canım ben en son 19 ocakta yaptım. hayalett cızgı vardı. 7 ocakta ıgne olmustum. bırdaha da yapmadım. gitgide cizgi azaldıgı ıcın. adetı beklıyorumArkadaşım benim bu gün iğnenin etkisi tamamen geçti silik çizgi bile yok artık...sen ne durumdasın
Bende 8 ocakta iğne oldum... Hiç bir belirti yok ne adet ne hamilelik sadece çok sinirliyim... Yumurta çatlafıktan 14 gün sonra adet gelir o yüzden benim 10 ocakta çatladı 24 ocakta adet gelecek..canım ben en son 19 ocakta yaptım. hayalett cızgı vardı. 7 ocakta ıgne olmustum. bırdaha da yapmadım. gitgide cizgi azaldıgı ıcın. adetı beklıyorumbugun yarın olurum. belirtimde yok
Gelmez inşallah kan testi yaptın mıBende 8 ocakta iğne oldum... Hiç bir belirti yok ne adet ne hamilelik sadece çok sinirliyim... Yumurta çatlafıktan 14 gün sonra adet gelir o yüzden benim 10 ocakta çatladı 24 ocakta adet gelecek..
aynen canım . benım adet belırtımde onceden olmuyor. olduktan sonra agrır belım karnım fılan.Bende 8 ocakta iğne oldum... Hiç bir belirti yok ne adet ne hamilelik sadece çok sinirliyim... Yumurta çatlafıktan 14 gün sonra adet gelir o yüzden benim 10 ocakta çatladı 24 ocakta adet gelecek..
yok canım yaptırmadım önce idrarda emin olmak istiyorum sonra kan veririm herhalde yoksa çok daha moral bozucu oluyor...Gelmez inşallah kan testi yaptın mı
senin benden bir gün önce iğnen... bakalım ilk kim görecek kırmızıları... inşaallh hiç görmeyiz ama çok ümitsizim inanaynen canım . benım adet belırtımde onceden olmuyor. olduktan sonra agrır belım karnım fılan.
ben su andan ıtıbaren her an beklıyorum .
benımde umıdım yok o yuzden ıkı gundur test yapmıyorum.senin benden bir gün önce iğnen... bakalım ilk kim görecek kırmızıları... inşaallh hiç görmeyiz ama çok ümitsizim inan
Zor süreçler beklemesi daha da zor ben adet olursam aşılama isteyecem doktorum önermiyor ama çok yoruldum beklemekten artık yarın ki test herşeyi gösterir artık tabi ki o zamana kadar adet olmazsakbenımde umıdım yok o yuzden ıkı gundur test yapmıyorum.küçükte olsa ıhtımal var tabi. hayırlısı olsun canım hakkımızda. ben adet olursam bu ay ılk kez klomen kullanıcam. ınsallah ıse yarar. buyumede catlamada problem yok ama 12 basarısız deneme oldu artık sorun olmamasına rağmen
benım dr um ıstege göre bısey yapmıyor :)Zor süreçler beklemesi daha da zor ben adet olursam aşılama isteyecem doktorum önermiyor ama çok yoruldum beklemekten artık yarın ki test herşeyi gösterir artık tabi ki o zamana kadar adet olmazsak
Evet insan alışıyor ben geçen sene iki düşük yaşadım sonrasında hamile kalamadım kalırsam düşük yapmayacağımın garantisi yok ama yine de hamile kalamamak insanı çok yoruyorbenım dr um ıstege göre bısey yapmıyor :)
bende ne derse uyguluyorum. subat sonu baslamıstım gecen sene. tam 1 yıl olacak. zamanı artık saymıyorum. gelıp gecıyo çünkü alıstım galıba =)
ben hıc kalamadımEvet insan alışıyor ben geçen sene iki düşük yaşadım sonrasında hamile kalamadım kalırsam düşük yapmayacağımın garantisi yok ama yine de hamile kalamamak insanı çok yoruyor
kacıncı gunun ıgneden sonra. benım 13. gune kadar pozıtıftı. ıgne gununu sayarsak 16. gün bugun adet oldumKızlar merhaba ya çok endişeliyim test yaptım dün silik çıktı bugn daha silik çıktı anlamadım daha koyu olması lazım değil mii kafam çok karışıkkk çok su içmiştim acaba ondanmı açık çıktı
tatlım bu ay iğnem yoktu benm prolaktin problmi vardı ilaç kullandım bide inofolic başka bişi kullanmadım 1 yıldır uğraşıoruz ilk defa silikte olsa çizgi gördmmkacıncı gunun ıgneden sonra. benım 13. gune kadar pozıtıftı. ıgne gununu sayarsak 16. gün bugun adet oldum
o zaman farklı testse. ya da farklı zamanlarda yaptıysan silik cıkmıs olabilir canım..tatlım bu ay iğnem yoktu benm prolaktin problmi vardı ilaç kullandım bide inofolic başka bişi kullanmadım 1 yıldır uğraşıoruz ilk defa silikte olsa çizgi gördmm
BENM 2 GÜNÜM GEÇTİ CANIM FARKETTİM DÜN TEST YAPTIM ÇIKMADI ZATEN DİYİP ATICAKTIM 2.Ç,ZGİ ÇIKMŞ ÇOK ŞAŞIRDIMMo zaman farklı testse. ya da farklı zamanlarda yaptıysan silik cıkmıs olabilir canım..
ne kadar var adetıne benımde 1 yıldır oldu. sebepsiz bızımkı olmuyor. herseyımız normal. bu ay klomene baslıcam bende
hayırlı olsun canım. guzel bır sekılde ılerler ınsallah.BENM 2 GÜNÜM GEÇTİ CANIM FARKETTİM DÜN TEST YAPTIM ÇIKMADI ZATEN DİYİP ATICAKTIM 2.Ç,ZGİ ÇIKMŞ ÇOK ŞAŞIRDIMM
KISMET CANIM BUAKŞAM KAN VERCEM HAYIRLI HABERLER ALIRIM İNŞ :)hayırlı olsun canım. guzel bır sekılde ılerler ınsallah.
Arkadaşım adet olmuşsun ya of neden böyle oluyor ki ben daha olmadım ama testtede bişey çıkmadım hala bekliyorum sanırım aramızda bir gün vardı seninle 8 ocak iğne günümkacıncı gunun ıgneden sonra. benım 13. gune kadar pozıtıftı. ıgne gununu sayarsak 16. gün bugun adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?