- 11 Ekim 2015
- 2.424
- 2.896
- 83
10 . gündeki testiniz boş ise 11. gündeki çizginiz oluştu ise gebelik başlamış olabilir. iğnenin etkisi kimi bünyede 10 güne kadar kalıyor ama ortalama 8. günde etkisi kayboluyor. bence hamilelik vardır. benimde 11. günde çift çizgi çıkmıştı aslına bakarsanız benim yumurtanın çatlaması 4 günü bulmuş ve 7-8 günlük gebeliği geç döllenme olmasına rağmen erken öğrenmiştim çünkü ikizmiş. umarım sizde de gebelik oluşmuştur isterseniz yarın gidip bir kan testi yaptırın. hangi marka test kullanmıştınız acabaIgneden 11 gun sonra sonuc alanlar neredesiniz :)
10 . gündeki testiniz boş ise 11. gündeki çizginiz oluştu ise gebelik başlamış olabilir. iğnenin etkisi kimi bünyede 10 güne kadar kalıyor ama ortalama 8. günde etkisi kayboluyor. bence hamilelik vardır. benimde 11. günde çift çizgi çıkmıştı aslına bakarsanız benim yumurtanın çatlaması 4 günü bulmuş ve 7-8 günlük gebeliği geç döllenme olmasına rağmen erken öğrenmiştim çünkü ikizmiş. umarım sizde de gebelik oluşmuştur isterseniz yarın gidip bir kan testi yaptırın. hangi marka test kullanmıştınız acaba[/QUOTEcatlatma ignesini yaptigimiz gunden itibaren mi 8. Gunde etkisi gecer? Ben cts catlatma ignemi vurdum pzt de asilamam yapildi. Pazara mi gecer o zaman ignenin etkisi
Kaçıncı günde yaptınız?belki erkendirBende simdi erken gebelik testi yaptm tabiki negatif cikti
Canm benimde bat 25 ins hayırli sonuclar alirizKızlar merhaba.yarın iğneden sonraki 10. Günüm olacak bat 25-27 aralık olması lazım.
kan testi yaptırsam çıkar mı bu kadar zamanda?
Hadi inşAllah karşılıklı güzel hbrler veririz cnm.Canm benimde bat 25 ins hayırli sonuclar aliriz
Merhaba, gebeliklerinizin sonlanmasina cok uzuldum. Insallah su anda bi tane de olsa vardir evladiniz.eğerki bünyeniz çabuk atıyorsa ilaç etkilerini pazar gününe geçer ama bunu doktorlar gebelik oluşumundan emin olmak için 10 gün derler , aşılama da da özellikle 14. günü bekletirler çünkü geç döllenme oluşma ihtimali yüksek. sadece çatlama iğnesiğle hamile kaldığım da ikiz gebelik olduğu için 11. günde değerim 2250 den fazlaydı. aşılama tedavisinde hamile kaldığımda 14. gündeki değerim sadece 33 dü ve geç döllenmeydi. aşılamada test günü gelmeden testi erken yapmak gerçekten yanıltıyor , ben aşılama yaptırdığımda acele edip 11. gün test yaptırsaydım hamilelik testte gözükmeyecekti ve hüsrana uğrayacaktım.
hoş benim hamilelikler hep 5-6. hafta da kendiliğinden sonlandı.
bende tüm gebeliklerimi laboquick ile öğrenmiştim. silik çizgi sanırım bhcg 5 ve yukarısındayken çıkıyor 1-2 gün sonra gidince 30-60 arası bir rakam çıkıyordu bende. bir kere ikiside koyu çıkmıştı regl günüme bir kaç gün kala onda da değerim 2000 küsürdü.Merhaba, gebeliklerinizin sonlanmasina cok uzuldum. Insallah su anda bi tane de olsa vardir evladiniz.
Benim de asilama tedavisi. Ignenin 12. Gunum ve asilamanin 10. Gunu bugun idrarda yine hafif cizgi gordum. Her seferinde silik bi cizgi cikiyor, cok koyu degil ama hemen ilk iki dakikada cikiyor ve testin markasi Laboquick.
Asilama asamasinda 12. Gun hala ignenin etkisi olabilir mi sence ? Ama 10. Gun cizgi kalmamisti bende. Biraz garibim yok sanki ama kendi kendime umutlaniyorum.bende tüm gebeliklerimi laboquick ile öğrenmiştim. silik çizgi sanırım bhcg 5 ve yukarısındayken çıkıyor 1-2 gün sonra gidince 30-60 arası bir rakam çıkıyordu bende. bir kere ikiside koyu çıkmıştı regl günüme bir kaç gün kala onda da değerim 2000 küsürdü.
henüz çocuğum yok , olmaması için bir sebep te yokmuş tüp bebek için rapor almak için 3 ay daha bekleyeceğim. aşılama aşamasını bitirdim . ben aşılamaya çok güvendim , son aşılama denememde hamilede kalmıştım ama nasip değilmiş. ilk reglimi yeni oldum.
isteyen ve çabalayan herkesin bebiş istemi gerçekleşir umarım. beklemek zor olabiliyor :)
iğnenin etkisi geçmiştir. silik çizgi çıktığında kan testi yaptırabilirsin. ben hep çizgi görünce gittim. aşılamada hatta hayalet çizgi vardı 9. gün 1-2 saat sonra belli belirsiz birşeydi konduramamıştım 10. günde öyleydi 12. günde silik çizgiydi oda belli belirsizdi ama 14. gün dayanamadım gittim onda da silik çizgiydi 33 dü değerim.Asilama asamasinda 12. Gun hala ignenin etkisi olabilir mi sence ? Ama 10. Gun cizgi kalmamisti bende. Biraz garibim yok sanki ama kendi kendime umutlaniyorum.
Ins canm yaHadi inşAllah karşılıklı güzel hbrler veririz cnm.
iğnenin etkisi geçmiştir. silik çizgi çıktığında kan testi yaptırabilirsin. ben hep çizgi görünce gittim. aşılamada hatta hayalet çizgi vardı 9. gün 1-2 saat sonra belli belirsiz birşeydi konduramamıştım 10. günde öyleydi 12. günde silik çizgiydi oda belli belirsizdi ama 14. gün dayanamadım gittim onda da silik çizgiydi 33 dü değerim.
yumurtan sagliklica catlamis mi ona bakacaktir. Ignenin 8. Gunu adetinin 21. Gunudur.Pazartesi iğnemin 8. Gününde Progesteron testi yaptıralım dedi doktorum Sanki olmıcakgibi içime kötü bir his doğdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?