- 28 Temmuz 2015
- 301
- 81
- 98
İnsallah hayirli haberlerini aliriz haber ver gidinceBence ihmal etme git yerlesme kanamasi olabilir bazilarinda kanda gec cikiyormus yada bu igneler yumurta catlamazsa kist yapiyo diyorlar insanin beynini yiyo ya bilmedigimiz icin
İnsallah iyi haberlerini aliriz haber ver sonucuaynen kesinlikle katılıyorum. hafta içi çalıştığım icin gidemem heralde izin alip durmam problem oluyor cumartesiye kadar adet olmazsam cumartesi gidicem
Bende benzer durumdayım bendede ne gebelik var nede adet... Bekliyorum halaklomeni ilk defa kullandım ben bu ay. ara kanama filan oldu mi sen de? bata 4 gün kala çok az bi kan geldi hatta yerleşme kanaması sandım çok sevindim ama bata 1 gün kala kan testi yaptırdım negatifen geç dün adet olmam gerekiyordu o da yok. ne gebelik belirtim ne adet belirtim var. klomen adet gecikmesi yapar mi?
İnsallah iyi haberlerini aliriz haber ver sonucu
Bende benzer durumdayım bendede ne gebelik var nede adet... Bekliyorum hala
yumurtam ne Zaman çatşadı bilmiyorum ama 21inde iğne vuruldum. Normalde çok düzenlidir adetim 24.gün sabahı kesin adet olurum. Sat 8 aralık. Bat 31 aralıktı... Dün test yaptım negatif. Acaba daha çıkmadı mı bilmiyorum yainsallah cnm
senin kaç gün gecikti? yumurtan ne zaman çatlamıştı?
21 inde iğne vurulduysan 22si gibi yumurta çatlamıştır cnm yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olunur. yani senin bat 5 ocak olabilir bu ay. eğer adetin gelmezse 5 ocaktan sora bi daha test yaptir insallah hamilesindir sonradam pozitif çıkarYumurtam
yumurtam ne Zaman çatşadı bilmiyorum ama 21inde iğne vuruldum. Normalde çok düzenlidir adetim 24.gün sabahı kesin adet olurum. Sat 8 aralık. Bat 31 aralıktı... Dün test yaptım negatif. Acaba daha çıkmadı mı bilmiyorum ya
aaa ne güzel canım çok sevindim hadi hayırlısı Sağlıkla kucağına alırsın insallah beta hgc kaç çıktı?Arkadaslar kocaman bir merhaba hatirlarsaniz bi onceki sayfada igne den sonra olanlari adetime 3 gun oldugunu detayli bi sekilde yazmistim suan hastanedeyimmmmm ve ben hamileyimmmmmmmm cok hemde cok mutluyum rabbim isteyen herkeze versin bugun adet gunumdu normalde adet olmadim bi test yapayim dedim evde hayalet cizgiyi gorduk esimle doktorumuzu aradik gelin dedi hemen gittik test yapti ve sonuc hamileyimmmmm ne olur dua edin kucagima almak nasip olsun allah rizasi icin duanizi eksik etmeyin ogrenmek istediginiz birsey varsa sorabilirsiniz..ben hala şoktayim
Ya o sorduklarini bilmiyorum bi dahaki ay aşılama yapicak adet olmayı bekliyorum daha 20gun var bian önce gelsin die bekliyorum bide bugün abimin bebeği olucak onun heyecanı ve burukluguda var nasıl bi psikoloji ya sevinmek istiyorsun sevinemiyosun uzuluyosun canın yaniyo belli edemiyosun kiskanmiyosun ama yuregin buruk Rabbim tez zamanda verir inşallahCgdmns, peki motilite ne çıktı test sonucunda, benim anladığım kadarıyla sayı ve motiliteyi baz alıyorlar, ben morfoloji de önemli sanıyordum, bizim doktor çok umursamadı, Allah isteyen herkesin kucağını doldursun, umudu hiç kaybetmemek lazım....
