hayır hamilelik demek değil yumurtlama olmuş demek oluyor.Kızlar merhaba, Bugün adetimin 22. günü progesteron testi yaptırdım sonuç 10.94 bu hamilelik mi demek acaba?
Anladım.Bir an heyecanlanmıştım ya üfhayır hamilelik demek değil yumurtlama olmuş demek oluyor.
yumurtanın çatlamış olmasıda güzel haber , birliktelik oldu ise döllenme olmuşta olabilir tabi henüz erken 7-8 gün sonra öğrenirsin tahminen bhcg testi yaptırırsanAnladım.Bir an heyecanlanmıştım ya üf
Sassenachen, ne yaptın, sonucunu öğrendin mi, ben de 28 aralıkta aşılama yaptıracağim, hırmon kullanıyorum, ilk aşılaman mıydı, durumunu çok merak ettim, inşallah güzel haber verirsin, her şeyin hayırlısı...Merhaba, gebeliklerinizin sonlanmasina cok uzuldum. Insallah su anda bi tane de olsa vardir evladiniz.
Benim de asilama tedavisi. Ignenin 12. Gunum ve asilamanin 10. Gunu bugun idrarda yine hafif cizgi gordum. Her seferinde silik bi cizgi cikiyor, cok koyu degil ama hemen ilk iki dakikada cikiyor ve testin markasi Laboquick.
Ilk asilamam canim. Testlerim bittigi icin bi daha yapamadim. Ama 10. Gun kan testim 2 cikti. Hayirlisi ama yok gibi duruyor su anda.Sassenachen, ne yaptın, sonucunu öğrendin mi, ben de 28 aralıkta aşılama yaptıracağim, hırmon kullanıyorum, ilk aşılaman mıydı, durumunu çok merak ettim, inşallah güzel haber verirsin, her şeyin hayırlısı...
Hiç üzülmeyin, mutlaka böyle olması daha hayırlıdır, inşallah yeni yılda gelir size bebeğiniz...Ben bugün tahlil yaptırdım 0.57cikti yanı negatif bu ay da olmadı
İnşallah vadır canım, bozma bakalım hemen moralini, 11. Gün daha düşük çıkmıştı değil mi, inşallah pozitiftir tatlım, kan testine ne zaman gideceksinIlk asilamam canim. Testlerim bittigi icin bi daha yapamadim. Ama 10. Gun kan testim 2 cikti. Hayirlisi ama yok gibi duruyor su anda.
Cgdmns, senin aşılama yok değil mi, sadece çatlatma iğnesiydi.Ben bugün tahlil yaptırdım 0.57cikti yanı negatif bu ay da olmadı
Evet 27 aylık evliyim ve 23 aydır uğraşıyordum 3.catlatma ignem ve yine olmadı bu ay işte aşılama denicek doktor ama onda da ihtimal dusukmus galiba Rabbim hayirlisini nasip etsin dua dan başka carem yokCgdmns, senin aşılama yok değil mi, sadece çatlatma iğnesiydi.
Cgdmns , Allah isteyen herkese versin inşallah...biz de 30 ay oldu evleneli, 15 aydır filan korunmuyoruz ama ovülasyon filan da takip etmedik, bu ay doktora gittik bende pko gördü( yalnız regl periyotlarım düzenlidir hep), eşimde de spermiyogramda morfoloji % 2 çıktı, doktor vakit kaybetmeyelim hemen aşılama yapalım dedi, bu ayın sonunda her şey normal giderse aşılamam yapılacak, sizde sıkıntı neydi?Evet 27 aylık evliyim ve 23 aydır uğraşıyordum 3.catlatma ignem ve yine olmadı bu ay işte aşılama denicek doktor ama onda da ihtimal dusukmus galiba Rabbim hayirlisini nasip etsin dua dan başka carem yok
Hayırlısı olsun Can'ım sıkma canınıKizlar yumurta catlamamis yine igne vurdular
itmemİnşallah vadır canım, bozma bakalım hemen moralini, 11. Gün daha düşük çıkmıştı değil mi, inşallah pozitiftir tatlım, kan testine ne zaman gideceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?