bende devam edicem bu hafta boyunca bakalım ne çıkarBen igneyi vuruldugum gun silikti.sonraki dort gun koyu cikti sonra siliklesti
Ben hic ovulasyon testi yapmadim ama igneden 27 saat sonra falan kasiklarimda agri basladi ertesi gun iyice siddetlendi ve gecti. Doktorum bunun yumurtlama olabilecegini soyledi.Catlamamistir ozamn canim.benimki de negatifti ben yine degerlendirdim.ama en onemlisi 36.saat.degerlendir mutlaka
Tabi bunun kesin dogrusu yok. Her turlu ihtimal degerlendirilmeye calisiliyor.Benim doktorum igneyi oldugum gun de iliski onerdi.cunku bazilatinin yumuryasi erken catlayabiliyo
Bence catlamissindir. Umarim degerlendiriyorsunuzdur bu gunlerikızlarr size bir sorum var bugün çatlatma iğnemin kinci gunu yani 30 saate yakın ovulasyon testi yaptım gayet net pozitif çıktı dünde yapmıştım ama negatifti şimdi sorum şu bu akşam gerçekten yumurtam çatladımı yoksa test bhcg yi lh hormonuyla mı karştırıyo eğer öyleyse iğnenin ilk günü pozitif göstermez miydi kafam karıştı
bugün ovulasyon yaptım dünden daha da koyu çıktı bu yaklaşık iğneden sonra ki 40 saat bugün mü çatladı acabaBence catlamissindir. Umarim degerlendiriyorsunuzdur bu gunleri
Ben hic ovulasyon testi yapmadim.Biz igneden sonra ardisik 3 gun calistik Bakalim.... Kismet...bugün ovulasyon yaptım dünden daha da koyu çıktı bu yaklaşık iğneden sonra ki 40 saat bugün mü çatladı acaba
Ayrica yumurta 24 saat yasiyor belki o nedenle hala cizgi vardir, bilemiyorum,bugün ovulasyon yaptım dünden daha da koyu çıktı bu yaklaşık iğneden sonra ki 40 saat bugün mü çatladı acaba
Ben de de var maalesef bat 4 subatBenim adet belirtilerim basladi... her ay 1 hafta oncesinde baslayan hafif karin adet agrisi ve memelerde hassasiyey basladi.
Benim gecen ay devam etniati ve adet olmustum. Simdi yine basladi, Bat:11 subatKızlar bugün iğne gününü saymazsam 11.günüm. Biliyorsunuz iğnedeki beta hcg sayesinde gögüs hassasiyeti oluşuyor özellikle gögüs uçlarında agrı. Bende hala bu hassasiyet mevcut sizlerinde 11.gün bu hassasiyet devam etti mi?
bizde aynı cnm sadece iğne yaptırdığım gun olmadı ilişki bugun iğneden sonraki 3 günüm ve ovulasyon negetif dün kopkuyuydu demekki çatladıBen hic ovulasyon testi yapmadim.Biz igneden sonra ardisik 3 gun calistik Bakalim.... Kismet...
oo benim taa adetin 2 gününe kadar devam etmişti hassasiyet ilk defa iğne yaptırmıştım öyleki yanlardaki yuvarlak şeyler bile şişmişti bende gebeliktir bu bu kadarda şişme olmaz diyodumKızlar bugün iğne gününü saymazsam 11.günüm. Biliyorsunuz iğnedeki beta hcg sayesinde gögüs hassasiyeti oluşuyor özellikle gögüs uçlarında agrı. Bende hala bu hassasiyet mevcut sizlerinde 11.gün bu hassasiyet devam etti mi?
benimde her adetten öne gögüsler davul olur ama iğne de daha çoook şişiyoBenim bugun afetimun 19. Gunu, 11. gun ignem yapildi. Beklenen adet tarihim 11-12 subat gibi.
Gogus hassasiyetim yaklasik 3 gundur var bugun daha da artti. Ama benim her ay adet oncesi 7-10 gun oncesinde ayni agri hassasiyet oluyor. Adet oncesi 1 hafta once baslayan hafif karin agrim da basladi.
Yani adet belirtilerim var. Ama kimi.insanlar bu belirtilerden sonra gebe de kalmis. Bakalim... Kismet...
Selam millet benimde igneden sonraki 12 gun idrar testi yaptim negatif bu gune kadar cok siddetli gebelik belirtilerim vardi suanda sadece uykum cok var bide gogsum arada sizliyo bide batmalarim sagli sollu tabi ben reglmi bekliyorum o ayri konu :) olmadi bidahaki aya nasipse :)
Adetimin 20. günü. Benim de 2 gündür adet olacakmış gibi ama şiddetli olmayan karın ağrım ve tam rahmimin üzerinde karıncalanmalar hiisediyorum. Bir de memelerde dolgunluk ve ağrım var. Sanırım adet olacağımbenimde her adetten öne gögüsler davul olur ama iğne de daha çoook şişiyo
Adetimin 20. günü. Benim de 2 gündür adet olacakmış gibi ama şiddetli olmayan karın ağrım ve tam rahmimin üzerinde karıncalanmalar hiisediyorum. Bir de memelerde dolgunluk ve ağrım var. Sanırım adet olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?