Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Kizlar mrb bugun ignemin 10.gunu 8.gun test yaptm dogal olarak iki cizgi cikti ikincisi braz silikti bugun yine yaptim yine ikinci cizgi silik ama daha silik bu demek ki negatif degil mi ignenm etkisi gun gun dusuyr gebelik yok demek demi
Ben doktoruma sormuştum test vardı elimde yapayım mı negatif çıkabilir iğnenin etkisi gidince bu hamile olmadığını göstermez demişti canım yani o hcg hormonu etkisi gittiğinde aradan birkaç gün sonra hamilelikte ki hcg artabilir tabi bu aradaki zaman da da negatif çıkabiliyormuş, inş pozitifi görürsün birkaç güne sevgiler...

Daha erken 14gunden once cikmaz
Teşekkür ederimm cevabın için bu konuda bilginiz varsa birşey daha aklıma takılıyor, doktor bize iğneden 36 saat sonra birliktelik dedi ama eşim yurtdışına gideceğinden biz o gün ve ertesi 2 gün üst üste münasebette bulunduk iğneden 3 gün sonra kestik ve hiç olmadı bu şansı düşürür mü yoksa zaten 36 saat sonra ve ertesi gün yeterli olabilir mi??

Benim doktorum iğneden hemen sonra uc gun
iliski onerdi spermler 72saat canli kalabiliyormus

Benim doktorum iğneden hemen sonra uc gun
iliski onerdi spermler 72saat canli kalabiliyormus
Yaa içime su serpildi resmen saolasın baya aklıma takılmış Rabbim hepimize nasip etsin inşallah beklemek sabır gerektiriyor cidden günler geçmek bilmiyor resmen

Insallah tatlm dedigin gibidir insallah hepimiz hayirlisiyla goruruz o cift cizgileri cvbim icin tesekkur ederm

Aynen canim senin ilk ignen mi
Evet canım 2.5 yıllık evliyim 9. Ayında kendiliğinden hamile kaldım ama 3 aylıkken kalbi durdu 2 ay sonra yine hamile kaldım ama bebeği görmeye gittiğim de parçalanmış dediler Ben de bir sorun bulunamadı ama eşimde sperm morfoloji 0 ve sayı çok düşüktü doktorlar hamile kalman bile mucizeymiş dedi tedavi vs. Derken 1 sene geçti şimdi yeniden deniyoruz geçen ay olmadı bu ay da ilk çatlama iğnesi verdi doktor Zor günler atlattık eminim hepimiz öyleyiz, bu büyük bi sınav gerçekten ama inş sonu güzel olucak hepimiz için... Biraz uzun bi cvp oldu ama

Kızlar daha öncede yazmıştım. 22 ocak İki hafta önce bugün saat 18.00 gibi iğnemi vurulmuştum. 25inde kontrole gittiğimde 3yumun çatladıgını ve bir tane daha çatlamaya hazır bugün yarın catlayacak yum var demişti dr um.normal adet tarihim yani bat 7şubat.dünden beri belimde karnımda adet agrıları var ve acık kahve akıntım geldi bir kaç kere. Ben adet olacagım diye bekledim ama hala sökülmedi. Hala adet agrısı gibi kasıklarımda ve rahim kısmında agrı var. Dün test yaptım negatif bugün hala kanama olmayınca yeniden test yaptım ve gölge çizgi gördüm. İlk çatlayan yumlarda döllenme olmuşsa döllenme sonrası 13. Eger kalan diğer yum döllenmisse 10.gün oluyor döllenme sonrası. Tabi döllenme olduysa. Gölge çizgi normal mi bu günlere göre aceba.test beni yanıltıyor da olabilir ve adette olabilirim. Yarın sabah yenileyecegim testi Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah.

Cok zor seyler yasamisin canim iki bebeginide kaybetmisin bende iki bucuk sene lik evliyim bir bucuk senedir istioz bnimde ilk ignem

Kusura bakma canım cevaplayayım derken alıntı yapmışım benim de ilk hamileligim de silik çizgi olmuştu inş ilerleyen günlerde netleşir pozitifi görürsün

İnşallah canim allah herkesin gönlünce versinUOTE="Serenya, post: 45029366, member: 735692"]İnşallah canımm bu ay pozitifi görürüz ve sağlıklı hamilelik yaşarız canım en önemlisi o [/QUOTE]
In

Kusura bakma canım cevaplayayım derken alıntı yapmışım benim de ilk hamileligim de silik çizgi olmuştu inş ilerleyen günlerde netleşir pozitifi görürsün
İnşallah canım bende iki saglıksız gebelik yasadım. İlki kimyasal ikincisi dış gebelikti ki dış gebelik çok zor bir süreç çok yıprandım. Allah her seyin en hayırlısını versin o yüzden silik de olsa ilk çıkan cizgilere sevinemiyorum artık hatta güvenemiyorum. Bakalım zaman ne gösterecek

İnşallah canim allah herkesin gönlünce versinUOTE="Serenya, post: 45029366, member: 735692"]İnşallah canımm bu ay pozitifi görürüz ve sağlıklı hamilelik yaşarız canım en önemlisi o
In[/QUOTE]
Kesinlikle canım iki kere saglıksız gebelik yaşadım ve sadece en hayırlısını diliyorum artık. Bu çıkan silik görüntüye güvenmiyorum ama yinede insanın içinde bir umut oluyor. Yarın sabah tekrarlayacagım bakalım neler olacak.

Kizlar ya ignenin 10.gununde peceteye cizgi seklinde kan gelmesi normal mi adet mi oluyrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…