Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Sabah idrar testi yaptim slik cikti ikinci cizgi ama büyük ihtimal ilacin etkisi
evet olabılır sen ıgneyle bırlıkte sayma ıgnenın harıcınde dıger gunden say 9 gun oluyor degılmı ılacın etkısı olaılır cunku bnm bugun tam 11. gunum ama yınede sılık cızgı cıktı keske ılacın etkısı olmasa bn ıdrar testınde pozıtıfı gormeden gıtmıcegım kana

Bende büyük ihtimal reglime bir iki gün kala giderim

Bende büyük ihtimal reglime bir iki gün kala giderim
Hala ilişkiye devam etmelimiyim acaba bilmiyorum

Hala ilişkiye devam etmelimiyim acaba bilmiyorum
Kuzum biz biraktik hastalim 10.12.14.16.18funleri degerlendirdik hayirkisi neyse o olsun sen de boyle yaptiysan tamm ce kacicin funu dr gittin hastakinin klomeni nasil kulkandin igneyi hastalinin kacinci gunu yapti

Kuzum biz biraktik hastalim 10.12.14.16.18funleri degerlendirdik hayirkisi neyse o olsun sen de boyle yaptiysan tamm ce kacicin funu dr gittin hastakinin klomeni nasil kulkandin igneyi hastalinin kacinci gunu yapti
6 kasimda basladim canim beş gün kullandim 16 kasimda doktora gittim sağda iki tane yumurtaligim varisi 17-20 mm öğün öğlen 11 de ovitrelle vuruldum ertesi. Gün gece 11de yaptik sonra doktor ikigune bur dedi ama biz 4-5 gün üst üst yaptik

Oh masallahh kzum insallah tutmustur bir test yap varsa elinde

25 inde regl bekliyordum hala olmadım
iğne ayın 12 sinde bugün 15. gün
13. gün testte birşey çıkmadı
bu iğne klomen vs adette gecikme yapar mı?
yoksa umutlanmaya devam edeyim mi:)

Benimde3.ignem bugun ignenin 18.gunu adetimin 31.gunu gecen ay 28 inde adet oldum ignenin 19.gunuydu yüzden test yapmadim adet olabilirimdiye bekliyorum bakalim kirmizilari gorucemmi

bende igneden sonra 12.gunume girdim 11.gun test negatif cok sabirsizlaniyorum tekrarlasammi bir gun sonrami denesem ilacin etkisi gitmis demekki bundan sonra cift cizgi cikarsa umutlanabilirim heralde

19.gunde yine kirmizilari gordum 3. Igneydi artik tedaviye gitmicem yoruldum ilaclarda kilo yapiyo rabbim vermedikten sonra tedaviylede olmuyo hic bi sorunumuzda yok artik rabbim ne zaman nasip ederse

19.gunde yine kirmizilari gordum 3. Igneydi artik tedaviye gitmicem yoruldum ilaclarda kilo yapiyo rabbim vermedikten sonra tedaviylede olmuyo hic bi sorunumuzda yok artik rabbim ne zaman nasip ederse
Hayırlısı olsun demek tek çaremiz Allah ım en kısa zamanda bize meleklerimizi gönderir inşallahhh

Her ay umitle bekliyo insan tedavi gorunce daha cok umutlaniyosun stresinde etkisi oluyo olmamasi icin insan yoruluyo ilacti igneydi zaten doktorum 4 kere deneriz dedi klomen ve igne ama ben 3 kere gittim yarin gitmem gerekiyo normalde sonuncu icin ama tereddutte kaldim gitsemmi gitmesemmi diye ama buayda boyle gecsin bakaliminsan sanki tedaviye gitmezse ilac igne kullanmazsa hic hamile kalamicak gibi hissediyo ben oyle hissediyorum yada ama rabbim dilemeyince hersey bos rabbim hepimizin gonlune gore versin meleklerimize kavuştursun

ayın 24 ünde bende ilk çatlatma iğnesi oldum 2 yumurtam olmuştu 20mm demişti doktorum sonra iş size düşüor dedi bizde dediklerini uyguladık bana dediki bu tedavi sadece %25 şansını arttırır daha fazlasını beklemeyin dedi ama insan umutlarını %25 de tutamıyor ne yazıkki şuan öle merak ediorumki ne var içimde diye bir melek benimlemi diye ama hiç bir belirtim yok gebelik adına burdaki yazıları okuyorum günlerdir kullanıp hamile kalanlar varmı diye ama hep hüsrana uğrayanlara rastlıorum kaç yere yazdım hamile kalanlar bizimle paylaşın yaşadıklarınızı diye ama yazan yok aradığım ne ? sadece umut vericek bir başkasının yaşadığı bir belirti... o kadar doluyumki Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin çok bekletmnesin evlatlarımızla bizi sınav etmesin inşallahh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…