Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
ne kadar zor zamanlar geçiriyoruz. Rabbim yardımcımız olsun. bizi bizden başkası da anlamıyor arkadaş. yazdıklarınızı okurken heyecanlanıyorum biri çıkarda hamileyim diye sevinçle haber verir diye. hamile kalınca kaçıyorlar mı ne :) aman hayırlısıyla hepimiz isteğimize kavuşsak ve zorlu süreçlerimizde yardımcı olsak. bende 2. aşılamayı 27 kasım da oldum. 11. gün idrar testi negatif çıktı. hala mens olmadım ve tüm belirtilerim her an kötü sonuçlanacak gibi. umut kesilmez ol demesiyle olduran Rabbim bilir. beklemeye devam...

Rabbim gönlüne göre versin canım ben de bu süreçlerden geçtim burada yazılanları okuyup teselli verirken ben de sorularımı yazarken Rabbim melegimi verdim suan 5 haftalik gebeyim daha önce yazmıştım sevincimi yine seninle de paylaşayım dedim inşallah Rabbim herkese nasip eder

bu güzel haber ve paylaşımın için çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı, kokusunu içine çekmeyi nasip etsin. darısı biz isteyenlere hayırlı vakitte inşallah :)

Kızlar selam birşey sormak istiyorum, progesteron testi sağlık ocaklarında yapılıyor mu biliyormusunuz?

Kızlar bugün doktor sağlıklı bir gebelik gibi gözüküyor haftaya salı gel keseyi görmeyi umuyorum dedi. Benim ilk denememdi klomen kullandım ve ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. İğne sonrası 10. Gün hcg 16,80 11. Gün 45,59 14. Gün bugün ise 256,96 çıktı. Uzun oluyor ama ben buradan çok yardım aldım kısaca anlatayım. İğneden 1 gün önce ilişki oldu, iğneden sonra ise 36 saat sonra ve takip eden 5 gün devam etti. İlişkiden sonra kalkmadım duş almadım yattım.( özellikle 36 saat sonra olan) ve 3 aydır folik asit ile glifor kıllanıyordum. Doktor pco için vermişti. Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip eder inş

Herkese merhaba, ben de uzun zamandir takip ediyorum forumu uye olup yazmak bu guneymis. Ben de bugun asilama oldum. Esimde ileri hizli speemler sifirdi, benim de sag tupumde yapisiklik vardi. Ameliyat olmadan once asilama denemek istedik. Bugun de yapildi islem. 7 gun puregon kullandim, 8. Gun ovitrelle yaptik, bugun de asilama yaptik. Herkes 36. Saatte asilamam yapildi demis ama benim yaklasik 41. Saatte yapildi. Neden boyle dedigimde bizim sistemimiz bu sekilde dedi hemsireler. Icimde hic tutacakmis gibi bir hic yok, o yuzden de hic stresli degilim.

Hayırlı olsun canım Rabbim kucağına sağlıklı bir şekilde almayi nasip etsin insallah seninle aynı durumları yasamisiz ben 2.klomen ve iğne ile hamile kaldım ve bende glifor kullanmistim pco riskine karşı demişti doktorum ve ben bu ilaçla da 6 kilo verdim ben neredeyse 1 yıldır folik asit kullanıyorum gebelik istediğim için nasip bu ayamış kan pıhtılaşması çıktı bende bir gebelik yaşadım malesef kürtaj olmuştu o nedenle clexane ıgne progestan coraspirin de kullanıyorum aynı zamanda duaya ihtiyacimiz var arkadaşım bol bol dua edelim inşallah ☺

Canım
merhaba eabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende Pcos hastasıyım glifor inofolık ve klomen kullandım 3tane yumurtam oluştu ve kendiliğinden catladı o yüzden çatlama iğnesi yapmadi doktor bugün 6.günüm akıntım var ve göğüs ucuma dokunduğunda sızlıyo şeninde başına böyle seyler gelmiş mıydı ilk belirtilerin ne zman başladı

Amin Canım Allah umutlarımızı boşa çıkarmasın.. Sende bana dua et. Bende ediyorum hepimiz için.

Bu tedaviyi 5 kere deneyenlerdenim.. 3. kere çatlatma iğnesi vurulduğumda hamile kalamadım ama iğneyi vurulmadığım zaman yani 2 kere hamile kaldım.. 1. cisi hüsranla son buldu.. şuan 2. ci hamileliğimdeyim. Spawns dediği gibi belirtiler oluyor. Kendini tanıyorsan farklı bir yapıya girdiğini hissediyorsun..

evet Canım biraz akıntı oldu adet dönemine yaklaşıyor gibi. göğüslerde de hassasiyet de oluyor ama benim adetlerim sancılı olmaz bunda kasık Ağrısı yaşadım fazlasıyla.

evet Canım biraz akıntı oldu adet dönemine yaklaşıyor gibi. göğüslerde de hassasiyet de oluyor ama benim adetlerim sancılı olmaz bunda kasık Ağrısı yaşadım fazlasıyla.
Benim de cok kasık ve bel Ağrı'm oldu inşallah hamileyimdir

Çatlama iğnesi kullanmadığın ay mı hamile kaldın kaç yumurtan vardı bende kullanmadım bu ay

Çatlama iğnesi kullanmadığın ay mı hamile kaldın kaç yumurtan vardı bende kullanmadım bu ay
evet cnm 2 tane vardı.. inş.lah seninde sorunun benimki gibidir sadece yumurta buyumesine ihtiyacı vardır.. çatlamada sorun yoktur..

evet cnm 2 tane vardı.. inş.lah seninde sorunun benimki gibidir sadece yumurta buyumesine ihtiyacı vardır.. çatlamada sorun yoktur..
İnşallah Can'ım doktor kan testi yaptı lh43 E2 değerim 587 çıktı doktor deri çatlamaya başlamış yarın erkenden aşılmanı yapalım dedi yaptık beklıoz şimdi

Merhaba kizlar alti aylik evliyim 4 ay once bi düşük yaptm ve sonra hamile kalamadim esim ve ben cok istedik ve doktotra gittik niye olmuyr diye doktor işini hizladiralim dedi ve klomen verdi kullandim ve ayin beşinde catlama ignemi oldum simdi gun sayiyorum ınş sonuc alırım ilk defa kullanyrm hic belirtim yok

Bi belirtisi olmuyor hemen.. sen içini ferah tut ben 5 kere denerken aralıklarla denedim .. 1 ay kullanıp 1 ay kullanmadım yumurtalıkalrın çalışması ve rutine girmesi için.. vs dr umada mantıklı gelmişti malum nede olsa kimyasal bişey alıyoruz. 3. denemeden iğnesiz hamile kaldım 6 haftalıkken kalp atışı durmasından kaybettim. Kürtajdan sonrada 6. ay bekledim yeniden klomen sadece hapını denedim.. yeniden hamileyim.. şimdi senin içinde güzel haberler olur inş.lah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…