10 gunde etkisi gecer ignenin 12. Gun yaptir testini cnmMerhaba kızlar bende 21 aralıkta ovitrelle vuruldum. Bu akşam 8.ydi sonuç 20.17 çıktı ????? Acaba var mı bebiş
Siz Nasıl anladınız gebeliğinizi? Anlatır mısın neler yaşadın10 gunde etkisi gecer ignenin 12. Gun yaptir testini cnm
Ayni gun vurun.usuz igneyi daha erken ilac etkisi 14 gundr geciyormusMerhaba kızlar bende 21 aralıkta ovitrelle vuruldum. Bu akşam 8.ydi sonuç 20.17 çıktı ????? Acaba var mı bebiş
Nasıldı ilişki günleriniz ? Neler yaşadınızAyni gun vurun.usuz igneyi daha erken ilac etkisi 14 gundr geciyormus
İgneden 36 saatinde ve sonrasinda 5 gun hergun yaptik belimde ve kasiklarimda agrilar basladi yinr senin nasilNasıldı ilişki günleriniz ? Neler yaşadınız
Bende iğneden 36 saat sonra 48 saat sonra ve 3gün üst üste oldu Sonrasına gerek yok dedi. Benim hiç Ağrım sızım yok arada sağ kasığım batıyor. Bide bulantım çok ve fazlasıyla gazım var. Sebebini bilmiyorum çok kötü oldumİgneden 36 saatinde ve sonrasinda 5 gun hergun yaptik belimde ve kasiklarimda agrilar basladi yinr senin nasil
Ben alistim bu agrilara gecen aydan tecrubeliyim o yuzden heves etmiyorum gecenay ayni sikayetlerle hamileyim zannettim sonuc hüsran simdi adetimi bekliyorumBende iğneden 36 saat sonra 48 saat sonra ve 3gün üst üste oldu Sonrasına gerek yok dedi. Benim hiç Ağrım sızım yok arada sağ kasığım batıyor. Bide bulantım çok ve fazlasıyla gazım var. Sebebini bilmiyorum çok kötü oldum
Bizde sperm tahlili yaptırdık bugün anladığım kadarıyla lokasit ve yuvarlak hücre die bisey var düşük bide sperm sayısı 20milyon olmalı bizimki 18mil.çıktı gecenkinde de böyle çıkmıştı doktor kötü deil sınırda dedi bu ay doktorum bana ilaç bile vermedi bi eşine bakalım boşu boşuna sana yükleme yapmayalim çünkü normal şartlarda olması gerekiyordu dedi bakalım yarın doktora gidicez ne dicek büyük ihtimal aşılama dicek hayırlısı olsun hakkımızda Rabbim hayırlı sağlık evlat versin herkeseİnşallah dileyen herkes kavuşur annelik hayaline.... Bu ay olmazsa aşılama denersiniz, bir sürü yöntem var, Allahtan hiç umut kesmemeli...
eşime de 3 kez spermiyogram testi yaptırdık, 2 kez aynı kamu hastanesinde, 3. başka bir kamu hastanesinde.
1.sonuçta;
morfoloji: %1 normal,
toplam motilite :%55,
toplam konsantrasyon: 87.500.000
sperm konsantrasyonu: 25 mil/ml
2. sonuçta;
morfoloji: %2 normal,
toplam motilite :%45,
toplam konsantrasyon: 152.00.000
sperm konsantrasyonu: 38 mil/ml
3. sonuçta;(farklı hastane)
morfoloji: %3 normal,
toplam motilite :% 61,
toplam konsantrasyon: 140.00.000
sperm konsantrasyonu: 56 mil/ml
Bu süreçte laboratuvar ölçüm standartlarında bir değişim yoksa sonuçlar bu şekilde.Bu süreçte sayının ve motilitenin artışındaki sebep olarak görebileceğimiz şeyler;
- eşim 2,5 aydır sabah akşam aç karnına çakşır kökü suyu içiyor.
