- 12 Aralık 2015
- 278
- 215
- 23
- 35
Benim de 8. Gunum asilamadan sonra, bende dayanamadim test yaptim, bende de yok silik cizgi bile yokKızlar bugün 7. Günüm dayanamayıp test yaptım .bırakın çift çizgiyi silik çizgi bile yok.Olumsuzmu şimdi anlamadım
Benim ovitrelle sonrası dün 9.günümdu test pozitif çıktı bugün yaptım negatif gibi birşey di iğne etkisi herkesin vücudunda farklı sanırımBenim de 8. Gunum asilamadan sonra, bende dayanamadim test yaptim, bende de yok silik cizgi bile yok
naptın canım bugün adet günündü?3 aralikta igne yaptm
Oldm canm bugun normalde pcodan dolayi 45 gunde bir olurdum 3 aydir duzenli oluyorm 22 sindeAdet gününe son 6 gün inşallah gelmez ya
naptın canım bugün adet günündü?
Hayırlısı olsun canım hakkımızdaOldm canm bugun normalde pcodan dolayi 45 gunde bir olurdum 3 aydir duzenli oluyorm 22 sinde
İnsallah canm sen naslsn naptnHayırlısı olsun canım hakkımızda
Ben beklemedeyim ara ara kasık ağrılarım oluyor,birazda midem bulanıyor ama umutlanmayacağım.Psikolojik hallere giriyorum.bakalım 28 adet günüm,eşimle de görüştük konuştuk anlaştk kendiliğinden olmazsa bırakıcaz artık tüp bebek filan o süreçlere girmeyeceğiz,çünkü zaten yumurtalayalm diye deli gibi hormon alıyoruz şuanda bişey hissetmiyoruz da ilerde bunun acısı çıkmaz inşallahİnsallah canm sen naslsn naptn
Hersey kafada bitiyo yoluna brakan herkez hamile kaldi bende yasadm aman olmuyo napiym herkez anne olamicak demekki dedim o ay duzensz ve tek tuk iliskiye girdk ve cogunda iltahap sorunum var diye korundk o zaman hamile kaldm ben 3 ay sonra kalp atisi durdu gerçi. Yani demek istedigm oluruna brakmayi becerebilsek hersey olcakk daa..Ben beklemedeyim ara ara kasık ağrılarım oluyor,birazda midem bulanıyor ama umutlanmayacağım.Psikolojik hallere giriyorum.bakalım 28 adet günüm,eşimle de görüştük konuştuk anlaştk kendiliğinden olmazsa bırakıcaz artık tüp bebek filan o süreçlere girmeyeceğiz,çünkü zaten yumurtalayalm diye deli gibi hormon alıyoruz şuanda bişey hissetmiyoruz da ilerde bunun acısı çıkmaz inşallah
Korkuyorum da var ya.....Mesela benim çok başım ağrır ilaç almazsam geçmez,Ağrı eşiğim çok düşüktür azıcık biryerim ağrı sa ölüp biterim.Bebeyi nası doğurucaz ki :)Hersey kafada bitiyo yoluna brakan herkez hamile kaldi bende yasadm aman olmuyo napiym herkez anne olamicak demekki dedim o ay duzensz ve tek tuk iliskiye girdk ve cogunda iltahap sorunum var diye korundk o zaman hamile kaldm ben 3 ay sonra kalp atisi durdu gerçi. Yani demek istedigm oluruna brakmayi becerebilsek hersey olcakk daa..
Bende de pko var ama ben ilaç kullanmazsam adet olmuyorum 3-5 ayda falan anca esimde varikosel çıktı ama sperm tahlili iyi çıkınca doktor engel deil dedi şimdi kaliteli sprm ve kaliteli yumurta olması için bal arı sütü polen karışımı yiyoruz bi embriyo uzmanı söyledi tüp bebek yapacaklarına oneriyolarmis bakalım hala adet olmadım iğneden sonra 16.günüm ama ara ara fena agrim oluyo olurum 1-2 güne die bekliyorum ama umut işte yinede ya varsa die düşünmeden edemiyorumCgdmns , Allah isteyen herkese versin inşallah...biz de 30 ay oldu evleneli, 15 aydır filan korunmuyoruz ama ovülasyon filan da takip etmedik, bu ay doktora gittik bende pko gördü( yalnız regl periyotlarım düzenlidir hep), eşimde de spermiyogramda morfoloji % 2 çıktı, doktor vakit kaybetmeyelim hemen aşılama yapalım dedi, bu ayın sonunda her şey normal giderse aşılamam yapılacak, sizde sıkıntı neydi?
Bende de pko var ama ben ilaç kullanmazsam adet olmuyorum 3-5 ayda falan anca esimde varikosel çıktı ama sperm tahlili iyi çıkınca doktor engel deil dedi şimdi kaliteli sprm ve kaliteli yumurta olması için bal arı sütü polen karışımı yiyoruz bi embriyo uzmanı söyledi tüp bebek yapacaklarına oneriyolarmis bakalım hala adet olmadım iğneden sonra 16.günüm ama ara ara fena agrim oluyo olurum 1-2 güne die bekliyorum ama umut işte yinede ya varsa die düşünmeden edemiyorum
Bendede ayni durum ilac kullanmamaya calisiyorumKorkuyorum da var ya.....Mesela benim çok başım ağrır ilaç almazsam geçmez,Ağrı eşiğim çok düşüktür azıcık biryerim ağrı sa ölüp biterim.Bebeyi nası doğurucaz ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?