Adet olma ihtimali düşük canım. Yerleşme kanaması olabilir inşallah öyledirKizlar ya ignenin 10.gununde peceteye cizgi seklinde kan gelmesi normal mi adet mi oluyrum
Insallah guzelm de ama yerlesme kanamasi acik pembe damla seklinde diye duymustumAdet olma ihtimali düşük canım. Yerleşme kanaması olabilir inşallah öyledir
Belli olmaz canım. Adet için erken gibi bayagı.Insallah guzelm de ama yerlesme kanamasi acik pembe damla seklinde diye duymustum
Insallah canim dedgin gibi olurBelli olmaz canım. Adet için erken gibi bayagı.
Oluyr tatlim kasik bel gogus hepsi oluyr ve hepsi normal.bnde mide agrisi bile olduKizlar catlatma ignesi olduktan sonra agriniz oldu mu benim cok agrim var
Insallah bizimledirler.Bekliyrm canim insallah bebgn seninledir
Sag veya sol kasiginda olan bir agri ise yumurtinin catladigina isaret olabilirKizlar catlatma ignesi olduktan sonra agriniz oldu mu benim cok agrim var
Sagol cnmOluyr tatlim kasik bel gogus hepsi oluyr ve hepsi normal.bnde mide agrisi bile oldu
Nasip canim ya baksna bnm de 10.gunum ama az once peceteye cizgi seklinde kan geldiInsallah bizimledirler.
Ama benim adet belirtilerim epey artti. Sadece 2 gundir cok yemek yiyince biraz bulantim oluyor ama umudum cok yok.
Gaz bende de cok oldu igneden sonra 5-10 gun arasinda, simdi azaldi.Kızlar birşey sorucam, karında şişlik ve gaz sanki ishal miş gibi ağrı iğneden mi oluyor bende hiç gaz olmaz ama iğneden 5 gün sonradan beri fazlasıyla var???
Umarim yerlesme kanamasidir...Nasip canim ya baksna bnm de 10.gunum ama az once peceteye cizgi seklinde kan geldi
Umarim cnmUmarim yerlesme kanamasidir...
Kızlar bende birkaç tane test olduğu için bu sabah da ilk işim yapmak oldu, fortest erken gebelik testi olmasına rağmen negatif... Sanırım benim bu ay da olmadı, iğnenin 11. Günü bu arada, silikte olsa çıkardı gibi geliyor bana
İnş canım dediğin gibi olur da ben de sizle paylaşırım güzel haberleri ama olsa çıkardı sanki silikte olsa bakalım...Adet günüm Çarşamba bu arada... Ama umudum kırıldı açıkcası, sizden güzel haberler alırım inşallaherken gebelik testlerine güvenme adet gününü bekle.. yumurtlama gününü denk getirdiyseniz döllenme olduktan 5 gün sonra rahme düşermiş bebek ve önce kanda sonra idrarda yükselir bhcg.. o yüzdendaha beklemen gerekiyor
Cok erken yapmissinKızlar bende birkaç tane test olduğu için bu sabah da ilk işim yapmak oldu, fortest erken gebelik testi olmasına rağmen negatif... Sanırım benim bu ay da olmadı, iğnenin 11. Günü bu arada, silikte olsa çıkardı gibi geliyor bana
İyi ki üye olmuşum buraya benim bu konuda konuşacak kimsem yok ne iyi oldu çok saolun ... Evet canım ya dünde yapmıştım o da negatifdi iğnenin etkisi çabuk geçmiş bende, şu ilişkiden 7 gün sonra çıkardığını iddia eden testlerden yaptım ama umarım yanlış veya henüz erkendir hala umudumu kesmemeye çalışıyorum işteCok erken yapmissin
Bosuna moralini bozma canim. Ben gecen ay igne oldum ilac kullanmadan. 13. Gune kadar ignenin etkisiyle poz. Cikmisti. Daha sonra kalmadi tabi hayali :) senin vucudundan cabuk atilmis demekki. Ptesi yaptigindaki sonuc daha gercek olur. O zamana kadar bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?