- 2 Kasım 2015
- 33
- 12
- 18
- 37
Bence beklemekten başka bir şey diyemiyorum çünkü iğne hormon iğnesi ve beta hcg 25 e kadar kanda gösterebiliyor erken daha en az 15.gününe kadar bekle derim benimde başıma geldi çünkü erken test yaptım ve hamileyim sandım sonuç hüsran oldu inşallah güzel sonuç alırsınMerhaba arkadaşlar ovitrelle sonrası 11. Gün dayanamadım kan testi yaptırdım. Sonuç 16,80 sizce umut var mı?
Canim bunun için doktorun sana gün söylemedi mi mesela ben kendimi anlatayım adetin 3.gününden itibaren klomen kullandım beş gün günde 3 tane daha sonra adetimin 11. Veya 12.günü kontrole gidiyorum doktorum yumurta ölçümü yapıyor erteşi gün öğle saatine çatlatma iğnesini yaptırıp o gün de dahil 3 gün üst üste ilişki günü söylüyor durum bu canım benim bildiğim 36 saat içinde çatlatma oluyor bunu garantiye almak için de doktor 3 gün üst üste ilişki öneriyorArkadaşlar selam benim sat 27 kasım adetimin 5. günü serophen'e başladım sabah öğle akşam şeklinde 5 gün kullandım bu ilacı.Adetimden sonraki 14.gün sağda tek bir yumurtam gelişmiş 1.76 cm olmuş, dün akşam ovitrelle iğne oldum.şimdi soru şu ovitrelle iğneden sonra nezaman ilişki olması daha iyi sonuc verir.bizim dün boş geçti mesela
Doktor bişeyler söyledi de ...arkadaşım okadar çok görev veriyor ki kafam karıştı.Hatırlamıyorum ne dediğini arayıp sorayım en iyisi.18.gün progesteron hormonuna bakalım dedi onu hatırlıyorum da ilişkiyi ne demişti onu hatırlamıyorum.siz de sorun var mı çocuk yapmakla alakalı bizde ikimizde de var.Ben de pcos var eşimde de varikosel vardı ameliyat oldu ama morfolojisi biraz düşük %2 gibi bir oran.ciddi ciddi ağustos ayından beri tedavi görüyoruz eşim de procceed içiyor sabah akşam.1 yıldır da korunmuyoruz.Sürekli tek çizgi görmekten gına geldi acaba diyorum hayatımda o çift çizgiyi bir gün görürmüyüm :)Canim bunun için doktorun sana gün söylemedi mi mesela ben kendimi anlatayım adetin 3.gününden itibaren klomen kullandım beş gün günde 3 tane daha sonra adetimin 11. Veya 12.günü kontrole gidiyorum doktorum yumurta ölçümü yapıyor erteşi gün öğle saatine çatlatma iğnesini yaptırıp o gün de dahil 3 gün üst üste ilişki günü söylüyor durum bu canım benim bildiğim 36 saat içinde çatlatma oluyor bunu garantiye almak için de doktor 3 gün üst üste ilişki öneriyor
Rabbim nasip eder yeter ki umudunu kayipetme çok zor süreç ama umut ve pozitif olman herseyi yoluna koyacak inşallah 1 yıl önce kürtaj oldum bebeğim karnımda öldü 4 aylıkken sonra içimiz rahat etsin diye genetiğe baktırdık ve kan pıhtılaşması çıktı ben hiçbir sıkıntımız yoktu şükürler olsun ne eşimde ne bende 13 aydır doktora gidiyorum arada da kendimi dinledim gitmedim ekim ayında tekrar gittim klomen ve iğne tedavisinin 2.sinde gebe kaldım çok yeni daha 3 haftalik Rabbim nasip etti ve şimdi tek duam kazasız belasız kucağıma nasip etsin ve tüm isteyenlere versinDoktor bişeyler söyledi de ...arkadaşım okadar çok görev veriyor ki kafam karıştı.Hatırlamıyorum ne dediğini arayıp sorayım en iyisi.18.gün progesteron hormonuna bakalım dedi onu hatırlıyorum da ilişkiyi ne demişti onu hatırlamıyorum.siz de sorun var mı çocuk yapmakla alakalı bizde ikimizde de var.Ben de pcos var eşimde de varikosel vardı ameliyat oldu ama morfolojisi biraz düşük %2 gibi bir oran.ciddi ciddi ağustos ayından beri tedavi görüyoruz eşim de procceed içiyor sabah akşam.1 yıldır da korunmuyoruz.Sürekli tek çizgi görmekten gına geldi acaba diyorum hayatımda o çift çizgiyi bir gün görürmüyüm :)
