Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Erken yapmissin biraz.genelde 14/15/ 16inci gunler daha belirgin cikuyo.bi ee ilk idrarla yapmak gerek.benim de 11.gunum bekliyorum

kan verip negatif olunca daha cok uzuluyorum.adetim gecerse birdaha test yapacam o batmalar sancilar bendede cok
oldu bakalim hayirlisi :)

25inde ovitrelle ignem vuruldu ertesi gun iliski calismalarina basladik. Bakalim bu ay bize ne getirecek. Herkese bol sans

ayyy 8 gün oldu maşallah çok çabuk geçiyor günler. 3 gündür akıntı başladı başlaması güzel bişeymiş kuruluk devam ederse adet olunurmuş

benim bugun ignenin 15.gunu adet olmadim test yapmayada korkuyorum belki adet olurum bir iki gune bekleyecem Rabbim hicbirimizi bekletmesin hepimize salih saliha evlatlar versin...

benim bugun ignenin 15.gunu adet olmadim test yapmayada korkuyorum belki adet olurum bir iki gune bekleyecem Rabbim hicbirimizi bekletmesin hepimize salih saliha evlatlar versin...
geçen ay ben 14 gun başladım gebelik testi yapmaya bazen silik çıkıyodu bazen hiç çıkmıyodu tabi ben 17 gune kadar yaptım o gün kan testide yaptım negatif üüzüldüm çünkü testler pozitif gibiydi yeni oldugu için çok silik çıkıyo diye düşünmüştüm sanırım çatlatma iğnesi pozitif gösteriyo gebelik testini

Pztesi ignem yapildi, sali carsamba persembe iliski yasadik. Bugun cuma hafif kasik agrim var. Bir anlami var midit bilmiyorum?

Bana bugün 10 gün oldu...kasiklarimda şişlik ve gaz var..ve cok istahim açık..çok azda akıntı var....
İlk bir hafta kasikta batma sancı oldu geçti daha sonra.
Çok heyecanla bekliyorum..
Sizlerde yazın belirtelim kızlar birbirimize yardimci oluruz farki görürüz eğer hamile kalirsak bizden sonrakiler ona göre hareket eder..Bugün cuma bütün dualarimiz kabul olur inşallah hepimize birlikte dua ediyorum

Pztesi ignem yapildi, sali carsamba persembe iliski yasadik. Bugun cuma hafif kasik agrim var. Bir anlami var midit bilmiyorum?
iğnenin yapıldığı gun ilişki oluyo mu doktor nasıl dedi size

10 gun derken? Ovitrelle uygulamasi sontasi mi?

dün malesef adetim basladi ucuncu gunu doktora gidecem.önumuzdeki aya bakacaz artik

kızlarr size bir sorum var bugün çatlatma iğnemin kinci gunu yani 30 saate yakın ovulasyon testi yaptım gayet net pozitif çıktı dünde yapmıştım ama negatifti şimdi sorum şu bu akşam gerçekten yumurtam çatladımı yoksa test bhcg yi lh hormonuyla mı karştırıyo eğer öyleyse iğnenin ilk günü pozitif göstermez miydi kafam karıştı

canım bende iğnenin 3 cü günü yatım ovolosyon çift çizgi çıktı yani yumurta çatlamamış görünüyordu..vucudumuzdkı iğneden dolayı öyleymiş. yani 12 gün boyunca hersey pozitif çıkarmış

Ben igneyi vuruldugum gun silikti.sonraki dort gun koyu cikti sonra siliklesti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…