Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Catlamamistir ozamn canim.benimki de negatifti ben yine degerlendirdim.ama en onemlisi 36.saat.degerlendir mutlaka
Ben hic ovulasyon testi yapmadim ama igneden 27 saat sonra falan kasiklarimda agri basladi ertesi gun iyice siddetlendi ve gecti. Doktorum bunun yumurtlama olabilecegini soyledi.

Bence catlamissindir. Umarim degerlendiriyorsunuzdur bu gunleri

Benim adet belirtilerim basladi... her ay 1 hafta oncesinde baslayan hafif karin adet agrisi ve memelerde hassasiyey basladi.

Kızlar bugün iğne gününü saymazsam 11.günüm. Biliyorsunuz iğnedeki beta hcg sayesinde gögüs hassasiyeti oluşuyor özellikle gögüs uçlarında agrı. Bende hala bu hassasiyet mevcut sizlerinde 11.gün bu hassasiyet devam etti mi?

Benim gecen ay devam etniati ve adet olmustum. Simdi yine basladi, Bat:11 subat

Benim 7şubat bat. Gebe kaldıgım bir ay 11.gün negatif 13.gün pozitif olmuştu. İğnenin etkisi 11.gün geçmişti ama gögüs hassasiyeti durumumu hatırlamıyorum. Bu sefer test yapmayacagım adet günüme kadar ama. Sizin kaçıncı gününüz

Ben hic ovulasyon testi yapmadim.Biz igneden sonra ardisik 3 gun calistik Bakalim.... Kismet...
bizde aynı cnm sadece iğne yaptırdığım gun olmadı ilişki bugun iğneden sonraki 3 günüm ve ovulasyon negetif dün kopkuyuydu demekki çatladı

oo benim taa adetin 2 gününe kadar devam etmişti hassasiyet ilk defa iğne yaptırmıştım öyleki yanlardaki yuvarlak şeyler bile şişmişti bende gebeliktir bu bu kadarda şişme olmaz diyodum

Benim bugun afetimun 19. Gunu, 11. gun ignem yapildi. Beklenen adet tarihim 11-12 subat gibi.
Gogus hassasiyetim yaklasik 3 gundur var bugun daha da artti. Ama benim her ay adet oncesi 7-10 gun oncesinde ayni agri hassasiyet oluyor. Adet oncesi 1 hafta once baslayan hafif karin agrim da basladi.
Yani adet belirtilerim var. Ama kimi.insanlar bu belirtilerden sonra gebe de kalmis. Bakalim... Kismet...

benimde her adetten öne gögüsler davul olur ama iğne de daha çoook şişiyo

Selam millet benimde igneden sonraki 12 gun idrar testi yaptim negatif bu gune kadar cok siddetli gebelik belirtilerim vardi suanda sadece uykum cok var bide gogsum arada sizliyo bide batmalarim sagli sollu tabi ben reglmi bekliyorum o ayri konu :) olmadi bidahaki aya nasipse :)

Adetimin 20. günü. Benim de 2 gündür adet olacakmış gibi ama şiddetli olmayan karın ağrım ve tam rahmimin üzerinde karıncalanmalar hiisediyorum. Bir de memelerde dolgunluk ve ağrım var. Sanırım adet olacağım

benimde her adetten öne gögüsler davul olur ama iğne de daha çoook şişiyo
Adetimin 20. günü. Benim de 2 gündür adet olacakmış gibi ama şiddetli olmayan karın ağrım ve tam rahmimin üzerinde karıncalanmalar hiisediyorum. Bir de memelerde dolgunluk ve ağrım var. Sanırım adet olacağım

Belli olmaz o canım test yaptin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…