Erken yapmissin biraz.genelde 14/15/ 16inci gunler daha belirgin cikuyo.bi ee ilk idrarla yapmak gerek.benim de 11.gunum bekliyorummerhaba arkadaslar tum yazdiklarinizi okudum bende kisaca kendi durumumdan bahsedeyim size.1bucuk yillik evliyim yaklasik 8 aydir bebis dusunuyoruz bendede esimdede bir sorun olmamadina ragmen olamadi nasio.bu ay tedaviye basladik igne vuruldum bugun ignenin 13.gunu uc gundur test yapiyorum evde ilki gun cook silikti 12.gun daha belirgenlisti bugun farkli marka testle yaptim cizgi hayal mayal gorundu kayboldu hicbisey anlamadim adetimi bekliyorum
kan verip negatif olunca daha cok uzuluyorum.adetim gecerse birdaha test yapacam o batmalar sancilar bendede cok2 gün kalmış senin sabret ama farklı test yaptığın için silik çıkmıştır bence en doğrusu kan ben direk kan verecem 7 gün oldu banada belim ağrıyor batmalar var.dr 10 günü değerlendirin dedi hala devam yani :)
en iyisi 15.gunu beklemek baska turlu bu pozitifler ignenin etkisiyle yaniltabiliyorErken yapmissin biraz.genelde 14/15/ 16inci gunler daha belirgin cikuyo.bi ee ilk idrarla yapmak gerek.benim de 11.gunum bekliyorum
geçen ay ben 14 gun başladım gebelik testi yapmaya bazen silik çıkıyodu bazen hiç çıkmıyodu tabi ben 17 gune kadar yaptım o gün kan testide yaptım negatif üüzüldüm çünkü testler pozitif gibiydi yeni oldugu için çok silik çıkıyo diye düşünmüştüm sanırım çatlatma iğnesi pozitif gösteriyo gebelik testinibenim bugun ignenin 15.gunu adet olmadim test yapmayada korkuyorum belki adet olurum bir iki gune bekleyecem Rabbim hicbirimizi bekletmesin hepimize salih saliha evlatlar versin...
Pztesi ignem yapildi, sali carsamba persembe iliski yasadik. Bugun cuma hafif kasik agrim var. Bir anlami var midit bilmiyorum?
iğnenin yapıldığı gun ilişki oluyo mu doktor nasıl dedi sizePztesi ignem yapildi, sali carsamba persembe iliski yasadik. Bugun cuma hafif kasik agrim var. Bir anlami var midit bilmiyorum?
Genelde 36. Saatler oneriliyo ama benim doktoruum 24 saatten sonra ozellikle 30. saatte onerdi. Cunku sperm 3. Gun yasiyor. Bu arada doktorum ayrica tup bebek uzmani. Ona guveniyorim.iğnenin yapıldığı gun ilişki oluyo mu doktor nasıl dedi size
10 gun derken? Ovitrelle uygulamasi sontasi mi?Bana bugün 10 gün oldu...kasiklarimda şişlik ve gaz var..ve cok istahim açık..çok azda akıntı var....
İlk bir hafta kasikta batma sancı oldu geçti daha sonra.
Çok heyecanla bekliyorum..
Sizlerde yazın belirtelim kızlar birbirimize yardimci oluruz farki görürüz eğer hamile kalirsak bizden sonrakiler ona göre hareket eder..Bugün cuma bütün dualarimiz kabul olur inşallah hepimize birlikte dua ediyorum
dün malesef adetim basladi ucuncu gunu doktora gidecem.önumuzdeki aya bakacaz artik
Benim doktorum igneyi oldugum gun de iliski onerdi.cunku bazilatinin yumuryasi erken catlayabiliyoiğnenin yapıldığı gun ilişki oluyo mu doktor nasıl dedi size
ben dün yaptırdım iğne akşam ovulasyon testi de yaptım negatifti yani dün çatlamadı dimi zaten ilişkide olmadıBenim doktorum igneyi oldugum gun de iliski onerdi.cunku bazilatinin yumuryasi erken catlayabiliyo
Catlamamistir ozamn canim.benimki de negatifti ben yine degerlendirdim.ama en onemlisi 36.saat.degerlendir mutlakaben dün yaptırdım iğne akşam ovulasyon testi de yaptım negatifti yani dün çatlamadı dimi zaten ilişkide olmadı
canım bende iğnenin 3 cü günü yatım ovolosyon çift çizgi çıktı yani yumurta çatlamamış görünüyordu..vucudumuzdkı iğneden dolayı öyleymiş. yani 12 gün boyunca hersey pozitif çıkarmışkızlarr size bir sorum var bugün çatlatma iğnemin kinci gunu yani 30 saate yakın ovulasyon testi yaptım gayet net pozitif çıktı dünde yapmıştım ama negatifti şimdi sorum şu bu akşam gerçekten yumurtam çatladımı yoksa test bhcg yi lh hormonuyla mı karştırıyo eğer öyleyse iğnenin ilk günü pozitif göstermez miydi kafam karıştı
Ben igneyi vuruldugum gun silikti.sonraki dort gun koyu cikti sonra siliklestikızlarr size bir sorum var bugün çatlatma iğnemin kinci gunu yani 30 saate yakın ovulasyon testi yaptım gayet net pozitif çıktı dünde yapmıştım ama negatifti şimdi sorum şu bu akşam gerçekten yumurtam çatladımı yoksa test bhcg yi lh hormonuyla mı karştırıyo eğer öyleyse iğnenin ilk günü pozitif göstermez miydi kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?