Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Ben iğneden sonra 13 gün kan verdim.1.8 çıktı.adet günümde 1 gün geçti çatlama iğnesi gecmi adet gorduruyor

Karin agrilarim minik kramplar ve hafif agri seklinde artti, memelerimde dolgunluk ve agri da artti. Kisacasi adrt belirtilerim artti ne yazik ki.... Bat:11 subat

Ignenin 12. gunu.... 3-4 gune adet olmam gerekiyor galiba, en gec sali gunu.... zaten belirtilerim de var

bu ay klomen ve ovitrelli kullandım ama tam adet günümde kahverengi lekelenme tarzında oldu önce daha sonrada kırmızıya döndü bugun 3 gün yine kahverengi şeklinde geliyo bir türlü anlam veremedim

bu ay klomen ve ovitrelli kullandım ama tam adet günümde kahverengi lekelenme tarzında oldu önce daha sonrada kırmızıya döndü bugun 3 gün yine kahverengi şeklinde geliyo bir türlü anlam veremedim
Hmmmm... adet mi yerlesme kanamasi mi acaba... test yap benve

Kizlar mrb bugun ignemin 10.gunu 8.gun test yaptm dogal olarak iki cizgi cikti ikincisi braz silikti bugun yine yaptim yine ikinci cizgi silik ama daha silik bu demek ki negatif degil mi ignenm etkisi gun gun dusuyr gebelik yok demek demi

Kizlar mrb bugun ignemin 10.gunu 8.gun test yaptm dogal olarak iki cizgi cikti ikincisi braz silikti bugun yine yaptim yine ikinci cizgi silik ama daha silik bu demek ki negatif degil mi ignenm etkisi gun gun dusuyr gebelik yok demek demi
Sabret adet gununu bekle, ben bekliyorum

Merhaba ben yeni üyeyim sırf bu konu için üye oldum, daha öncesi de forumların takipçisiydim Kızlar ben de ovitrelle iğne oldum ilaç kullanmadan yumurtam 22 cm di ilk kez oldum bu iğneyi... Aradan 10 gün geçti bugün idrar testi yaptım negatif    
Erken mi davranmışım test için zaten erken gebelik testi değil di ondan da var elimden ama ne zaman yapsam

Daha erken 14gunden once cikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…