Ben doktoruma sormuştum test vardı elimde yapayım mı negatif çıkabilir iğnenin etkisi gidince bu hamile olmadığını göstermez demişti canım yani o hcg hormonu etkisi gittiğinde aradan birkaç gün sonra hamilelikte ki hcg artabilir tabi bu aradaki zaman da da negatif çıkabiliyormuş, inş pozitifi görürsün birkaç güne sevgiler...Kizlar mrb bugun ignemin 10.gunu 8.gun test yaptm dogal olarak iki cizgi cikti ikincisi braz silikti bugun yine yaptim yine ikinci cizgi silik ama daha silik bu demek ki negatif degil mi ignenm etkisi gun gun dusuyr gebelik yok demek demi
Bu arada hosgeldinDaha erken 14gunden once cikmaz
Teşekkür ederimm cevabın içinDaha erken 14gunden once cikmaz
Yaa içime su serpildi resmen saolasın baya aklıma takılmış Rabbim hepimize nasip etsin inşallah beklemek sabır gerektiriyor cidden günler geçmek bilmiyor resmenBenim doktorum iğneden hemen sonra uc gun
iliski onerdi spermler 72saat canli kalabiliyormus
Bekliyrm canim insallah bebgn seninledirSabret adet gununu bekle, ben bekliyorum
Insallah tatlm dedigin gibidir insallah hepimiz hayirlisiyla goruruz o cift cizgileri cvbim icin tesekkur edermBen doktoruma sormuştum test vardı elimde yapayım mı negatif çıkabilir iğnenin etkisi gidince bu hamile olmadığını göstermez demişti canım yani o hcg hormonu etkisi gittiğinde aradan birkaç gün sonra hamilelikte ki hcg artabilir tabi bu aradaki zaman da da negatif çıkabiliyormuş, inş pozitifi görürsün birkaç güne sevgiler...
Aynen canim senin ilk ignen miYaa içime su serpildi resmen saolasın baya aklıma takılmış Rabbim hepimize nasip etsin inşallah beklemek sabır gerektiriyor cidden günler geçmek bilmiyor resmen
Rica ederimmm AminnInsallah tatlm dedigin gibidir insallah hepimiz hayirlisiyla goruruz o cift cizgileri cvbim icin tesekkur ederm
Evet canım 2.5 yıllık evliyim 9. Ayında kendiliğinden hamile kaldım ama 3 aylıkken kalbi durdu 2 ay sonra yine hamile kaldım ama bebeği görmeye gittiğim de parçalanmış dedilerAynen canim senin ilk ignen mi
Kızlar daha öncede yazmıştım. 22 ocak İki hafta önce bugün saat 18.00 gibi iğnemi vurulmuştum. 25inde kontrole gittiğimde 3yumun çatladıgını ve bir tane daha çatlamaya hazır bugün yarın catlayacak yum var demişti dr um.normal adet tarihim yani bat 7şubat.dünden beri belimde karnımda adet agrıları var ve acık kahve akıntım geldi bir kaç kere. Ben adet olacagım diye bekledim ama hala sökülmedi. Hala adet agrısı gibi kasıklarımda ve rahim kısmında agrı var. Dün test yaptım negatif bugün hala kanama olmayınca yeniden test yaptım ve gölge çizgi gördüm. İlk çatlayan yumlarda döllenme olmuşsa döllenme sonrası 13. Eger kalan diğer yum döllenmisse 10.gün oluyor döllenme sonrası. Tabi döllenme olduysa. Gölge çizgi normal mi bu günlere göre aceba.test beni yanıltıyor da olabilir ve adette olabilirim. Yarın sabah yenileyecegim testi Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah.
Kusura bakma canım cevaplayayım derken alıntı yapmışım benim de ilk hamileligim de silik çizgi olmuştu inş ilerleyen günlerde netleşir pozitifi görürsünKızlar daha öncede yazmıştım. 22 ocak İki hafta önce bugün saat 18.00 gibi iğnemi vurulmuştum. 25inde kontrole gittiğimde 3yumun çatladıgını ve bir tane daha çatlamaya hazır bugün yarın catlayacak yum var demişti dr um.normal adet tarihim yani bat 7şubat.dünden beri belimde karnımda adet agrıları var ve acık kahve akıntım geldi bir kaç kere. Ben adet olacagım diye bekledim ama hala sökülmedi. Hala adet agrısı gibi kasıklarımda ve rahim kısmında agrı var. Dün test yaptım negatif bugün hala kanama olmayınca yeniden test yaptım ve gölge çizgi gördüm. İlk çatlayan yumlarda döllenme olmuşsa döllenme sonrası 13. Eger kalan diğer yum döllenmisse 10.gün oluyor döllenme sonrası. Tabi döllenme olduysa. Gölge çizgi normal mi bu günlere göre aceba.test beni yanıltıyor da olabilir ve adette olabilirim. Yarın sabah yenileyecegim testi Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah.
İnşallah canımm bu ay pozitifi görürüz ve sağlıklı hamilelik yaşarız canım en önemlisi oCok zor seyler yasamisin canim iki bebeginide kaybetmisin bende iki bucuk sene lik evliyim bir bucuk senedir istioz bnimde ilk ignem
İnşallah canım bende iki saglıksız gebelik yasadım. İlki kimyasal ikincisi dış gebelikti ki dış gebelik çok zor bir süreç çok yıprandım. Allah her seyin en hayırlısını versin o yüzden silik de olsa ilk çıkan cizgilere sevinemiyorum artık hatta güvenemiyorum. Bakalım zaman ne gösterecekKusura bakma canım cevaplayayım derken alıntı yapmışım benim de ilk hamileligim de silik çizgi olmuştu inş ilerleyen günlerde netleşir pozitifi görürsün
In[/QUOTE]İnşallah canim allah herkesin gönlünce versinUOTE="Serenya, post: 45029366, member: 735692"]İnşallah canımm bu ay pozitifi görürüz ve sağlıklı hamilelik yaşarız canım en önemlisi o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?