Test için çok erken, 1 hafta sonra test yapacağım adet olmazsam eğer. Çünkü bat: 11 şubatBelli olmaz o canım test yaptin mi
Test için çok erken, 1 hafta sonra test yapacağım adet olmazsam eğer. Çünkü bat: 11 şubat
Bugün 15 gün oldu demekki 2 gün içinde olucaamyoo iğnenin 14 15 16 17 gün adet olunur
kanda cıkar canım.. dr bana dedı 12 gun sonra kanda baktır dıye. benım daha 5. gunumdeKizlar ya ignenin 13 gunu kanda cikar mi sonuc lutfen bi akil verseniZ
kanda cıkar canım.. dr bana dedı 12 gun sonra kanda baktır dıye. benım daha 5. gunumdesen yaptırabılırsın
Belki cilabilir... ama en garantisi adet gununun gecmesini beklemek.Kizlar ya ignenin 13 gunu kanda cikar mi sonuc lutfen bi akil verseniZ
Devam.... Benim de karin agrim cok. Sali gunune kadar adet olmazsam test yapacagim. Ama umudum yok.Yine olmadi bu ayda kizlar yeniden ayni seylere devam
ben geçen ay 17 gün oldum meselaBugün 15 gün oldu demekki 2 gün içinde olucaam
Hmmmm... adet mi yerlesme kanamasi mi acaba... test yap benvebu ay klomen ve ovitrelli kullandım ama tam adet günümde kahverengi lekelenme tarzında oldu önce daha sonrada kırmızıya döndü bugun 3 gün yine kahverengi şeklinde geliyo bir türlü anlam veremedim
Sabret adet gununu bekle, ben bekliyorumKizlar mrb bugun ignemin 10.gunu 8.gun test yaptm dogal olarak iki cizgi cikti ikincisi braz silikti bugun yine yaptim yine ikinci cizgi silik ama daha silik bu demek ki negatif degil mi ignenm etkisi gun gun dusuyr gebelik yok demek demi
Daha erken 14gunden once cikmazMerhaba ben yeni üyeyim sırf bu konu için üye oldum, daha öncesi de forumların takipçisiydimKızlar ben de ovitrelle iğne oldum ilaç kullanmadan yumurtam 22 cm di ilk kez oldum bu iğneyi... Aradan 10 gün geçti bugün idrar testi yaptım negatif    
Erken mi davranmışım test için zaten erken gebelik testi değil di ondan da var elimden ama ne zaman yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?