Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Canim ben de kalcadan yaptirdim dr oyle dedi. Ilk ignem bu, vuruldugu yerin bi onemi yok dedi zaten dozy yuksek herturlu etki ediyomus

Testimi ne zaman yapiyim kizlar bi ses verinheycandan duramiyorum, dijital gebelik testleri aldim 3 kutu deliyim ayoool

Kizlar dayanamadim test yaptim, clearblue dijital gebelik test almistim. Ignemi 27 kasimda vurulmustum bgn igne gununu de sayarsak 10.gunum. Test negatif adetime 5_6gun var gebelik olsaydi bu test iyiymis cikardi. Yine kocaman bi hayal kirikligi

Kizlar dayanamadim test yaptim, clearblue dijital gebelik test almistim. Ignemi 27 kasimda vurulmustum bgn igne gununu de sayarsak 10.gunum. Test negatif adetime 5_6gun var gebelik olsaydi bu test iyiymis cikardi. Yine kocaman bi hayal kirikligi
Daha erken bence...hemen üzülme tatlım... İğne vurulduktan 36 saat içinde çatlıyor.hangi gün çatladığunı bilemezsin.Doktor bile şu gün çatlamış diyemiyor sadece çatlamış diyor bakınca.adetin düzenlimi senin?eğer öyleyse birkaçgün sonra yap testi.İnşallah gebesindir canım...

Adetlerim düzenli canim, 5-6 gunum var o yuzden test yapmistim.Tabi ilac igne adeti one ceker veya geciktirirse bilemem.Adet gunum gecene kadar test yapmicam, bu sabah fazlasiyla uzuldum.Allah hepimizin gonlune gore versin hayirlisiyla kucagimizi doldursun kuzucuklarimizla

Amin canım inşallah.. Gönlünü ferah tut Rabbim inşallah nasip edecektir.sen bir kaç gün daha bekle bakalım.

kizlar benim bugun 17. günüm ve hasta oldum zaten adet gunumdu bugun sasmadi 9. gununden beri israrla hergun test yaptim hergun hayal kirikligi bugunki en buyugu oldu tabi hayirlisi boyleymis ins onumuzdeki ay olur dua edin bana olurmu

İnşallah olur canim kaçıncı iğne vurulusun
kizlar benim bugun 17. günüm ve hasta oldum zaten adet gunumdu bugun sasmadi 9. gununden beri israrla hergun test yaptim hergun hayal kirikligi bugunki en buyugu oldu tabi hayirlisi boyleymis ins onumuzdeki ay olur dua edin bana olurmu

Rabbim duysun sesini canim. Benim de bgn 10. Gunum test yaptim negatif

Hayırlısı canım hepimiz için iyice bunaldım heray aynı şeyler gün say heyecan yap sonra kırmızılar bide kistler çok sinir bozucu gerçekten kayınvalidem de sormaya başladı artık zamanı glmedimi diye diyemiyorz ki kadıncağıza 1 yıldır denioz tedavi vs olmadı diye off

benim iğneden sonraki 12. günüm
bugün o erken gebelik testlerinden yaptım hani kesin sonuç verenlerden.
kocaman bir negatif
şimdi bu sonuca göre mi hareket etmeliyim? kesin negatif mi. ay moralim bozuldu çok üzüldüm

Merhaba arkadaşlar ovitrelle sonrası 11. Gün dayanamadım kan testi yaptırdım. Sonuç 16,80 sizce umut var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…