Nasılsın rüzgarseli varmı gelişme..bende olumlu hiçbirşey yokElacim sevindim gebeligiertelemediginize ins hersey yolndagider ve bu ay guzel haber alirsin ben iyiyim gunde 3 tane klomen iciyorum cumartesi kontrole gidicem hayirlisi bu ay umarim guzel haber aliriz canim sogan kurunu denemistim icemedim ben ins sen yapabilirsssin canim
ay canim ins hamilesindir guzel dusun guzel olsun canim igneyi vuruldugun gunude sayiyomusun 15. gunemerhabalar herkese bende bu kervanın içindeyim rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah klomen ve iğne tedavisinin 2.ayındayım gecen ay arkadaşlarımın ısrarı üzerine adetime 5 gün kala bana test yaptırdılar çok silik ıkıncı çizgi çıktı iğnenin 10.gününe denk geliyordu 11.12.ve 13.günleri yine yaptım test ve yine silik ikinci çizgiyi gördüm 14.gün yine yaptım negatif çıktı 15.gün yine yaptım negatif çıktı ve o gün adet oldum bu ay umutsuz olmakla beraber bugün iğnenin 15.günü bugün veya yarın adet günüm genelde çok düzenli günü gününe adet olurum bugün test yaptım ve pozitif hem de çizgi çok net ama umutlansam mi umutlanmasam mı bilemedim
ins tutar canim kan testi ne zaman yapmayi dusunuyosunVuruldugum gün de dahil suan 15.günüm iğnenin inşallah olur ya çok dua ediyorum
benimde bugun 14 bugun test negatif cikti gidip kan testi yaptirsammi diye tereddutte kaldim vazgectim ama sen pozitifi gormussun umut var yani adetinden sonra 4 haftayi doldurdunmu 4 haftadan sonrada kantest yapin diyolar cunkuYarın sabah yaptirsam mi diye düşünüyorum ama beklesem mi diye de düşünüyorum
Evet var hafif cizgi. Ne kadar bekledikten sonra oluştu ?2. Cizgiyi goren varmi hayalet gibi ama benmi yaniliorum lutfen yardim
Igneden sonra 9. Gun yaptim daha erken belkide igneninnetkisi ama 2 dk icinde ciktiEvet var hafif cizgi. Ne kadar bekledikten sonra oluştu ?
Bugün kan testi verdi inşallah sonuç güzel olur lütfen dua edin hayırlısı olsunbenimde bugun 14 bugun test negatif cikti gidip kan testi yaptirsammi diye tereddutte kaldim vazgectim ama sen pozitifi gormussun umut var yani adetinden sonra 4 haftayi doldurdunmu 4 haftadan sonrada kantest yapin diyolar cunku
BEN KAN VERDİM NEGATİR CIKTI 4,88 BUGUN 10. GÜNEvet var hafif cizgi. Ne kadar bekledikten sonra oluştu ?
ay canim hadi insallah hayirli haberler verirsin rabbim yardimcin olsunBugün kan testi verdi inşallah sonuç güzel olur lütfen dua edin hayırlısı olsun
canim daha zamanin var deger artabilirBEN KAN VERDİM NEGATİR CIKTI 4,88 BUGUN 10. GÜN
BEN EVDEKİ TESTTE POZİTİFİ GÖRÜNCE KAN VERİM Bİ DEDİM EVET ERKEN 12. GÜNDEN SONRA YAPILSIN DENİLİOR AMA MERAK ETTİM YAPTIRDIM AMA OLSADIDA DAHA YÜKSEK ÇIKARDI BU SADECE İĞNEDEN DOLAYI VUCUTTAKİ HCG O KADARfrdnr biraz erken degil mi? 4.88 yuksek igne etkisi mi aca yoksa cok erken bi gebelk orani mi? ben igneden sonra test yaptirdigimda hcg 2 cikmisti. Dr cok erken gebelik icin 5in uzerinde olmali demisti
PEK SANMIORUM AMA POZİTİF YAKLAŞTIĞIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM CNMM AMA SONUÇ BELLİ DEĞİŞMEZ ESKİ DENEYİMLERİME GÖRE BENİM 15 BİLE ÇIKTIĞINDA REGL OLDUMcanim daha zamanin var deger artabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?