Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
O zaman senin sonucunu ben de bekliyorum Hayırlı sonuç alırsın inş.

Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin ben 31/12/2015 te iğne vuruldum bugün teslim negatif erken mi kızlar yoksa bu ay da nasip değilmiş

en az 14-15 gün geçmeliymiş ideal olanı ise adetinin geçikmiş olduğu günlermiş.Ben de çatlatma iğnesinde 13 gün sonra test yaptım olumlu çıktı fakat emin değilim.çatlatma iğnesinin içinde de beta hcg hormonu bulunuyormuş onun etkisi de olabilir.En sağlıklı bilgiyi sanırım Doktora gittiğimde alacağım. Maaşallah Ülkemizde Kadın polikliniklerine randevu almak biraz süreç gerektiriyo!! 15.1.2016 ya randevu bulabildim hem o gün adet günüm de geçmiş oluyo.Çıkan sonucu burda paylaşırım.
Hayırlı sonuçlar cümlemize ..

Merhaba kizlar bende bu ay klomen+ovitrelle kullandım iğnenin üzerinden 14 gün geçtikten sonraki test sonucun sizce test bozuk mu dağılma var çünkü yada iğnenin etkisinden böyle gözüküyor olabilir mi

Gunaydin oncelikle cnm.ignenin etkisi 14 gun surmez bende klomen ve igne kullandim aralik ayinda simdi hamileyim sukurler olsun rabbime.ikincisi test dagilmis bence sorunlu fakat cizgi konusunda bozuk.diyemem bozuk olan test cif cizgiyi vermez.siz bi test daha yapin sonra kanda baktirin bence siz hamilesiniz suanki izlenimlere gore.tabi kan testi net sonuc verir bi kan testi yaptirin bence.

arkadaşlar inşallah hamilesinizdir ya allahım kucağımızı boş bırakmasın inşallah

İnşallah hamileyizdir insan hayal kırıklığına uğramaya korkuyor o yüzden adet günümün geçmesini bekleyeceğim kan testi yapmak icin

İnşallah hamileyizdir insan hayal kırıklığına uğramaya korkuyor o yüzden adet günümün geçmesini bekleyeceğim kan testi yapmak icin
Canım testi tekrarlamadın mı, brn 3 günde 10 defa idrar testi yaptım buradaki arkadaşlar kan vermedim diye topa tuttular beni:))) sen idrarda da mı bakmadın tekrar

Insallah canım kendimde saglikciyim bugün nöbetçi olduğum için hastanede tekrar test alıp yapamadım kanda vermek istemiyorum bu kaçıncı kan testim her ay herkesin diline düşüyorum

Insallah canım kendimde saglikciyim bugün nöbetçi olduğum için hastanede tekrar test alıp yapamadım kanda vermek istemiyorum bu kaçıncı kan testim her ay herkesin diline düşüyorum
İnşallah güzel haberlerinizi alırız...

Merhaba arkadaşlar dün doktorumla görüştüm, iğneden 13 gün sonra test yaptığımda olumlu çıktığını söyledim.Kan testi yaptırıp HCG ve Progesteron sonuçlarımı öğrenmemi istedi.ben de bugün dr a gidip test yaptırdım.HCG 425
Diğer oranlar da iyiymiş 48 saat sonra tekrar beta hcg oranını öğrenmek istedi.
Herşey şimdilik olumlu görünüyor.İlki düşükle sonuçlanmıştı o yüzden biraz tedirginim. Ama mutluyum.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.

Cok sevindim canım adına inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip eder. Benimde bugün 13.Gün test yapacağım tekrardan inşallah. 11.Gün negatif çıkmıştı ama hayırlı

Amin inşallah Hayırlı sonuçlar alırsın ( ben 13. gün sabah Predictor early kullanmıştım işe yaramıştı sende çift çizgiyi görürsün inş.)

canım sen idrar testini ne zaman yaptın

ya kızlar benim bugün iğneden sonra 5 günüm karnım ve kasıklarımda ağrı var sizde de oldumu akıntımda var bilgi verirseniz sevinirim

Tebrik ederim, çok ama çok sevindim, hayırlı olsun...

Daha 24 saat once hamileydim ya aralik 9 sat ti ve ocak 4 te hamile oldugumu ogrenmistik biliyosunuzki klomen ve catlatma ignesiyle hamile kalmistim hem kanda hem idrarda netlestirmistik aradan 10 gecti bugun doktora gittim kontrolum vardi muayne ve test sonuclarina gore gebelik bozulmus hastane resmen basimizdan assa yikildi.cunki 8 ay oncede hamile kaldim bu seferde kese vardi bebek yoktu iki hafta oluscak diye bekledik bebek olusmadi kac doktora gittim yok yok yok bebek yoktu ve kese patlamadan alinmasi gerektigi icin kurtaj oldum.simdi bu boyle oldu.ne doktorumuz ne biz anlamadik bu isi doktor bile teste ve sonuclara baka kaldi dakikalarca sessizlik oldu odada.kal geldi hepimize resmen.sorun nerde anlamiyoruz doktorum.tedaviye devam etcez dedi kanamam basladi dusuk yapiyorum daha cok kucuk oldugu icinkendi dussun vucud atar zaten kendi dedi.kurtaj onermedi cumartesi gitcez tekrar bu konuyla ilgili bilgisi olan fikri olan paylasirsa sevinirim.bizim aklimizmantigimiz almiyo.esimdede bendede sorun yokmus ki hamile kalabiliyomusum.fakat gebelik niye devam etmiyo anlamiyorummm.suan cok kotuyuz sabahin bu saatine kadar uyumadik ev halki olarak uzuntu ve stresten uyumak icin yatanda geri kalkti allah kimseye vermesin rabbimmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…