Ay Maşalaaah ya ne güzel!!aynı senin durumunda benimde bir arkadaşım vardı ilk bebeği 8 haftalık kalbi durdu.Sonra şimdi hamile 5.ayı bitiyor.Ondada kan pıhtılaşması vardı hergün karnından iğne yapıyor o ...Allahım inşallah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin bebişinizi ve rabbim inşallah bize de yaşatsın o güzel duyguyu.Dua edermisin canım hamişlerin duasını rabbim geri çevirmezmiş :)Rabbim nasip eder yeter ki umudunu kayipetme çok zor süreç ama umut ve pozitif olman herseyi yoluna koyacak inşallah 1 yıl önce kürtaj oldum bebeğim karnımda öldü 4 aylıkken sonra içimiz rahat etsin diye genetiğe baktırdık ve kan pıhtılaşması çıktı ben hiçbir sıkıntımız yoktu şükürler olsun ne eşimde ne bende 13 aydır doktora gidiyorum arada da kendimi dinledim gitmedim ekim ayında tekrar gittim klomen ve iğne tedavisinin 2.sinde gebe kaldım çok yeni daha 3 haftalik Rabbim nasip etti ve şimdi tek duam kazasız belasız kucağıma nasip etsin ve tüm isteyenlere versin
Tabi ki ederim ne demek sizler de bize edin inşallah bende iğneye başladım gebeliği öğrenir öğrenmez inşallah kucağıma alırım sen de öyle canım inşallah Rabbim nasip eder yeter ki sen umudunu kayipetme ve hep pozitif ol mutlu ol allaha SığınAy Maşalaaah ya ne güzel!!aynı senin durumunda benimde bir arkadaşım vardı ilk bebeği 8 haftalık kalbi durdu.Sonra şimdi hamile 5.ayı bitiyor.Ondada kan pıhtılaşması vardı hergün karnından iğne yapıyor o ...Allahım inşallah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin bebişinizi ve rabbim inşallah bize de yaşatsın o güzel duyguyu.Dua edermisin canım hamişlerin duasını rabbim geri çevirmezmiş :)
Canım merhaba ,Benim doktorum bana demişti ki yumurta ancak 1.8cm olursa sağlıklı döllenme olur demişti.17 -19 mm aslında döllenme için yeterli bir boyut değilmiş.Bende tam bilmyorum ama başka bir doktora gidiyordum devlet hastanesinde benimde 19 mm olmuştu yumurtam ve aşılama olmuştu.Şimdi ki doktorum dedi ki o hekim imkansızı denemiş dedi.yumurtalar uyarılıyor ama aldığın doz bence yeterli değil.naçizane fikrim o yüzden de döllenme gerçekleşememiş olabilir.Birşey sorucam size ,ben dün doktora gittiğimde bana ''Poskoital'' test yaptı.bu testi daha önce yaptıran var mı?kızlar bir yumurtam gelişmedi hiç
diğer ikisi 19 ve 17 mm oldu.
bu akşam çatlatma iğnesi vurulcam.
dua edin benim için size mıtlu haberler vereyim
Üzülme mutlaka vakti zamanı vardır.Ayrıca hepinize bişey söylicem, Şu hayatta tanıdığınız kaç kişinin hiç çocuğu yok?çok az yaa da hiç değil mi?Peki bu insanların hepsi mi çok sağlıklı?Hayır..Rahatlayın ve akışına bırakın onun geldiği zaman en doğru zaman olacak.Bu bizim elimizde değil bu bir başarı da değil.Meleğimizi beklemekten vazgeçmicez ve olmadığı diye üzülmicez tamammı.Zamanını bekliyor kerata :)Bu ay da olmadı
Evet haklısın bekleyeceğim hayırlısı inşBence beklemekten başka bir şey diyemiyorum çünkü iğne hormon iğnesi ve beta hcg 25 e kadar kanda gösterebiliyor erken daha en az 15.gününe kadar bekle derim benimde başıma geldi çünkü erken test yaptım ve hamileyim sandım sonuç hüsran oldu inşallah güzel sonuç alırsın
Önce klomen kullanıp daha sonra yumurta boyutuna bakacaktir canım çağırdı mi tekrarKizlar bugun gittim dr a ama ultrosonla bakmafi nile yine klomen vetdi kullan diye degistirmelimiyim dr umu ya
Evt 12. Gunu gel dedikbrayldzmdefost: 44034137 .!.:Önce klomen kullanıp daha sonra yumurta boyutuna bakacaktir canım çağırdı mi tekrar
Evt 12. Gunu gel dedi
Evt öyle dediTamam o gün yumurta boyutuna bakacak ve çatlatma iğnesi verecektir canım
Ewet canim hamilesin hadi gözün aydın rabbim devamını getirsin inşallahBen iğne sonrası 11. Günü kan testi verdim 16,80 çıktı bugün 12. Günü verdim 45,59 çıktı. Hamilemiyim
İnş Canım pazartesi tekrar sonucu yazarım. Allah hepimize tez zamanda bebiş nasip etsinEwet canim hamilesin hadi gözün aydın rabbim devamını getirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?