Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
İns canm ya cok umudum yok ama olur ınş

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin, simdi kac haftalik hamilesin?

Kızlar merhaba bende fsh yüksekliği var.bu ay femarayla yumurta takıbım yapıldı ıkı yumurtam oluştu .dün ovitterelle vuruldum. Bugün çok kasık Ağrı'larım var arada belimevuruyo Ağrı'lar .bide halsizlik tabi . Normalmi bu etkiler Ben erken adet olurum .15 günde bir . Kaç gün sonra test yapsam acaba.

Canm agrilarinin olmasi cok normal bendede oldu hatta iki gun sürdü bende yesti igneyi vurduktan 15 gun sonra yapiliyor bazilari daha fazlada bekliyr kimilerine erkende cikiyrmus benim suan 11 gunum ama test negatif 15 gun dolmasinu bekliyrm canm ins tutar canm

Sağol Can'ım Cevabın için İnş hayırlı haberler alırız Sonucunu bekliyorum Can'ım Allah yardımcımız olsun

Selam kzlar pco hastasiym normal yolla hamilelikle iki düsük sonrasi iki aşılama iki tup bebek denedm tutmadi 6 yllik evliym klomene basladm bende bugun ovitrelle yaptiktan sonra 14. Gunum idrar testi yaptm negatif cikti bakalm adet olcakmiym hemen

Selam Can'ım sabret birkaç Gün daha 15den sonra tekrar yaparsın

Evde erken gebelik testim var sabah ilk idrarla yapsammi acaba diyorm ama adet olcak gbiyim
Canım merhaba, Adet tarihine ne kadar var?bazen erken gebelik testleri gerçek sonucu vermiyor.Benim hamile arkadaşımda çıkmamıştı üzüntüden öldü bitti ,sonra adeti geçti yine çımadı kanda bile çıkmadı,en son artık 15 gün geçince çıktı bu arada hamile değilim diye antibiyotik filan kullandı.acele etme istersen günün bir hafta geçsin öyle yap test

22 aralikta adet günum 5 gun var daha. Bilmiyorm ama icimde hic his yok olduguna dair adet agrilarmda var

22 aralikta adet günum 5 gun var daha. Bilmiyorm ama icimde hic his yok olduguna dair adet agrilarmda var
Belli olmaz gebelikte de adet ağrıları gibi ağrılar oluyor yerleşme zamanlarında ağrı oluyor.beklemek çok zor biliyorum.benimde 28'i adet günüm ara ara kasıklarımda ağrı oluyor ama bende çok sanmıyorum bişey olduğunu.Rüyalar görüyorum bebeğimi emzirdiğimi bile görüyorum ama hep aynı hüsran test yap tek çizgi inşallah kavuşuruz bebeklerimize hepimiz en kısa zmaanda

İnan beynim durdu o kadar cok negatif o kadar cok acili seyler yasadm ki anlatamam

Ozaman haydi kızlar liste yapalım mı?Herkes adet tarihlerini yazsın bu arada hamiş kalanları mezun edelim.ne dersiniz?

Sümeyye: 22 Aralık
Özkan: 28 Aralık

Diğer kızlar adet günlerinizi yazarsanız birlikte gün sayarız belki birbirimize can yoldaşı oluruz.Bu arada inşallah güzel haberler alırız ve veririz....

Kizlar merhaba,
Ovitrelle vuruldum 11 gun once.
Dun test bos cikti, bugunse yeniden cizgi cikti 11. Gunde. Sizce gebelikten midir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…