Allah isteyen herkese nasip etsin, çok sevindim yeni bebeğinize, Allah size de versin inşallah en kısa zamanda.moralini hiç bozma, en hayırlı zamanda gelecek meleklerimiz inşallahYa o sorduklarini bilmiyorum bi dahaki ay aşılama yapicak adet olmayı bekliyorum daha 20gun var bian önce gelsin die bekliyorum bide bugün abimin bebeği olucak onun heyecanı ve burukluguda var nasıl bi psikoloji ya sevinmek istiyorsun sevinemiyosun uzuluyosun canın yaniyo belli edemiyosun kiskanmiyosun ama yuregin buruk Rabbim tez zamanda verir inşallah
Tebrik ederim canım, inan çok sevindim, darısı isteyen herkese olsun, kaç yumurtayla iğne vurulmuştun, akıntı falan oldu mu, benim de bu ay ilk klomen denemem, iğnenin 10. Günü yarın, bat 13 ya da 14 ocak, sen adetine 4 gün kala idrarda negatif görmüştün değil mi, bizler için de dua et lütfen...Arkadaslar kocaman bir merhaba hatirlarsaniz bi onceki sayfada igne den sonra olanlari adetime 3 gun oldugunu detayli bi sekilde yazmistim suan hastanedeyimmmmm ve ben hamileyimmmmmmmm cok hemde cok mutluyum rabbim isteyen herkeze versin bugun adet gunumdu normalde adet olmadim bi test yapayim dedim evde hayalet cizgiyi gorduk esimle doktorumuzu aradik gelin dedi hemen gittik test yapti ve sonuc hamileyimmmmm ne olur dua edin kucagima almak nasip olsun allah rizasi icin duanizi eksik etmeyin ogrenmek istediginiz birsey varsa sorabilirsiniz..ben hala şoktayim
Allah yardımcımız olsun, inşallah hayırlısıyla sağlıkla alırsın bebeğini kucağına hep pozitif düşün, Rabbime sığın.Klomen ve catlatma ignesiyle ilk denemede hamile kaldim.14 cu gun ogrendim igneden sonra.kac haftalik hamileyim daha bilmiyorum idrar ve kan testi pozitif bildigim tek sey bu.haftaya carsanba muaynem var dua edinde guzel haberler alayim lutfen.dualrinizi eksik etmeyin.daha once bi bos gebelik hikayem var korkuyorum o yuzden.insallah guzel bi sekilde hamileligimi ilerletebilirim.dualsrinizi eksik etmeyin.
Evet cnm 14 gun pozitif gordum. kendim bu konu ustune actigim konu sayfasindan detayli bilgi edinebilirsiniz..Tebrik ederim canım, inan çok sevindim, darısı isteyen herkese olsun, kaç yumurtayla iğne vurulmuştun, akıntı falan oldu mu, benim de bu ay ilk klomen denemem, iğnenin 10. Günü yarın, bat 13 ya da 14 ocak, sen adetine 4 gün kala idrarda negatif görmüştün değil mi, bizler için de dua et lütfen...
Merhana tup bebek raporu alabilmek icin nasil bi surec gerekiyor. Tedavileri fakultede mi yaptirmak gerek ozel hastaneler rapor veriyor mu. Siz hangi hastaneye gidiyorsunuz.bende tüm gebeliklerimi laboquick ile öğrenmiştim. silik çizgi sanırım bhcg 5 ve yukarısındayken çıkıyor 1-2 gün sonra gidince 30-60 arası bir rakam çıkıyordu bende. bir kere ikiside koyu çıkmıştı regl günüme bir kaç gün kala onda da değerim 2000 küsürdü.
henüz çocuğum yok , olmaması için bir sebep te yokmuş tüp bebek için rapor almak için 3 ay daha bekleyeceğim. aşılama aşamasını bitirdim . ben aşılamaya çok güvendim , son aşılama denememde hamilede kalmıştım ama nasip değilmiş. ilk reglimi yeni oldum.
isteyen ve çabalayan herkesin bebiş istemi gerçekleşir umarım. beklemek zor olabiliyor :)
ben istanbulda zeynep kamile gidiyorum. yani devlet hastanesinde tedavi için rapor almayı planlıyorum . henüz rapor için başvuru yapmadım. düşükten sonra 2 regl dönemi geçmeliymişMerhana tup bebek raporu alabilmek icin nasil bi surec gerekiyor. Tedavileri fakultede mi yaptirmak gerek ozel hastaneler rapor veriyor mu. Siz hangi hastaneye gidiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?