- son 2 haftadır günde 2 defa çinko, selenyum, e vitamini, Q10 içerikli multivitamin tablet içiyor.
- son 2 haftadır günde 2 defa goji berry yiyor.
Bizim durumumuz böyle, bu hafta kontrolüm var, haftaya aşılama planlanıyor, inseminasyon sonrası sperm raporunu verirse doktorum onu da buradan paylaşırım. Tecrübelerden çok şey öğreniyor insan.
Cgdmns, peki motilite ne çıktı test sonucunda, benim anladığım kadarıyla sayı ve motiliteyi baz alıyorlar, ben morfoloji de önemli sanıyordum, bizim doktor çok umursamadı, Allah isteyen herkesin kucağını doldursun, umudu hiç kaybetmemek lazım....Bizde sperm tahlili yaptırdık bugün anladığım kadarıyla lokasit ve yuvarlak hücre die bisey var düşük bide sperm sayısı 20milyon olmalı bizimki 18mil.çıktı gecenkinde de böyle çıkmıştı doktor kötü deil sınırda dedi bu ay doktorum bana ilaç bile vermedi bi eşine bakalım boşu boşuna sana yükleme yapmayalim çünkü normal şartlarda olması gerekiyordu dedi bakalım yarın doktora gidicez ne dicek büyük ihtimal aşılama dicek hayırlısı olsun hakkımızda Rabbim hayırlı sağlık evlat versin herkese
Ayni dertler bendede oldu gecen ay klimen ve oviterelle ogne kullandim ama adetim geldi yine klomen ve igne oldum simdi o kadar agrim olmuyo bu hafta belli olacak yapmiyorum teatHe bu arada gogus uclarima dokunamiyorum sizliyo aciyo karin altimda agrim var ve bolca uykuya meyilim.belki hava sogukteaan bilmiyorum ama ilk firsatta uyuyorum.iki uc gundur.goguslerimin ucu iki gundur basladi acimaya belki adetim geldi ondandir diycem de bukadar cok acimasina anlam veremedim.hadi hayirlisi.yorumlarinizi bekliyorummm.
klomeni ilk defa kullandım ben bu ay. ara kanama filan oldu mi sen de? bata 4 gün kala çok az bi kan geldi hatta yerleşme kanaması sandım çok sevindim ama bata 1 gün kala kan testi yaptırdım negatifAyni dertler bendede oldu gecen ay klimen ve oviterelle ogne kullandim ama adetim geldi yine klomen ve igne oldum simdi o kadar agrim olmuyo bu hafta belli olacak yapmiyorum teat
Bende ara kanama olmadi adetimde 28. Gun oldu notmalde 30-35 gunde oluyorduklomeni ilk defa kullandım ben bu ay. ara kanama filan oldu mi sen de? bata 4 gün kala çok az bi kan geldi hatta yerleşme kanaması sandım çok sevindim ama bata 1 gün kala kan testi yaptırdım negatifen geç dün adet olmam gerekiyordu o da yok. ne gebelik belirtim ne adet belirtim var. klomen adet gecikmesi yapar mi?
valla noldum böyle hiç anlayamadımBende ara kanama olmadi adetimde 28. Gun oldu notmalde 30-35 gunde oluyordu
Bence ihmal etme git yerlesme kanamasi olabilir bazilarinda kanda gec cikiyormus yada bu igneler yumurta catlamazsa kist yapiyo diyorlar insanin beynini yiyo ya bilmedigimiz icinvalla noldum böyle hiç anlayamadımhaftaya kadar adet olmazsam doktora gidicem
aynen kesinlikle katılıyorum. hafta içi çalıştığım icin gidemem heralde izin alip durmam problem oluyor cumartesiye kadar adet olmazsam cumartesi gidicemBence ihmal etme git yerlesme kanamasi olabilir bazilarinda kanda gec cikiyormus yada bu igneler yumurta catlamazsa kist yapiyo diyorlar insanin beynini yiyo ya bilmedigimiz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?