Daha 24 saat once hamileydim ya aralik 9 sat ti ve ocak 4 te hamile oldugumu ogrenmistik biliyosunuzki klomen ve catlatma ignesiyle hamile kalmistim hem kanda hem idrarda netlestirmistik aradan 10 gecti bugun doktora gittim kontrolum vardi muayne ve test sonuclarina gore gebelik bozulmus hastane resmen basimizdan assa yikildi.cunki 8 ay oncede hamile kaldim bu seferde kese vardi bebek yoktu iki hafta oluscak diye bekledik bebek olusmadi kac doktora gittim yok yok yok bebek yoktu ve kese patlamadan alinmasi gerektigi icin kurtaj oldum.simdi bu boyle oldu.ne doktorumuz ne biz anlamadik bu isi doktor bile teste ve sonuclara baka kaldi dakikalarca sessizlik oldu odada.kal geldi hepimize resmen.sorun nerde anlamiyoruz doktorum.tedaviye devam etcez dedi kanamam basladi dusuk yapiyorum daha cok kucuk oldugu icinkendi dussun vucud atar zaten kendi dedi.kurtaj onermedi cumartesi gitcez tekrar bu konuyla ilgili bilgisi olan fikri olan paylasirsa sevinirim.bizim aklimizmantigimiz almiyo.esimdede bendede sorun yokmus ki hamile kalabiliyomusum.fakat gebelik niye devam etmiyo anlamiyorummm.suan cok kotuyuz sabahin bu saatine kadar uyumadik ev halki olarak uzuntu ve stresten uyumak icin yatanda geri kalkti allah kimseye vermesin rabbimmm.
Allah kimseye vermesin gercekten cok zor agir bi surec allah yar ve yardimcimiz olsun rabbim birdaha yasatmasinÖncelikle Rabbim Sabır versin bu şekilde bekleyerek hamile kalıp sonrasında bu şekilde sonuçlanması çok yıkıcı ama vardır bir hayır inşallah.Benim de ilk bebeğim 9 haftalıkken düşük oldu bir önceki gidişimde kalp atışlarını bile görmüştüm bir sonrakinde yoktu o anı unutamıyorum.Çok olmadı Ağustos ayında yaşadım. Doktor bir gün bekle ertesi gün gel kürtaj yapalım demişti o 24 saat geçmek bilmedi hayatımın en kötü günlerinden biriydi.Kürtaj sonrası neden kaynaklandığı belli değil araştırmaları için örnek almışlar ama genelde genetik eksiklik yada pıhtılaşma sorunu oluyo, ilk hamileliklerde normal dediler bir de devlet ikinci düşükten sonrasını ödüyormuş. Araştırtmadık bizde ama şimdi çok pişmanım bedeli ne olursa olsun araştırtsaydım diyorum.
Dün kan testinde pozitif bir sonuç aldım ama hala sevinemiyorum çok tedirginim bir şey olacakmış yine aynı şekilde sonuçlanacakmış gibi geliyo insan etkisinden kurtulamıyo.
Ama bu bir imtihan ve önemli olan isyan etmeyip hayırlısını istemek ve sabredebilmek ve dua etmek.
Rabbim şifa versin iç sıkıntınızı gidersin inşallah.
Acını keşke paylaşabilsek, birazını alabilsek, belki duamızla mümkün olur. Allahım yardımcın olsun, sana dayanma ve atlatma gücü versin, her durumda bir hayır olduğunu unutmamak lazım, Rabbim inşallah tez zamanda en güzel duyguyla bu hissini giderecektir. Rabbime güvenir ondan merhamet dilerim.Allah kimseye vermesin gercekten cok zor agir bi surec allah yar ve yardimcimiz olsun rabbim birdaha yasatmasinilginiz icin cok tsk ederim..
İnşallah hamilesindir canım, ben 10. günde test yapmaya başladım, normal testlerle silik de olsa çıkıyordu ,testinin fotosu var mı?kızlar meraba bnde 12 gün önce çatlatma iğnesi oldum ve bugün erken gebelik testi yaptım pozitiçf çıktı sizce gebelik olabilirmii
İnşallah hamilesindir canım, ben 10. günde test yapmaya başladım, normal testlerle silik de olsa çıkıyordu ,testinin fotosu var mı?
Canım ben hiç erken gebelik testi kullanmadım, çatlatma iğnesi hcg içeriyor biliyorsun, vücuttan 10-12 günde atılıyor deniyor, hassas testler 10. Günde hala okuma yapıyorsa bilemem yoksa 2. Çizgi var, bir de normal kaset tipi testlerle dene istersen.var canım
Evet ben bugün öğrendim, çok şükür, darısı isteyen herkese olsun inşallah.sen hamilemisinnn
Canım gözün aydın sen hamileğini nasıl öğrendin benim iğneden sonra 6 günüm kasıklarım çok ağrıyor akıntıda var sende bu belirtiler varmı acebaEvet ben bugün öğrendim, çok şükür, darısı isteyen herkese olsun inşallah.
Teşekkür ederim canım, ben iğne günü dahil, 10. 11. Gün normal idrar testlerinden yapmaya başladım, hep 2. Çizgi silik de olsa 2 dk içinde belirdi, burada 10. Gün 11. Gün test yapıp negatif gören arkadaşlar var, demek ki iğnenin etkisi kalsa onlarda da çıkardı diye düşündüm ama emin olamıyorsun tabi, herkesin bünyesi farklı sonuçta.Canım gözün aydın sen hamileğini nasıl öğrendin benim iğneden sonra 6 günüm kasıklarım çok ağrıyor akıntıda var sende bu belirtiler varmı aceba
teste göre var :) kan testı yaptırabılırsın sımdı.Lizlar 14gun testin yorumlarmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?