Lizlar 14gun testin yorumlarmisiniz
Cok sevindim saglikla olsun insallahh ☺Evet ben bugün öğrendim, çok şükür, darısı isteyen herkese olsun inşallah.
Canım çok Sagl açıklayıcı olmuş baya sende inşallah bebişini sag selim alırsın kucagınaTeşekkür ederim canım, ben iğne günü dahil, 10. 11. Gün normal idrar testlerinden yapmaya başladım, hep 2. Çizgi silik de olsa 2 dk içinde belirdi, burada 10. Gün 11. Gün test yapıp negatif gören arkadaşlar var, demek ki iğnenin etkisi kalsa onlarda da çıkardı diye düşündüm ama emin olamıyorsun tabi, herkesin bünyesi farklı sonuçta.
Ben ilk hafta misafir ağırladım,epey yoruldum, 17 kg olan yeğenimi kucağıma sık sık aldım, ağır ağır bowling toplarını kaldırdım saatlerce, yeğenim hastaydı onunla ilgilendim filan derken kendim yataklık hasta oldum, yani anlayacağın ilk hafta belirti için zaten erken bence varsa da hengameden ben hiçbir şey takip edemedim, ama hamileyim diye diye de hastalıktan yatmışken bile ilaç içmedimsonra 2. Hafta başladı bende wcde açık pembe şeklinde peçeteye leke geldi, çok az oluyor ama,bir defa geldi sildim yine geldi, sonra da tekrarlamadı, tecrübeli arkadaşlar yerleşme kanaması olduğunu bildi buradan, gelelim kasık ağrısına, hamileliğin erken belirtisi yok, zihnimiz istediği için oyun oynuyor bize deniyor, bilemem, ama bana sorarsan erken belirti varsa o da kesinlikle adet sancısına benzemeyen kasık sancısı, batması, gerilmesi, çekilmesi.inşallah güzel haberlerini alırız.
Canım keşke sonucunu alsaydın inşallah hamilesindirKizlar birinizemi gondersem ozelden ayy tukleyemedim dosyayi. Kizlar silik cizgi var lutfen bi bakinn
Bugün yaptiracagim inş xnm aksam acile gidicem yarina cilar sanirim sonuç. Ben ihtimal vermedim adet olucak gibi agrim vardi çünküCanım keşke sonucunu alsaydın inşallah hamilesindir
Çok teşekkür ederim, amin inşallah, darısı isteyen herkese olsun inşallah hayırlısıyla.Cok sevindim saglikla olsun insallahh ☺
Teşekkür ederim canım, amin inşallah,isteyen herkes sağlıklı sıhhatli bebişlerini kucaklarına alır inşallah.Canım çok Sagl açıklayıcı olmuş baya sende inşallah bebişini sag selim alırsın kucagına
Canım sonuç ne oldu varmı gelişmeKızlar gunaydon moralim cok bozuk dun gece ozel hastaneye gitti gece aadilar kan cumartesi yarim gun sonuc gec cikar dediler bugün basla yere bakicam.bende gece test aldim yine yapayim diye .al bi marka ve yok kadar silik ciHi cikti bellode yoktu yani.c cizgisi bile kirmizi degildi yani. Yok sanirim dedim.ben asilamadan sonra iki tane daha igne yapmistim doktor versi prenly bes gün ara ile iko tane vurmuştym onun etkisi varmidir hala belki cikan çizgi igneden dolayimidir. Asilamadan sonra igne olan varmi arkadaslar
canım ben ilk kez iğne vuruldum 7 ocakta. ( ilaç kullanmadan ) dün akşam aklıma geldi. öylesine yaptım. silik çizgi vardı. iğnenin etkısıylede olsa görmek istedim :) bu sabah yaptım yine vardı. koyulasma için yorum yapamadım. çünkü biri akşam biri sabah yapıldığı için.Buralar çok ıssız ama yinede yazmak istedim... Mesela hiç benim gibi iğne yapıldıktan adet olana kadar hep pozitif çıkan ama hamile olmayan var mı... Bu gün 11. Gün ama yine pozitif çok silikte olsa eğer yarın koyulaşmazsa Ümit yok değil mi
Benimde ikinci iğne oluşum bende 8 ocakta yaptım iğneyi... Üç gündür çizgi görüyorum ama inanmıyorum çünkü geçen seferde böyle çıkmıştı sonuç negatif oldu... İnşaallah bu ay öyle olmaz ilk etapta çok ümitli oluyorum ama adet günüm. Yaklaştıkça ümitsizleşiyorumcanım ben ilk kez iğne vuruldum 7 ocakta. ( ilaç kullanmadan ) dün akşam aklıma geldi. öylesine yaptım. silik çizgi vardı. iğnenin etkısıylede olsa görmek istedim :) bu sabah yaptım yine vardı. koyulasma için yorum yapamadım. çünkü biri akşam biri sabah yapıldığı için.
benim herhangi bir belirtim yok canım. merakımdan yaptım. bakalım ne zaman geçicek etkisi. birdahaki ay için tecrübe 0lur. tabi gönül isterki sürpriz olsunBenimde ikinci iğne oluşum bende 8 ocakta yaptım iğneyi... Üç gündür çizgi görüyorum ama inanmıyorum çünkü geçen seferde böyle çıkmıştı sonuç negatif oldu... İnşaallah bu ay öyle olmaz ilk etapta çok ümitli oluyorum ama adet günüm. Yaklaştıkça ümitsizleşiyorum
Merhaba herkese
Biz 13 aydir deniyoruz olmuyor. Sat 18 aralik idi klomen ve catlatma ignesi olmustum ama ne yazik ki 15 ocakta adet oldum. Bu ay yine yumurta takibim olacak.
Cok moralim bozuk.
kızlar bu iğne dediğiniz catlatma iğnesi mi oluyo gebelik testini pozitif gösteren
Evet arkadaşım çatlatma iğnesi Ovitrelle ve pregly isimlerikızlar bu iğne dediğiniz catlatma iğnesi mi oluyo gebelik testini pozitif gösteren
Arkadaşım benim bu gün iğnenin etkisi tamamen geçti silik çizgi bile yok artık...sen ne durumdasıncanım ben ilk kez iğne vuruldum 7 ocakta. ( ilaç kullanmadan ) dün akşam aklıma geldi. öylesine yaptım. silik çizgi vardı. iğnenin etkısıylede olsa görmek istedim :) bu sabah yaptım yine vardı. koyulasma için yorum yapamadım. çünkü biri akşam biri sabah yapıldığı için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?