Merhaba yağmurtoprak, ben de klomen+çatlatma iğnesi sonucunda bugün sabah yani iğnenin 12. Gününde but esti yaptım, senden yorum alabilir miyim, senin 14. Gün hayalet çizgi dediğin çizgi nasıldı?Klomen ve catlatma ignesiyle ilk denemede hamile kaldim.14 cu gun ogrendim igneden sonra.kac haftalik hamileyim daha bilmiyorum idrar ve kan testi pozitif bildigim tek sey bu.haftaya carsanba muaynem var dua edinde guzel haberler alayim lutfen.dualrinizi eksik etmeyin.daha once bi bos gebelik hikayem var korkuyorum o yuzden.insallah guzel bi sekilde hamileligimi ilerletebilirim.dualsrinizi eksik etmeyin.
Ayni seninki gibiydi tebrik ederim hamilesin :)))Merhaba yağmurtoprak, ben de klomen+çatlatma iğnesi sonucunda bugün sabah yani iğnenin 12. Gününde but esti yaptım, senden yorum alabilir miyim, senin 14. Gün hayalet çizgi dediğin çizgi nasıldı?
ilaçın etkisi değil ise hamilesinMerhaba yağmurtoprak, ben de klomen+çatlatma iğnesi sonucunda bugün sabah yani iğnenin 12. Gününde but esti yaptım, senden yorum alabilir miyim, senin 14. Gün hayalet çizgi dediğin çizgi nasıldı?
İğnenin 11, 12 ve 13. Günü yaptım testi, inşallah geçmiştir ilacın etkisi.ilaçın etkisi değil ise hamilesin
İnşallah canım ya, sabaha karşı dayanamadım test yaptım, ekliyorum bak, bariz fark yok ama sanki bir tık daha net, 4:30 da testi yapınca hemen foto çekemedim, sabah 8 gibi çektim, bekleyince idrar rengi kapatmış birazAyni seninki gibiydi tebrik ederim hamilesin :)))
Ya ne güzel söylüyorsun, inşallah Allahım ya inşallahhhh, isteyen herkese Rabbim hayırlı hamilelik, hayırlı doğum, hayırlı annelik, hayırlı evlat nasip etsin...Bence bekleme git hcg testine emin ol
Ilk tesisi ben koyayim hamilesin :) ben hamileyim hem idrar hem kanda ama inanki hamile gibi hissetmiyorum hala soktayim yani kendimi veremedim bu duruma hala alismaya calisiyorum.:)
Ben olani soyluyorum cnm.guzel dileklerin icin tsk ederim.bir an once hcg testini yaptir lutfen bilgilendir beni kuserimYa ne güzel söylüyorsun, inşallah Allahım ya inşallahhhh, isteyen herkese Rabbim hayırlı hamilelik, hayırlı doğum, hayırlı annelik, hayırlı evlat nasip etsin...
Canım eşim doktorun 14 gün dediğini duydu, onun için çarşambayı beklemek istiyor, ama ben dayanamaz yaptırırım gibi geliyor, mutlaka haber veririm. Sen de güzel haberler ver bize, inşallah her şey yolundadır, Rabbim yardım et sen bizlere...Ben olani soyluyorum cnm.guzel dileklerin icin tsk ederim.bir an once hcg testini yaptir lutfen bilgilendir beni kuserimbende carsanba gidicem umarim uzulmem kotu birsey olmazda hersey yolunda der.bende guzel bi haber veririm size.cnm sonucu bekliyorummm yaptir testi..
Amin cnm.haberlerini bekliyorummmCanım eşim doktorun 14 gün dediğini duydu, onun için çarşambayı beklemek istiyor, ama ben dayanamaz yaptırırım gibi geliyor, mutlaka haber veririm. Sen de güzel haberler ver bize, inşallah her şey yolundadır, Rabbim yardım et sen bizlere...
Testinizin fotoğrafını paylaşır mısınız lütfen, benden 2 gün önce vurulmuş çatlatma iğneniz, benim bat 13-14 ocak, , iğne gününü de sayarsak çatlatma iğnesinin 13. gün bugün, ben erken hamilelik testi değil de normal testten alıp yaptım, 2 . çizgi silik benim de, genelde iğnenin etkisinin 10-12 günde geçtiği söyleniyor, sizinki de geçmiştir bence.Merhaba Kızlar, Ben de buradaki bir çoğunuz gibi Klomen ve ardından 28.12.2015 tarihinde Pregnly iğne vuruldum. Beklenen adet günüm 15.01.2016 ama ben dayanamayıp iğneden 13 sonra erken hamilelik testlerinden (predictor early) alıp yaptım.Çift çizgi(biri daha silik)çıktı. Ama bu forumlardan aldığım bilgiye göre çatlatma iğnesinde de beta hcg olduğundan olumlu sonuç verebilyormuş bu sebeple emin olamıyorum.Beklemek de biraz zor geliyo.Erkenden de doktora gitmek istemedim.Emin olamıyorum bir türlü ne yapsam bilemedim?
Daha 2 gün olmuş canım doktorlar 14.gün test yaptırın diyorlar ama benim 11.günüm dayanamadım evde test yaptım negatif çıktı inşallah test hatalıdırkızlar bende cumartesi günü iğne vuruldum çok karnım ağrıdı testi ne zaman yapmalıyım beklemek çok zor hepinizi nlıyorum rabbim yardımcımız olsun
Testinizin fotoğrafını paylaşır mısınız lütfen, benden 2 gün önce vurulmuş çatlatma iğneniz, benim bat 13-14 ocak, , iğne gününü de sayarsak çatlatma iğnesinin 13. gün bugün, ben erken hamilelik testi değil de normal testten alıp yaptım, 2 . çizgi silik benim de, genelde iğnenin etkisinin 10-12 günde geçtiği söyleniyor, sizinki de geçmiştir bence.
Ben de iğneyi 30.12.2015 te sabah 11:30 da vuruldum, bu akşam yaptığım, normal kaset tipi testi ekliyorum, erken gebelik testi hiç yapmadım, yarın bir de ovülasyon test kitiyle bakacağım, inşallah güzel sonuçlar alırız.Ben iğneyi 28.12.2015 tarihinde vuruldum. Testi ise 10.01.2016 tarihinde yaptım. Doktoruma yoğunluğundan ötürü ulaşamadım ama bilgi alabilirsem yazacağım buraya ..Eki Görüntüle 1741697
Amin İnşallah olumlu sonuçlar alırız. :) Ovülasyon testi yumurtlamayı test etmiyor mu? Eğer çatlatma iğnesi vurulduysan zaten yumurtlaman olmuş ve iğne aracılığıyla çatlayacak demektir.Yanlış mı biliyorum?Ben de iğneyi 30.12.2015 te sabah 11:30 da vuruldum, bu akşam yaptığım, normal kaset tipi testi ekliyorum, erken gebelik testi hiç yapmadım, yarın bir de ovülasyon test kitiyle bakacağım, inşallah güzel sonuçlar alırız.
Ben de yeni öğrendim, gebeliğin erken döneminde ovülasyon test kitinde hala çift çizgi varsa hamilelik varmış, brn prospektüsünde bu amaçla kullanılmaz gibi bir ifade hatırlıyor gibiyim ama yapan ve tescil eden arkadaşlar var, ben de deneyeceğimAmin İnşallah olumlu sonuçlar alırız. :) Ovülasyon testi yumurtlamayı test etmiyor mu? Eğer çatlatma iğnesi vurulduysan zaten yumurtlaman olmuş ve iğne aracılığıyla çatlayacak demektir.Yanlış mı biliyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?