Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Kızlar bugün 7. Günüm dayanamayıp test yaptım .bırakın çift çizgiyi silik çizgi bile yok.Olumsuzmu şimdi anlamadım

Benim de 8. Gunum asilamadan sonra, bende dayanamadim test yaptim, bende de yok silik cizgi bile yok
Benim ovitrelle sonrası dün 9.günümdu test pozitif çıktı bugün yaptım negatif gibi birşey di iğne etkisi herkesin vücudunda farklı sanırım

Kızlar 7. Gün Progesteron test sonucum 37.13. Doktorum iki yumurtamın kaliteli çatladığını söyledi .hamile kalabilirmiyim acaba

Hayrli kandiller canlar. Bugun adet oldm pco oldugum icin gununde olmazdm 3 aydir 22 sinde oluyorm sükür düzene girdi.klomen ve igne bi ise yaramadi bende anlicaniz adetn 3. Gunu doktora gidicm bakalm nolck klomene baslicam yine ignesini isticem bu sefer

İnsallah canm sen naslsn naptn
Ben beklemedeyim ara ara kasık ağrılarım oluyor,birazda midem bulanıyor ama umutlanmayacağım.Psikolojik hallere giriyorum.bakalım 28 adet günüm,eşimle de görüştük konuştuk anlaştk kendiliğinden olmazsa bırakıcaz artık tüp bebek filan o süreçlere girmeyeceğiz,çünkü zaten yumurtalayalm diye deli gibi hormon alıyoruz şuanda bişey hissetmiyoruz da ilerde bunun acısı çıkmaz inşallah

Hersey kafada bitiyo yoluna brakan herkez hamile kaldi bende yasadm aman olmuyo napiym herkez anne olamicak demekki dedim o ay duzensz ve tek tuk iliskiye girdk ve cogunda iltahap sorunum var diye korundk o zaman hamile kaldm ben 3 ay sonra kalp atisi durdu gerçi. Yani demek istedigm oluruna brakmayi becerebilsek hersey olcakk daa..

Korkuyorum da var ya.....Mesela benim çok başım ağrır ilaç almazsam geçmez,Ağrı eşiğim çok düşüktür azıcık biryerim ağrı sa ölüp biterim.Bebeyi nası doğurucaz ki :)

Bende de pko var ama ben ilaç kullanmazsam adet olmuyorum 3-5 ayda falan anca esimde varikosel çıktı ama sperm tahlili iyi çıkınca doktor engel deil dedi şimdi kaliteli sprm ve kaliteli yumurta olması için bal arı sütü polen karışımı yiyoruz bi embriyo uzmanı söyledi tüp bebek yapacaklarına oneriyolarmis bakalım hala adet olmadım iğneden sonra 16.günüm ama ara ara fena agrim oluyo olurum 1-2 güne die bekliyorum ama umut işte yinede ya varsa die düşünmeden edemiyorum

arkadaşlar selam herkese. ben 7 aralık da çatlatma iğnesi oldum..yumurtam 12sinde falan çatladı. adet tarihim 24 aralık(gerçi pco lu olduğumdan düzensiz) 21 aralık da dayanamayıp erken gebelik testleri var ya onlardan yaptım.sonuç negatif çok üzüldüm açıkçası bu ay umutluydum. neyse artık önümüzdeki maçlara bakacazzz..

İnşallah dileyen herkes kavuşur annelik hayaline.... Bu ay olmazsa aşılama denersiniz, bir sürü yöntem var, Allahtan hiç umut kesmemeli...

eşime de 3 kez spermiyogram testi yaptırdık, 2 kez aynı kamu hastanesinde, 3. başka bir kamu hastanesinde.
1.sonuçta;
morfoloji: %1 normal,
toplam motilite :%55,
toplam konsantrasyon: 87.500.000
sperm konsantrasyonu: 25 mil/ml

2. sonuçta;
morfoloji: %2 normal,
toplam motilite :%45,
toplam konsantrasyon: 152.00.000
sperm konsantrasyonu: 38 mil/ml

3. sonuçta;(farklı hastane)
morfoloji: %3 normal,
toplam motilite :% 61,
toplam konsantrasyon: 140.00.000
sperm konsantrasyonu: 56 mil/ml

Bu süreçte laboratuvar ölçüm standartlarında bir değişim yoksa sonuçlar bu şekilde.Bu süreçte sayının ve motilitenin artışındaki sebep olarak görebileceğimiz şeyler;

- eşim 2,5 aydır sabah akşam aç karnına çakşır kökü suyu içiyor.
- son 2 haftadır günde 2 defa çinko, selenyum, e vitamini, Q10 içerikli multivitamin tablet içiyor.
- son 2 haftadır günde 2 defa goji berry yiyor.

Bizim durumumuz böyle, bu hafta kontrolüm var, haftaya aşılama planlanıyor, inseminasyon sonrası sperm raporunu verirse doktorum onu da buradan paylaşırım. Tecrübelerden çok şey öğreniyor insan.

Benim iğne tedavisinde ikinci ayım bu ayın 18 inde çatlatma iğnemi vuruldum 16 ayda 17 gün sonra adet olmazsam kan tahlili yapılacak inş.bu ay olur bendede Pco varmış adama Dr.hafifiderece il dedi hayırlısıyla bekliyorum.

Merhaba kızlar bende 21 aralıkta ovitrelle vuruldum. Bu akşam 8.ydi sonuç 20.17 çıktı ????? Acaba var mı bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…