Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Kızlar iğne vurulduğu günden itibaren mi 14 gun sayıyorsunuz yoksa iğne vurulduktan 36 saat sonra catlamis oluyo o günden itibaren mi 14 gun sayıyorsunuz ?

Bende 22 kasimda vuruldum igneyi adetime 4 gun var cok sabirsizlaniyorum test yapsam yaniltir diye zor tutuyorum kendimi. Ama bende hic belirti yok ne bel agrisi ne kasik agrisi. Klomen kullanirkende olmadi acaba yumurtalarim buyumedi mi yada catlatma ignesine ragmen catlamamis olabilir mi kafamda deli sorular

bu arada igneden sonra kacinci gundu??ben de duramiorum heycandan gun sayiyorum

Bende senin gibi sabirsizlikla bekleyenlerdenim :) yukarda yanlis yazmisim 22 kasim diye 24 kasimda vuruldum . bugun 11. Gunum . Senin kac gun oldu igne olali?

Son düzenleme:
Bende senin gibi sabirsizlikla bekleyenlerdenim :) yukarda yanlis yazmisim 22 kasim diye 24 kasimda vuruldum . bugun 11. Gunum . Senin kac gun oldu igne olali?
8.günüm benim. bisey sorucam kasiklarinda adet öncesi gibi hafif bi agri var mi? igne oldugu gun ve sonraki gun yogun agrim oldu gecti, bu agri yeni basladi sanki adet olucam ama beklenen adet tarihim 12 aralik..

8.günüm benim. bisey sorucam kasiklarinda adet öncesi gibi hafif bi agri var mi? igne oldugu gun ve sonraki gun yogun agrim oldu gecti, bu agri yeni basladi sanki adet olucam ama beklenen adet tarihim 12 aralik..

Hayir benim hic bi sekilde agrim olmadi. Ama cogu kiside oluyomus oyle ağrı

Kızlar meraba ben klomen kullandm ve perşembe günü akşam 9 da ovitrelle yaptm 1 yumurtam gelişmişti 19mm. İgne yaptıgimiz gün ilişkiye girmedk bir gün sonra girdk geç olan bi durum yok dimi

Benim iğnenin 15.günü evde test yaptım pozitif çıktı ertesi gün sabah yine yaptım pozitif çıkınca yine kan testi verdim orada belli arkadaşlar inşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağıma alıyorum korkuyorum biraz bundan 1 yıl önce kürtaj oldum çünkü bu ikinci gebeligimi dua edin inşallah bende sizlere ediyorum
Bu arada geçen ayda klomen ve iğne kullanmıştım 10 günden 15 güne kadar test yaptım 10.11.12.ve 13. Gün silikte olsa test pozitif çıktı 14.gün negatif çıktı 15 gün se adet olmuştum sabır edin en az 15 gün geçsin iğneden

kişiden kişiye değişiyor demekki ben bugün yaptım iğneden sonra 10. günüm tamamen negatif. silik çizgi falan yok. bugünden itibaren yapmaya devam edicem. inşAllah ben de pozitifi görürüm

Hayirlisi olsun insallah . . Bende beklicem hic bi belirtim yok zaten daha oncedende adet zamaninda da agrim olmuyodu o yuzden bise hissetmiyorum

Kizlar, bugun igneden sonraki 9.gunum. Adet olmama 1 hafta var ama bende kasik agrilari var yurumede gucluk cektim bgn kasiklarim şiş, böyle seyler yasayanlar var mi? Ignenin agri vs etkisinin coktan gecmesi lazimdi ne ki bunlar simdi. Adet belirtilerim bu kadar onceden olmazdi

Selam kızlar birsey soracagim size ovitrelle çatlatma ignesini kalçadan yaptıran var mı? Bana doktor birsey söylemedigi için ben kalcadan yaptirdim ama herkes kol yada göbekten yapmis acaba daha mı iyi etki ediyor kol ve göbek .. İçime kurt düstü ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…