Canim ben de kalcadan yaptirdim dr oyle dedi. Ilk ignem bu, vuruldugu yerin bi onemi yok dedi zaten dozy yuksek herturlu etki ediyomusSelam kızlar birsey soracagim size ovitrelle çatlatma ignesini kalçadan yaptıran var mı? Bana doktor birsey söylemedigi için ben kalcadan yaptirdim ama herkes kol yada göbekten yapmisacaba daha mı iyi etki ediyor kol ve göbek .. İçime kurt düstü ..
Canim erken daha iğnenin 15.gününe kadar bekle derim tabi sabır işi dile kolay zor geliyor beklemekTestimi ne zaman yapiyim kizlar bi ses verinheycandan duramiyorum, dijital gebelik testleri aldim 3 kutu deliyim ayoool
Tesekkür ederim canim icimi rahatlattinCanim ben de kalcadan yaptirdim dr oyle dedi. Ilk ignem bu, vuruldugu yerin bi onemi yok dedi zaten dozy yuksek herturlu etki ediyomus
Daha erken bence...hemen üzülme tatlım... İğne vurulduktan 36 saat içinde çatlıyor.hangi gün çatladığunı bilemezsin.Doktor bile şu gün çatlamış diyemiyor sadece çatlamış diyor bakınca.adetin düzenlimi senin?eğer öyleyse birkaçgün sonra yap testi.İnşallah gebesindir canım...Kizlar dayanamadim test yaptim, clearblue dijital gebelik test almistim. Ignemi 27 kasimda vurulmustum bgn igne gununu de sayarsak 10.gunum. Test negatif adetime 5_6gun var gebelik olsaydi bu test iyiymis cikardi. Yine kocaman bi hayal kirikligi
Adetlerim düzenli canim, 5-6 gunum var o yuzden test yapmistim.Tabi ilac igne adeti one ceker veya geciktirirse bilemem.Adet gunum gecene kadar test yapmicam, bu sabah fazlasiyla uzuldum.Allah hepimizin gonlune gore versin hayirlisiyla kucagimizi doldursun kuzucuklarimizlaDaha erken bence...hemen üzülme tatlım... İğne vurulduktan 36 saat içinde çatlıyor.hangi gün çatladığunı bilemezsin.Doktor bile şu gün çatlamış diyemiyor sadece çatlamış diyor bakınca.adetin düzenlimi senin?eğer öyleyse birkaçgün sonra yap testi.İnşallah gebesindir canım...
Amin canım inşallah.. Gönlünü ferah tut Rabbim inşallah nasip edecektir.sen bir kaç gün daha bekle bakalım.Adetlerim düzenli canim, 5-6 gunum var o yuzden test yapmistim.Tabi ilac igne adeti one ceker veya geciktirirse bilemem.Adet gunum gecene kadar test yapmicam, bu sabah fazlasiyla uzuldum.Allah hepimizin gonlune gore versin hayirlisiyla kucagimizi doldursun kuzucuklarimizla
kizlar benim bugun 17. günüm ve hasta oldum zaten adet gunumdu bugun sasmadi 9. gununden beri israrla hergun test yaptim hergun hayal kirikligi bugunki en buyugu oldu tabi hayirlisi boyleymis ins onumuzdeki ay olur dua edin bana olurmu
Rabbim duysun sesini canim. Benim de bgn 10. Gunum test yaptim negatifkizlar benim bugun 17. günüm ve hasta oldum zaten adet gunumdu bugun sasmadi 9. gununden beri israrla hergun test yaptim hergun hayal kirikligi bugunki en buyugu oldu tabi hayirlisi boyleymis ins onumuzdeki ay olur dua edin bana olurmu
Hayırlısı canım hepimiz için iyice bunaldım heray aynı şeyler gün say heyecan yap sonra kırmızılar bide kistler çok sinir bozucu gerçektenElacimtsk ederim iyiyim bendede bi gelisme yok 3. Ignede fos cikti yoruldum artik doktora gitmicem ilaclar kilo yapiyo baskada bisey yok artik rabbime biraktim ne zaman ol derse zaten doktor bi sorununda yok dedi normal yolla denicem artik senin icinde cok uzuldum kistler yakani birakmadi aksilikler seni buldu ins atlatirsin canim rabbim biran once kucagini doldursun melegine kavustursun
canım sen ne yaptın? sonuç var mı?Bende senin gibi sabirsizlikla bekleyenlerdenim :) yukarda yanlis yazmisim 22 kasim diye 24 kasimda vuruldum . bugun 11. Gunum . Senin kac gun oldu igne olali?
canım sen ne yaptın? sonuç var mı?
kan testi mi yaptirdin sonucun ne? Ben igneden sonra 10.gun yaptirdim beta hcg 3 cikti. Hep sifira yakin cikardi ignenin etkisi diye dusunuorum14 . günum test negatif
İdrar testi yapmidtim bugunde afetim geldi erkenden yarin dr a gidiyorumkan testi mi yaptirdin sonucun ne? Ben igneden sonra 10.gun yaptirdim beta hcg 3 cikti. Hep sifira yakin cikardi ignenin etkisi diye dusunuorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?