Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460

Öncelikle Rabbim Sabır versin bu şekilde bekleyerek hamile kalıp sonrasında bu şekilde sonuçlanması çok yıkıcı ama vardır bir hayır inşallah.Benim de ilk bebeğim 9 haftalıkken düşük oldu bir önceki gidişimde kalp atışlarını bile görmüştüm bir sonrakinde yoktu o anı unutamıyorum.Çok olmadı Ağustos ayında yaşadım. Doktor bir gün bekle ertesi gün gel kürtaj yapalım demişti o 24 saat geçmek bilmedi hayatımın en kötü günlerinden biriydi.Kürtaj sonrası neden kaynaklandığı belli değil araştırmaları için örnek almışlar ama genelde genetik eksiklik yada pıhtılaşma sorunu oluyo, ilk hamileliklerde normal dediler bir de devlet ikinci düşükten sonrasını ödüyormuş. Araştırtmadık bizde ama şimdi çok pişmanım bedeli ne olursa olsun araştırtsaydım diyorum.
Dün kan testinde pozitif bir sonuç aldım ama hala sevinemiyorum çok tedirginim bir şey olacakmış yine aynı şekilde sonuçlanacakmış gibi geliyo insan etkisinden kurtulamıyo.
Ama bu bir imtihan ve önemli olan isyan etmeyip hayırlısını istemek ve sabredebilmek ve dua etmek.
Rabbim şifa versin iç sıkıntınızı gidersin inşallah.

Allah kimseye vermesin gercekten cok zor agir bi surec allah yar ve yardimcimiz olsun rabbim birdaha yasatmasin ilginiz icin cok tsk ederim..

Allah kimseye vermesin gercekten cok zor agir bi surec allah yar ve yardimcimiz olsun rabbim birdaha yasatmasin ilginiz icin cok tsk ederim..
Acını keşke paylaşabilsek, birazını alabilsek, belki duamızla mümkün olur. Allahım yardımcın olsun, sana dayanma ve atlatma gücü versin, her durumda bir hayır olduğunu unutmamak lazım, Rabbim inşallah tez zamanda en güzel duyguyla bu hissini giderecektir. Rabbime güvenir ondan merhamet dilerim.

kızlar meraba bnde 12 gün önce çatlatma iğnesi oldum ve bugün erken gebelik testi yaptım pozitiçf çıktı sizce gebelik olabilirmii

kızlar meraba bnde 12 gün önce çatlatma iğnesi oldum ve bugün erken gebelik testi yaptım pozitiçf çıktı sizce gebelik olabilirmii
İnşallah hamilesindir canım, ben 10. günde test yapmaya başladım, normal testlerle silik de olsa çıkıyordu ,testinin fotosu var mı?

var canım

Eklentiler

• IMG-20160114-WA0003.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 106
  • IMG-20160114-WA0003.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 101
Canım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah yeniden anne olursun umudunu kaybetme

Canım ben hiç erken gebelik testi kullanmadım, çatlatma iğnesi hcg içeriyor biliyorsun, vücuttan 10-12 günde atılıyor deniyor, hassas testler 10. Günde hala okuma yapıyorsa bilemem yoksa 2. Çizgi var, bir de normal kaset tipi testlerle dene istersen.

Canım gözün aydın sen hamileğini nasıl öğrendin benim iğneden sonra 6 günüm kasıklarım çok ağrıyor akıntıda var sende bu belirtiler varmı aceba
Teşekkür ederim canım, ben iğne günü dahil, 10. 11. Gün normal idrar testlerinden yapmaya başladım, hep 2. Çizgi silik de olsa 2 dk içinde belirdi, burada 10. Gün 11. Gün test yapıp negatif gören arkadaşlar var, demek ki iğnenin etkisi kalsa onlarda da çıkardı diye düşündüm ama emin olamıyorsun tabi, herkesin bünyesi farklı sonuçta.
Ben ilk hafta misafir ağırladım,epey yoruldum, 17 kg olan yeğenimi kucağıma sık sık aldım, ağır ağır bowling toplarını kaldırdım saatlerce, yeğenim hastaydı onunla ilgilendim filan derken kendim yataklık hasta oldum, yani anlayacağın ilk hafta belirti için zaten erken bence varsa da hengameden ben hiçbir şey takip edemedim, ama hamileyim diye diye de hastalıktan yatmışken bile ilaç içmedimsonra 2. Hafta başladı bende wcde açık pembe şeklinde peçeteye leke geldi, çok az oluyor ama,bir defa geldi sildim yine geldi, sonra da tekrarlamadı, tecrübeli arkadaşlar yerleşme kanaması olduğunu bildi buradan, gelelim kasık ağrısına, hamileliğin erken belirtisi yok, zihnimiz istediği için oyun oynuyor bize deniyor, bilemem, ama bana sorarsan erken belirti varsa o da kesinlikle adet sancısına benzemeyen kasık sancısı, batması, gerilmesi, çekilmesi.inşallah güzel haberlerini alırız.

Günaydın kızlar bende klomen+çatlatma iğnesi oldum ancak başarısz oldu maalesef tekrar klomen veremedi doktorum çünkü yumurta çatlamamış ve kist olmuş patlasa çok kötü sonuçla karşıkarşıya kalabilirmişiz :/ amh testi istedi doktorum aranızda hiç bu testi yaptıran warmı düşük çıkarsa direk tüp bebek diyor çünkü

Kızlar Günaydın acill yardim edin. 31 aralikta asilamam oldu dun kan testim vardi gitmedim evde test yaptim böyle cikti varmi sizcee aksam esimle

Kizlar birinizemi gondersem ozelden ayy tukleyemedim dosyayi. Kizlar silik cizgi var lutfen bi bakinn

Lizlar 14gun testin yorumlarmisiniz

Eklentiler

• 20160115_020800.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 134
Merhaba 30 aralıkta ovitrelle iğne yapıldı. 10. günden beri yaptığım testlerin hepsi negatif. Dün kahverengi lekelenmem oldu. Hatta adet oldum sandım. Ama dün öğleden beri gelen giden bişey yok. Sürekli bişey geliyor gidip bakıyorum beyaz akıntı. Normalde 30-31 günde bir çok düzenli adet oluyorum. Yarın öbür gün olmam lazım. Ya da ovitrelleden sonra 14. gün olmam gerekirdi. Çünkü 30 unda iğne oldum 31 inde fena bi ağrım oldu muhtemelen çatlama gerçekleşti. Merak ettiğim iğneden sonra 16. gün negatif görüp sonra pozitif gören var mı? Kan tahlili süreci beni gerçekten çok geriyor. Negatifse de adet olayım istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…