Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Ben de doktorumu değiştirdim, daha önceki doktor aşılama demişti, şimdiki doktorum aşılama önermedi, doğal yolla olur dedi. 5 gün klomen kullandım, bugün kontrole gittim 2 adet 20 mm 1 adet 17,3 mm yumurta oluşmuş, yarın vurulmak üzere çatlatma iğnesi verdi, bugünden başlayarak gün aşırı ilişki önerdi. Herkes inşallah kavuşur dileğine...

İgneden 36 saatinde ve sonrasinda 5 gun hergun yaptik belimde ve kasiklarimda agrilar basladi yinr senin nasil
Bende iğneden 36 saat sonra 48 saat sonra ve 3gün üst üste oldu Sonrasına gerek yok dedi. Benim hiç Ağrım sızım yok arada sağ kasığım batıyor. Bide bulantım çok ve fazlasıyla gazım var. Sebebini bilmiyorum çok kötü oldum

Ben alistim bu agrilara gecen aydan tecrubeliyim o yuzden heves etmiyorum gecenay ayni sikayetlerle hamileyim zannettim sonuc hüsran simdi adetimi bekliyorum

Bizde sperm tahlili yaptırdık bugün anladığım kadarıyla lokasit ve yuvarlak hücre die bisey var düşük bide sperm sayısı 20milyon olmalı bizimki 18mil.çıktı gecenkinde de böyle çıkmıştı doktor kötü deil sınırda dedi bu ay doktorum bana ilaç bile vermedi bi eşine bakalım boşu boşuna sana yükleme yapmayalim çünkü normal şartlarda olması gerekiyordu dedi bakalım yarın doktora gidicez ne dicek büyük ihtimal aşılama dicek hayırlısı olsun hakkımızda Rabbim hayırlı sağlık evlat versin herkese

Cgdmns, peki motilite ne çıktı test sonucunda, benim anladığım kadarıyla sayı ve motiliteyi baz alıyorlar, ben morfoloji de önemli sanıyordum, bizim doktor çok umursamadı, Allah isteyen herkesin kucağını doldursun, umudu hiç kaybetmemek lazım....

Slm arkadaslar bende ovitrelle igne kullananalardanim.ayin 23 de igne oldum doktorum ertesi gun baslayarak gun asiri iliski dedi folikasit verdi.adetlerim duzenlidir 2 gun sonra adet gunum test yaptim iki gun once nagatif cikti.uzulmedim cunki boyle seyler rabbimin bilcegi isler verirse aliriz gonul isterki biran.once cif cizgiyi gormek fakat hayirlisiysa olmasi onemli olmuyosa vardir rabbimin bi bildigi diyip gecerim.herkez soyler neden boyle rahatsin uzulmuyosun takmiyosun bende derim rabbim anlima yazdiysa o birgun olcaksa onun gununu tarihini zamanini rabbim biliyo uzulerek kendimi yipratarak gebe kalmama engel olcagma sakin sukunet beklerim verirse alirim sukur derim vermezse sukur ederim daha 1 yillik evliyim esim benden cok kaptiriyo kendini cok hemde cok istiyo ben biraz frenlesemde yinede fena etkileniyo sonuc alamayinca.bi evin bi oglu aileside onu sikistiriyo torun diye..hakkimizda hayirlisi olsun insallah..biz isteyelim rabbime kalmis gerisi..

Simdi sizden ve tecrubelerinizden faydalanmak isterim ki ne zaman test yapayim 2 gunum kalmis adete.doktorum adet olmazsan hamilesindir adet olursan ucuncu gun yine gel dedi.ikinci asama ne uyguluyo bilen varmi.klomen ve igne kullandim aralik ayinda.simdi ne bekliyo bizi ayrica test yapayimmi ac karnina cikarmi acaba ? Esimden gizli yapiyorum o cok uzuluyo sonuca.tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim.tsk ederim simdiden..iyi geceler..

He bu arada gogus uclarima dokunamiyorum sizliyo aciyo karin altimda agrim var ve bolca uykuya meyilim.belki hava soguk ondan bilmiyorum ama ilk firsatta uyuyorum.iki uc gundur.goguslerimin ucu iki gundur basladi acimaya belki adetim geldi ondandir diycem de bukadar cok acimasina anlam veremedim.hadi hayirlisi.yorumlarinizi bekliyorummm.

Ayni dertler bendede oldu gecen ay klimen ve oviterelle ogne kullandim ama adetim geldi yine klomen ve igne oldum simdi o kadar agrim olmuyo bu hafta belli olacak yapmiyorum teat

Ayni dertler bendede oldu gecen ay klimen ve oviterelle ogne kullandim ama adetim geldi yine klomen ve igne oldum simdi o kadar agrim olmuyo bu hafta belli olacak yapmiyorum teat
klomeni ilk defa kullandım ben bu ay. ara kanama filan oldu mi sen de? bata 4 gün kala çok az bi kan geldi hatta yerleşme kanaması sandım çok sevindim ama bata 1 gün kala kan testi yaptırdım negatif en geç dün adet olmam gerekiyordu o da yok. ne gebelik belirtim ne adet belirtim var. klomen adet gecikmesi yapar mi?

Bende ara kanama olmadi adetimde 28. Gun oldu notmalde 30-35 gunde oluyordu

Bence ihmal etme git yerlesme kanamasi olabilir bazilarinda kanda gec cikiyormus yada bu igneler yumurta catlamazsa kist yapiyo diyorlar insanin beynini yiyo ya bilmedigimiz icin
aynen kesinlikle katılıyorum. hafta içi çalıştığım icin gidemem heralde izin alip durmam problem oluyor cumartesiye kadar adet olmazsam cumartesi gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…