Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Ağrı ilk iğne gününden beri var, benim yumurta sol taraftaydı ağrım özellikle sol tarafta oldu ve rahim bölgesinde batmalar devam etti, miğde bulantım bile var 2 gündür bel ağrısı da... Yani psikolojik mi iğne den mi yoksa hamilelik mi orası muamma kızlar

Kızlar birşey sorucam, karında şişlik ve gaz sanki ishal miş gibi ağrı iğneden mi oluyor bende hiç gaz olmaz ama iğneden 5 gün sonradan beri fazlasıyla var???

Kızlar bende birkaç tane test olduğu için bu sabah da ilk işim yapmak oldu, fortest erken gebelik testi olmasına rağmen negatif... Sanırım benim bu ay da olmadı, iğnenin 11. Günü bu arada, silikte olsa çıkardı gibi geliyor bana

erken gebelik testlerine güvenme adet gününü bekle.. yumurtlama gününü denk getirdiyseniz döllenme olduktan 5 gün sonra rahme düşermiş bebek ve önce kanda sonra idrarda yükselir bhcg.. o yüzdendaha beklemen gerekiyor

İnş canım dediğin gibi olur da ben de sizle paylaşırım güzel haberleri ama olsa çıkardı sanki silikte olsa bakalım...Adet günüm Çarşamba bu arada... Ama umudum kırıldı açıkcası, sizden güzel haberler alırım inşallah

Cok erken yapmissin
Bosuna moralini bozma canim. Ben gecen ay igne oldum ilac kullanmadan. 13. Gune kadar ignenin etkisiyle poz. Cikmisti. Daha sonra kalmadi tabi hayali :) senin vucudundan cabuk atilmis demekki. Ptesi yaptigindaki sonuc daha gercek olur. O zamana kadar bekle

İyi ki üye olmuşum buraya benim bu konuda konuşacak kimsem yok ne iyi oldu çok saolun ... Evet canım ya dünde yapmıştım o da negatifdi iğnenin etkisi çabuk geçmiş bende, şu ilişkiden 7 gün sonra çıkardığını iddia eden testlerden yaptım ama umarım yanlış veya henüz erkendir hala umudumu kesmemeye çalışıyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…