi ama büyük ihtimal ilacin etkisi
Bende büyük ihtimal reglime bir iki gün kala giderimevet olabılır sen ıgneyle bırlıkte sayma ıgnenın harıcınde dıger gunden say 9 gun oluyor degılmı ılacın etkısı olaılır cunku bnm bugun tam 11. gunum ama yınede sılık cızgı cıktıkeske ılacın etkısı olmasa bn ıdrar testınde pozıtıfı gormeden gıtmıcegım kana
Bende büyük ihtimal reglime bir iki gün kala giderim
Hala ilişkiye devam etmelimiyim acaba bilmiyorumevet olabılır sen ıgneyle bırlıkte sayma ıgnenın harıcınde dıger gunden say 9 gun oluyor degılmı ılacın etkısı olaılır cunku bnm bugun tam 11. gunum ama yınede sılık cızgı cıktıkeske ılacın etkısı olmasa bn ıdrar testınde pozıtıfı gormeden gıtmıcegım kana
Kuzum biz biraktik hastalim 10.12.14.16.18funleri degerlendirdik hayirkisi neyse o olsun sen de boyle yaptiysan tamm ce kacicin funu dr gittin hastakinin klomeni nasil kulkandin igneyi hastalinin kacinci gunu yaptiHala ilişkiye devam etmelimiyim acaba bilmiyorum
6 kasimda basladim canim beş gün kullandim 16 kasimda doktora gittim sağda iki tane yumurtaligim varisi 17-20 mm öğün öğlen 11 de ovitrelle vuruldum ertesi. Gün gece 11de yaptik sonra doktor ikigune bur dedi ama biz 4-5 gün üst üst yaptikKuzum biz biraktik hastalim 10.12.14.16.18funleri degerlendirdik hayirkisi neyse o olsun sen de boyle yaptiysan tamm ce kacicin funu dr gittin hastakinin klomeni nasil kulkandin igneyi hastalinin kacinci gunu yapti
Oh masallahh kzum insallah tutmustur bir test yap varsa elinde6 kasimda basladim canim beş gün kullandim 16 kasimda doktora gittim sağda iki tane yumurtaligim varisi 17-20 mm öğün öğlen 11 de ovitrelle vuruldum ertesi. Gün gece 11de yaptik sonra doktor ikigune bur dedi ama biz 4-5 gün üst üst yaptik
04.11 kasım sat gunumdu 07.11 klomen baslam gunum 14.11 ovıtrela gunumdu 11. gunum yarın 12. gunum test yapacagım[/QUOT
Naptin test yaptinmi hadi güzel haberler vr insallah
NOLDU SONUSUNUZ MERAK ETTİMBenimde3.ignem bugun ignenin 18.gunu adetimin 31.gunu gecen ay 28 inde adet oldum ignenin 19.gunuydu yüzden test yapmadim adet olabilirimdiye bekliyorum bakalim kirmizilari gorucemmi
Hayırlısı olsun demek tek çaremiz Allah ım en kısa zamanda bize meleklerimizi gönderir inşallahhh19.gunde yine kirmizilari gordum 3. Igneydi artik tedaviye gitmicem yoruldum ilaclarda kilo yapiyo rabbim vermedikten sonra tedaviylede olmuyo hic bi sorunumuzda yok artik rabbim ne zaman nasip ederse
ohttps://www.instagram.com/p/-v2kwIpBHT/fHayırlısı olsun demek tek çaremiz Allah ım en kısa zamanda bize meleklerimizi gönderir inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?