Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
frdnr ben de ayin 27sinde igne oldum canim.hislerimiz ayni , buralara bakip guzel haberi verenleri okudukca icim umutla doluyo. Biz guzel haberler veririz insallah,az kaldi..

Nasılsın rüzgarseli varmı gelişme..bende olumlu hiçbirşey yok gecen ayda yumurtalar kiste döndü ve çok sancılı bir adet dönemi geçirdim doktorda artık kist erimesi için doğum kontrol ilacı verdi bide hsg çektirdim temiz çıktı şükür..ama buay doğum kontrol ilacı kullanıorum olmayacağı kesin.hayırlısı Allahtan artık

4-merhabalar geçenlerde dolaşırken bir siteye rast geldim. semptomlarınızı giriyorsunuz birkaç sorudan sonra size hastalığınız hakkında bilgi veriyor. www.eteshis.com

Elacimtsk ederim iyiyim bendede bi gelisme yok 3. Ignede fos cikti yoruldum artik doktora gitmicem ilaclar kilo yapiyo baskada bisey yok artik rabbime biraktim ne zaman ol derse zaten doktor bi sorununda yok dedi normal yolla denicem artik senin icinde cok uzuldum kistler yakani birakmadi aksilikler seni buldu ins atlatirsin canim rabbim biran once kucagini doldursun melegine kavustursun

merhabalar herkese bende bu kervanın içindeyim rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah klomen ve iğne tedavisinin 2.ayındayım gecen ay arkadaşlarımın ısrarı üzerine adetime 5 gün kala bana test yaptırdılar çok silik ıkıncı çizgi çıktı iğnenin 10.gününe denk geliyordu 11.12.ve 13.günleri yine yaptım test ve yine silik ikinci çizgiyi gördüm 14.gün yine yaptım negatif çıktı 15.gün yine yaptım negatif çıktı ve o gün adet oldum bu ay umutsuz olmakla beraber bugün iğnenin 15.günü bugün veya yarın adet günüm genelde çok düzenli günü gününe adet olurum bugün test yaptım ve pozitif hem de çizgi çok net ama umutlansam mi umutlanmasam mı bilemedim

ay canim ins hamilesindir guzel dusun guzel olsun canim igneyi vuruldugun gunude sayiyomusun 15. gune

Yarın sabah yaptirsam mi diye düşünüyorum ama beklesem mi diye de düşünüyorum
benimde bugun 14 bugun test negatif cikti gidip kan testi yaptirsammi diye tereddutte kaldim vazgectim ama sen pozitifi gormussun umut var yani adetinden sonra 4 haftayi doldurdunmu 4 haftadan sonrada kantest yapin diyolar cunku

2. Cizgiyi goren varmi hayalet gibi ama benmi yaniliorum lutfen yardim

Eklentiler

• 20151203_191844.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 93
benimde bugun 14 bugun test negatif cikti gidip kan testi yaptirsammi diye tereddutte kaldim vazgectim ama sen pozitifi gormussun umut var yani adetinden sonra 4 haftayi doldurdunmu 4 haftadan sonrada kantest yapin diyolar cunku
Bugün kan testi verdi inşallah sonuç güzel olur lütfen dua edin hayırlısı olsun

frdnr biraz erken degil mi? 4.88 yuksek igne etkisi mi aca yoksa cok erken bi gebelk orani mi? ben igneden sonra test yaptirdigimda hcg 2 cikmisti. Dr cok erken gebelik icin 5in uzerinde olmali demisti

frdnr biraz erken degil mi? 4.88 yuksek igne etkisi mi aca yoksa cok erken bi gebelk orani mi? ben igneden sonra test yaptirdigimda hcg 2 cikmisti. Dr cok erken gebelik icin 5in uzerinde olmali demisti
BEN EVDEKİ TESTTE POZİTİFİ GÖRÜNCE KAN VERİM Bİ DEDİM EVET ERKEN 12. GÜNDEN SONRA YAPILSIN DENİLİOR AMA MERAK ETTİM YAPTIRDIM AMA OLSADIDA DAHA YÜKSEK ÇIKARDI BU SADECE İĞNEDEN DOLAYI VUCUTTAKİ HCG O KADAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…