O zaman senin sonucunu ben de bekliyorum Hayırlı sonuç alırsın inş.Ben de yeni öğrendim, gebeliğin erken döneminde ovülasyon test kitinde hala çift çizgi varsa hamilelik varmış, brn prospektüsünde bu amaçla kullanılmaz gibi bir ifade hatırlıyor gibiyim ama yapan ve tescil eden arkadaşlar var, ben de deneyeceğim
Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin ben 31/12/2015 te iğne vuruldum bugün teslim negatif erken mi kızlar yoksa bu ay da nasip değilmiş
Gunaydin oncelikle cnm.ignenin etkisi 14 gun surmez bende klomen ve igne kullandim aralik ayinda simdi hamileyim sukurler olsun rabbime.ikincisi test dagilmis bence sorunlu fakat cizgi konusunda bozuk.diyemem bozuk olan test cif cizgiyi vermez.siz bi test daha yapin sonra kanda baktirin bence siz hamilesiniz suanki izlenimlere gore.tabi kan testi net sonuc verir bi kan testi yaptirin bence.Merhaba kizlar bende bu ay klomen+ovitrelle kullandım iğnenin üzerinden 14 gün geçtikten sonraki test sonucun sizce test bozuk mu dağılma var çünkü yada iğnenin etkisinden böyle gözüküyor olabilir miEki Görüntüle 1741823
Canım testi tekrarlamadın mı, brn 3 günde 10 defa idrar testi yaptım buradaki arkadaşlar kan vermedim diye topa tuttular beni:))) sen idrarda da mı bakmadın tekrarİnşallah hamileyizdirinsan hayal kırıklığına uğramaya korkuyor o yüzden adet günümün geçmesini bekleyeceğim kan testi yapmak icin
İnşallah güzel haberlerinizi alırız...Insallah canım kendimde saglikciyim bugün nöbetçi olduğum için hastanede tekrar test alıp yapamadım kanda vermek istemiyorum bu kaçıncı kan testim her ay herkesin diline düşüyorum
Cok sevindim canım adına inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip eder. Benimde bugün 13.Gün test yapacağım tekrardan inşallah. 11.Gün negatif çıkmıştı ama hayırlıMerhaba arkadaşlar dün doktorumla görüştüm, iğneden 13 gün sonra test yaptığımda olumlu çıktığını söyledim.Kan testi yaptırıp HCG ve Progesteron sonuçlarımı öğrenmemi istedi.ben de bugün dr a gidip test yaptırdım.HCG 425
Diğer oranlar da iyiymiş 48 saat sonra tekrar beta hcg oranını öğrenmek istedi.
Herşey şimdilik olumlu görünüyor.İlki düşükle sonuçlanmıştı o yüzden biraz tedirginim. Ama mutluyum.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.
Amin inşallah Hayırlı sonuçlar alırsın ( ben 13. gün sabah Predictor early kullanmıştım işe yaramıştı sende çift çizgiyi görürsün inş.)Cok sevindim canım adına inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip eder. Benimde bugün 13.Gün test yapacağım tekrardan inşallah. 11.Gün negatif çıkmıştı ama hayırlı
sı
İnşallah canım mutlu bir haber paylaşırımAmin inşallah Hayırlı sonuçlar alırsın ( ben 13. gün sabah Predictor early kullanmıştım işe yaramıştı sende çift çizgiyi görürsün inş.)
Gunaydin oncelikle cnm.ignenin etkisi 14 gun surmez bende klomen ve igne kullandim aralik ayinda simdi hamileyim sukurler olsun rabbime.ikincisi test dagilmis bence sorunlu fakat cizgi konusunda bozuk.diyemem bozuk olan test cif cizgiyi vermez.siz bi test daha yapin sonra kanda baktirin bence siz hamilesiniz suanki izlenimlere gore.tabi kan testi net sonuc verir bi kan testi yaptirin bence.
canım sen idrar testini ne zaman yaptınGunaydin oncelikle cnm.ignenin etkisi 14 gun surmez bende klomen ve igne kullandim aralik ayinda simdi hamileyim sukurler olsun rabbime.ikincisi test dagilmis bence sorunlu fakat cizgi konusunda bozuk.diyemem bozuk olan test cif cizgiyi vermez.siz bi test daha yapin sonra kanda baktirin bence siz hamilesiniz suanki izlenimlere gore.tabi kan testi net sonuc verir bi kan testi yaptirin bence.
Bende de olmuştu canım normal yaniya kızlar benim bugün iğneden sonra 5 günüm karnım ve kasıklarımda ağrı var sizde de oldumu akıntımda var bilgi verirseniz sevinirim
Tebrik ederim, çok ama çok sevindim, hayırlı olsun...Merhaba arkadaşlar dün doktorumla görüştüm, iğneden 13 gün sonra test yaptığımda olumlu çıktığını söyledim.Kan testi yaptırıp HCG ve Progesteron sonuçlarımı öğrenmemi istedi.ben de bugün dr a gidip test yaptırdım.HCG 425
Diğer oranlar da iyiymiş 48 saat sonra tekrar beta hcg oranını öğrenmek istedi.
Herşey şimdilik olumlu görünüyor.İlki düşükle sonuçlanmıştı o yüzden biraz tedirginim. Ama mutluyum.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?