Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Kızlar merhaba, Bugün adetimin 22. günü progesteron testi yaptırdım sonuç 10.94 bu hamilelik mi demek acaba?

Anladım.Bir an heyecanlanmıştım ya üf
yumurtanın çatlamış olmasıda güzel haber , birliktelik oldu ise döllenme olmuşta olabilir tabi henüz erken 7-8 gün sonra öğrenirsin tahminen bhcg testi yaptırırsan

Kızlar gittim doktora biraz önce güzel dedi yumurtamız oluşmuş çatlamış dedi.Postkoital test yaptı ve sonuç hüsran bir tane sperm bulamadı.Dün ilişki olmuştu bu arada galiba vazgeçmek üzereyim bu işten ben, olursa olur olmazsa olmaz n'apayım

Arkadaşlar catlatma iğnesini olalı bugün 13.günüm kan testi yapsam çıkar dimi çok korkuyorum yine yeniden negatif sonuç almaktan pekte belirti yok ne adet ne hamilelik karşımda hemen hastane var ama ayaklarim. Gitmiyo hiç

Sassenachen, ne yaptın, sonucunu öğrendin mi, ben de 28 aralıkta aşılama yaptıracağim, hırmon kullanıyorum, ilk aşılaman mıydı, durumunu çok merak ettim, inşallah güzel haber verirsin, her şeyin hayırlısı...

Ilk asilamam canim. Testlerim bittigi icin bi daha yapamadim. Ama 10. Gun kan testim 2 cikti. Hayirlisi ama yok gibi duruyor su anda.

Ben bugün tahlil yaptırdım 0.57cikti yanı negatif bu ay da olmadı

Ilk asilamam canim. Testlerim bittigi icin bi daha yapamadim. Ama 10. Gun kan testim 2 cikti. Hayirlisi ama yok gibi duruyor su anda.
İnşallah vadır canım, bozma bakalım hemen moralini, 11. Gün daha düşük çıkmıştı değil mi, inşallah pozitiftir tatlım, kan testine ne zaman gideceksin

Cgdmns, senin aşılama yok değil mi, sadece çatlatma iğnesiydi.
Evet 27 aylık evliyim ve 23 aydır uğraşıyordum 3.catlatma ignem ve yine olmadı bu ay işte aşılama denicek doktor ama onda da ihtimal dusukmus galiba Rabbim hayirlisini nasip etsin dua dan başka carem yok

Evet 27 aylık evliyim ve 23 aydır uğraşıyordum 3.catlatma ignem ve yine olmadı bu ay işte aşılama denicek doktor ama onda da ihtimal dusukmus galiba Rabbim hayirlisini nasip etsin dua dan başka carem yok
Cgdmns , Allah isteyen herkese versin inşallah...biz de 30 ay oldu evleneli, 15 aydır filan korunmuyoruz ama ovülasyon filan da takip etmedik, bu ay doktora gittik bende pko gördü( yalnız regl periyotlarım düzenlidir hep), eşimde de spermiyogramda morfoloji % 2 çıktı, doktor vakit kaybetmeyelim hemen aşılama yapalım dedi, bu ayın sonunda her şey normal giderse aşılamam yapılacak, sizde sıkıntı neydi?

kızlar neden olduğunu anlamadım ama bu ay sadece 1 yumurta oluşmuş. geçen ay 3 taneyle olmadı o yüzden bu aydan ümidimi kestim ben
yoruldum artık.
doktor da zaten sağolsun pek ümitli konuşmadı olmadı aşılama diyip duruyo.

Normalde yarin gitmem lazim ama hic vaktim yok o yuzden ertesi gun gidecegim. O zamana dek adet olmazsam tabii :)
İnşallah vadır canım, bozma bakalım hemen moralini, 11. Gün daha düşük çıkmıştı değil mi, inşallah pozitiftir tatlım, kan testine ne zaman gideceksin
itmem

Kizlar bugun 16.gunum ve sonuc negatif olmadi sanırım cok umitliydim bu aydan ama nasip kismet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…