Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Arkadaşım benim bu gün iğnenin etkisi tamamen geçti silik çizgi bile yok artık...sen ne durumdasın
canım ben en son 19 ocakta yaptım. hayalett cızgı vardı. 7 ocakta ıgne olmustum. bırdaha da yapmadım. gitgide cizgi azaldıgı ıcın. adetı beklıyorum bugun yarın olurum. belirtimde yok

canım ben en son 19 ocakta yaptım. hayalett cızgı vardı. 7 ocakta ıgne olmustum. bırdaha da yapmadım. gitgide cizgi azaldıgı ıcın. adetı beklıyorum bugun yarın olurum. belirtimde yok
Bende 8 ocakta iğne oldum... Hiç bir belirti yok ne adet ne hamilelik sadece çok sinirliyim... Yumurta çatlafıktan 14 gün sonra adet gelir o yüzden benim 10 ocakta çatladı 24 ocakta adet gelecek..

Bende 8 ocakta iğne oldum... Hiç bir belirti yok ne adet ne hamilelik sadece çok sinirliyim... Yumurta çatlafıktan 14 gün sonra adet gelir o yüzden benim 10 ocakta çatladı 24 ocakta adet gelecek..
Gelmez inşallah kan testi yaptın mı

aynen canım . benım adet belırtımde onceden olmuyor. olduktan sonra agrır belım karnım fılan.
ben su andan ıtıbaren her an beklıyorum .

aynen canım . benım adet belırtımde onceden olmuyor. olduktan sonra agrır belım karnım fılan.
ben su andan ıtıbaren her an beklıyorum .
senin benden bir gün önce iğnen... bakalım ilk kim görecek kırmızıları... inşaallh hiç görmeyiz ama çok ümitsizim inan

senin benden bir gün önce iğnen... bakalım ilk kim görecek kırmızıları... inşaallh hiç görmeyiz ama çok ümitsizim inan
benımde umıdım yok o yuzden ıkı gundur test yapmıyorum. küçükte olsa ıhtımal var tabi. hayırlısı olsun canım hakkımızda. ben adet olursam bu ay ılk kez klomen kullanıcam. ınsallah ıse yarar. buyumede catlamada problem yok ama 12 basarısız deneme oldu artık sorun olmamasına rağmen

Zor süreçler beklemesi daha da zor ben adet olursam aşılama isteyecem doktorum önermiyor ama çok yoruldum beklemekten artık yarın ki test herşeyi gösterir artık tabi ki o zamana kadar adet olmazsak

Zor süreçler beklemesi daha da zor ben adet olursam aşılama isteyecem doktorum önermiyor ama çok yoruldum beklemekten artık yarın ki test herşeyi gösterir artık tabi ki o zamana kadar adet olmazsak
benım dr um ıstege göre bısey yapmıyor :)
bende ne derse uyguluyorum. subat sonu baslamıstım gecen sene. tam 1 yıl olacak. zamanı artık saymıyorum. gelıp gecıyo çünkü alıstım galıba =)

benım dr um ıstege göre bısey yapmıyor :)
bende ne derse uyguluyorum. subat sonu baslamıstım gecen sene. tam 1 yıl olacak. zamanı artık saymıyorum. gelıp gecıyo çünkü alıstım galıba =)
Evet insan alışıyor ben geçen sene iki düşük yaşadım sonrasında hamile kalamadım kalırsam düşük yapmayacağımın garantisi yok ama yine de hamile kalamamak insanı çok yoruyor

Kızlar merhaba ya çok endişeliyim test yaptım dün silik çıktı bugn daha silik çıktı anlamadım daha koyu olması lazım değil mii kafam çok karışıkkk çok su içmiştim acaba ondanmı açık çıktı

Eklentiler

• 12583972_1007500389316896_1207138938_n.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 73
kacıncı gunun ıgneden sonra. benım 13. gune kadar pozıtıftı. ıgne gununu sayarsak 16. gün bugun adet oldum

kacıncı gunun ıgneden sonra. benım 13. gune kadar pozıtıftı. ıgne gununu sayarsak 16. gün bugun adet oldum
tatlım bu ay iğnem yoktu benm prolaktin problmi vardı ilaç kullandım bide inofolic başka bişi kullanmadım 1 yıldır uğraşıoruz ilk defa silikte olsa çizgi gördmm

tatlım bu ay iğnem yoktu benm prolaktin problmi vardı ilaç kullandım bide inofolic başka bişi kullanmadım 1 yıldır uğraşıoruz ilk defa silikte olsa çizgi gördmm
o zaman farklı testse. ya da farklı zamanlarda yaptıysan silik cıkmıs olabilir canım..
ne kadar var adetıne benımde 1 yıldır oldu. sebepsiz bızımkı olmuyor. herseyımız normal. bu ay klomene baslıcam bende

BENM 2 GÜNÜM GEÇTİ CANIM FARKETTİM DÜN TEST YAPTIM ÇIKMADI ZATEN DİYİP ATICAKTIM 2.Ç,ZGİ ÇIKMŞ ÇOK ŞAŞIRDIMM

Herkese iyi akşamlar kızlar.17.30 itibari ile ovitrelliyi vurdurdum. Yaklaşık 4yum var ve hepsi bir tarafta toplanmış iğne olmadan bile agrım fazlaydı umarım çok agrıyla zorlamaz beni. Daha önceden 2başarısız gebelik yaşadım biri kimyasal biri de dış gebelikle sonuçlandı maalesef. Ama yine yepyeni umutlarla bu ay klomen kullandım ve ovitrelli. Size ilk ovitrelli deneyimimi anlatayım. Geçen yıl şubattı ignenin 11.günüydü test yaptım negatif benim moral sıfır direk kendimi kuaföre attım nasıl olsa gebe değilim saçımı boyatayım diye :) 13.gün oldu ben hala adet olmadım tekrar bir test yapsam mı derken kendimi testi yapmış halde buldum ve gebeydim. 11.gün negatif 13.gün pozitifti. Rabbim nasip etmedi ama devamını. İkinci gebelik dış gebelik ki rabbim kimseye yaşatmasın çok zor bir süreç. Çok uzattım uzun lafın kısası bu14günü sizlerle beklemek istedim. Herkes aynı durumları yasadı ve yasıyor. Önceki tecrübemdende yardımcı olabilecegim her seyde yardımcı olmaya hazırım. Rabbim hepimizin kucaklarını bebişle doldursun inşallahhh

Arkadaşım adet olmuşsun ya of neden böyle oluyor ki ben daha olmadım ama testtede bişey çıkmadım hala bekliyorum sanırım aramızda bir gün vardı seninle 8 ocak iğne günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…