Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Rabbim yardımcın olsun inşallah sağlıklı bir gebelik öğrenirsin 14 gün sonra ben yolun sonundayım 8 ocak iğne günüm 10 ocak çatladığı gün bu gün 12. Gün adet yok pozitif test yok

Rabbim yardımcın olsun inşallah sağlıklı bir gebelik öğrenirsin 14 gün sonra ben yolun sonundayım 8 ocak iğne günüm 10 ocak çatladığı gün bu gün 12. Gün adet yok pozitif test yok
Aminnnnnn. Ümidini yitirme canım 13. 14. Gün çıkma ihtimali var bak yazmıştım benim öyle olmuştu. Şuan bende oturup kalkamıyorum acayip agrım var yumların oldugu taraftan.

Aminnnnnn. Ümidini yitirme canım 13. 14. Gün çıkma ihtimali var bak yazmıştım benim öyle olmuştu. Şuan bende oturup kalkamıyorum acayip agrım var yumların oldugu taraftan.
Şimdi daha dikkatli okudum yazını evet öyle olmuş inşaallah yarın sabah yeni bir testle güne başlarım artık olmazsada daha da çıkmaz diye düşünüyorum burada ilk günler benimde çok ağrım olmuştu bir hafta sürdü sonra bıçak gibi kesildi Ağrılarım

bende çarşamba oldum ovitrelle ve vurulalı ağrım var göğsüm kasık bel bacak hep ağrıyor.sadece akıntım hiç yok her ay yapışkan gelen akıntı daha hiç gelmedi 52 saat olmuş iğne olalı...ilk kez iğne oldum

Ben akıntı olayını çok çözemiyorum dün 17.30da vuruldum çok az bir akıntı var. Akıntıya takılma canım. 52saat olmuşsa çatlama gerçekleşmiştir. Siz gün aşırı çalışmaları yogunlaştırın. İğnenin etkisiyle gögüs ucları acır vücuda o iğneyle hcg hormonu veriyorlar çünkü. Dün akşama göre agrım daha hafif benimde. İnşallah hayırlı haberler veririz burdan

bugun daha iyiyim bende arada batmalar oluyor sadece ..bende dr arayımda gideyim bi baksın çatlamışmı diycektim.korktum kistede çevirebiliyormuş çatlama olmazsa eger.akıntı hiç yok ovolosyon testi var yaptım hala yumurta çatlamamış görünüyor şaşırdım valla :

BAK BAŞKASİTEDE NE BULDUM DEMEKKİ VAR ÇATLAMAMA OLASILIĞI VE BENİMKİ ÇATLAMADI..........
selam kızlar geçen ay ilk defa yumurta takibi yaptırdım. folikül 22 mm olunca çatlatma iğnesi oldum ama çatlamadı.sonra ovitrelle oldum yine çatlamadı.
doktorum bir daha ki aya 22 mm olmadan çatlatma iğnesini vurucaz bu ay ç.atlama olmadı kistleşti dedi..buna benzer bir durumla karşılaşan varmı...neden böyle oldu yaaa?

Dün aşırı agrım vardı bugün yerini batmalar aldı benimde. Benim yumun biri 11.gün gittiğimde 23mm 13.gün hala çatlamamıştı ve geride 3tane yum daha vardı. Bu arada ovulasyon testine güvenme canım vücutta hcg hormonu var iğneden dolayı bizim. Bu ovülasyon testini koyu çıkarır. İnşallah çatlamıştır da kistle ugrasmayız birde. Bende pazartesi günü gidecegim kontrole.

bana iğneden sonra gel falan demedi 15 gün sonra test yaptır ona göre haberleşiriz dedi.kanka olduk hemen faceden yazıom aklıma bişey takılınca oda sagolsun cvp yazıo..bunuda sorsammıki acaba ?22 ml 1 yumurta büyük dedi o aksam iğneyi vurdurdu acilde.tam 3 gün doldu.içimde kasılma batma kımıldama hersey var :)

Aklına takılıyorsa sor canım benim dr da öyle sagolsun 1buçuk senede bizde kanka olduk resmen:) 2014de kist ameliyatımı da dr um yapmıştı hatta diyorum içimi dışımı biliyorsunuz diye bende 11.gün gittiğimde 23 19 18 15mm lik yumlar vardı. 13.gün gittiğmde çatlamamışlardı kaç olmuşlar diye sormadım sadece büyümüşler mi dediğimde büyümüşler dedi. Saatler geçtikçe agrılarım hafifliyor tek tek çatlıyorlar mı ki diyorum.pazartesi gidince cıkacak ortaya her şey. O kadar çok şey yaşadım ki kist olsada şaşırmam ama :)

12 gün kaldı dişimi sıkayım bekleyim ya tutmuştur yada kist inşallah tutmuş olur ikimizinkide..benim 2 ay klomen kullanışım ama iğne ilk kez oldum 3 gün bitti ama agrılarım devam ...bana bütün hamile sitesindekiler 5 gün üst üste ilişki dedi bende onların dedigini uyguluyorum riske girmemek için hiç boş geçmiyorum hayırlısı...eşimede havuç suyu içiriyorum hızlandırıyormuş sipermleri..

maşallah senin 4 tane 4 kat daha şanslısın ruya hayal... allahım yüzümüze baksın inşallah

maşallah senin 4 tane 4 kat daha şanslısın ruya hayal... allahım yüzümüze baksın inşallah
Canım Rabbim ikimizede nasip eder saglıklı bir gebelik umarım. Hiç belli olmuyor bazen 4yum işe yaramıyor 1yum tutuyor. Benim kaçıncı klomen hatırlamıyorum 5sanırım.3.iğnem ama. İlk klomen ve catlatma iğnemde hamile kalmıştım sonrakinde olmadı. Tamamen kısmet anlayacagın. Bende bir gün durup bir gün ilişki kuralı uyguluyorum bu sefer:)

ishal ağrısı sancısı gibi bir agrı var ama kabızım çok karnım ve kasıgım ağrıyor bugun 5 ci gün sizinde öylemi

ishal ağrısı sancısı gibi bir agrı var ama kabızım çok karnım ve kasıgım ağrıyor bugun 5 ci gün sizinde öylemi
Canım bende o tarz değilde arada kasıkta batma oluyor bugün daha da hafiflediğini hissediyorum ama.

Bugun doktoruma gittim. 11. Gun. 20mm tek yumurtam var. Bugun ovitrelle yapacagim. Bakal bu ayin sureci basladi

Yanlis bilgilendirmek istemem ama bildigim kadariyla yumurta duzgun bir sekilde catlamaz ise yumurta kendi icine kaniyor. Bu icinde birilen bozuk catlamis yumurtaya kist deniyor, o da cogunlukla adet ile atiliyor.

merhaba arkadaslar tum yazdiklarinizi okudum bende kisaca kendi durumumdan bahsedeyim size.1bucuk yillik evliyim yaklasik 8 aydir bebis dusunuyoruz bendede esimdede bir sorun olmamadina ragmen olamadi nasio.bu ay tedaviye basladik igne vuruldum bugun ignenin 13.gunu uc gundur test yapiyorum evde ilki gun cook silikti 12.gun daha belirgenlisti bugun farkli marka testle yaptim cizgi hayal mayal gorundu kayboldu hicbisey anlamadim adetimi bekliyorum

2 gün kalmış senin sabret ama farklı test yaptığın için silik çıkmıştır bence en doğrusu kan ben direk kan verecem 7 gün oldu banada belim ağrıyor batmalar var.dr 10 günü değerlendirin dedi hala devam yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…