- 27 Ocak 2015
- 2.073
- 1.851
- 158
Sonucumu aldım 60.91 hemen doktoruma gittim o da onayladı Rabbim hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin insallahay canim hadi insallah hayirli haberler verirsin rabbim yardimcin olsun
tebrikler canim darisi basimiza:))Sonucumu aldım 60.91 hemen doktoruma gittim o da onayladı Rabbim hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin insallah
bu arada igneden sonra kacinci gundu??ben de duramiorum heycandan gun sayiyorumtebrikler canim darisi basimiza:))
Hayirli olsun :) darisi basimiza insallahSonucumu aldım 60.91 hemen doktoruma gittim o da onayladı Rabbim hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin insallah
bu arada igneden sonra kacinci gundu??ben de duramiorum heycandan gun sayiyorum
ay canim benim ya tebrikler rabbim tamammina erdirsin darisi basimiza insSonucumu aldım 60.91 hemen doktoruma gittim o da onayladı Rabbim hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin insallah
8.günüm benim. bisey sorucam kasiklarinda adet öncesi gibi hafif bi agri var mi? igne oldugu gun ve sonraki gun yogun agrim oldu gecti, bu agri yeni basladi sanki adet olucam ama beklenen adet tarihim 12 aralik..Bende senin gibi sabirsizlikla bekleyenlerdenim :) yukarda yanlis yazmisim 22 kasim diye 24 kasimda vuruldum . bugun 11. Gunum . Senin kac gun oldu igne olali?
8.günüm benim. bisey sorucam kasiklarinda adet öncesi gibi hafif bi agri var mi? igne oldugu gun ve sonraki gun yogun agrim oldu gecti, bu agri yeni basladi sanki adet olucam ama beklenen adet tarihim 12 aralik..
Igneden diye biliorum cnmmmKızlar iğne vurulduğu günden itibaren mi 14 gun sayıyorsunuz yoksa iğne vurulduktan 36 saat sonra catlamis oluyo o günden itibaren mi 14 gun sayıyorsunuz ?
36 saat sonra olacak igneden bildigimKızlar meraba ben klomen kullandm ve perşembe günü akşam 9 da ovitrelle yaptm 1 yumurtam gelişmişti 19mm. İgne yaptıgimiz gün ilişkiye girmedk bir gün sonra girdk geç olan bi durum yok dimi
Benim iğnenin 15.günü evde test yaptım pozitif çıktı ertesi gün sabah yine yaptım pozitif çıkınca yine kan testi verdim orada belli arkadaşlar inşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağıma alıyorum korkuyorum biraz bundan 1 yıl önce kürtaj oldum çünkü bu ikinci gebeligimi dua edin inşallah bende sizlere ediyorumBende senin gibi sabirsizlikla bekleyenlerdenim :) yukarda yanlis yazmisim 22 kasim diye 24 kasimda vuruldum . bugun 11. Gunum . Senin kac gun oldu igne olali?
Benim iğnenin 15.günü evde test yaptım pozitif çıktı ertesi gün sabah yine yaptım pozitif çıkınca yine kan testi verdim orada belli arkadaşlar inşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağıma alıyorum korkuyorum biraz bundan 1 yıl önce kürtaj oldum çünkü bu ikinci gebeligimi dua edin inşallah bende sizlere ediyorum
Bu arada geçen ayda klomen ve iğne kullanmıştım 10 günden 15 güne kadar test yaptım 10.11.12.ve 13. Gün silikte olsa test pozitif çıktı 14.gün negatif çıktı 15 gün se adet olmuştum sabır edin en az 15 gün geçsin iğneden
İnşallah görürsün canım :)kişiden kişiye değişiyor demekki ben bugün yaptım iğneden sonra 10. günüm tamamen negatif. silik çizgi falan yok. bugünden itibaren yapmaya devam edicem. inşAllah ben de pozitifi görürüm
Benim iğnenin 15.günü evde test yaptım pozitif çıktı ertesi gün sabah yine yaptım pozitif çıkınca yine kan testi verdim orada belli arkadaşlar inşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağıma alıyorum korkuyorum biraz bundan 1 yıl önce kürtaj oldum çünkü bu ikinci gebeligimi dua edin inşallah bende sizlere ediyorum
Bu arada geçen ayda klomen ve iğne kullanmıştım 10 günden 15 güne kadar test yaptım 10.11.12.ve 13. Gün silikte olsa test pozitif çıktı 14.gün negatif çıktı 15 gün se adet olmuştum sabır edin en az 15 gün geçsin iğneden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?