Ciktiktan sonra normal testtede cikiyo canim. Ama iliskiden 10 gun gecmesi lazim. Zaten 10 gun once cikarsa igneden dolayidir. Bende 7. Gunumdeyim. 13den once yapmam :) benim vucut hemen atmiyo. Gecen ay suphem yoktu. Sirf merakimdan yapmistim.kacinci gune kadar cikacak diye.. igneden 36 saat sonra catliyor ortalama. O yuzden igne gununu sayarak en erken 13. Gun yapmak daha garanti canim. Gerisi stres yaratir.. sabirİyi ki üye olmuşum buraya benim bu konuda konuşacak kimsem yok ne iyi oldu çok saolun ... Evet canım ya dünde yapmıştım o da negatifdi iğnenin etkisi çabuk geçmiş bende, şu ilişkiden 7 gün sonra çıkardığını iddia eden testlerden yaptım ama umarım yanlış veya henüz erkendir hala umudumu kesmemeye çalışıyorum işte
Ben iki kez zorunlu kürtaj oldum kalbi durmuştu iki hamileliğin de de canım 2.5 yıllık evliyiz eşimde hız ve morfoloji problemi vardı ama tedavi gördü bu iğneli ilk denememiz ama bende stres çok acayip duygusalım şu sıra sürekli bi ağlama krizleri eşimin annesi durumu bildiği halde sözleri çok incitiyor beni bende eşime soğuk davranıyorum baya sorunlu bir dönemdeyim anlayacağınCiktiktan sonra normal testtede cikiyo canim. Ama iliskiden 10 gun gecmesi lazim. Zaten 10 gun once cikarsa igneden dolayidir. Bende 7. Gunumdeyim. 13den once yapmam :) benim vucut hemen atmiyo. Gecen ay suphem yoktu. Sirf merakimdan yapmistim.kacinci gune kadar cikacak diye.. igneden 36 saat sonra catliyor ortalama. O yuzden igne gununu sayarak en erken 13. Gun yapmak daha garanti canim. Gerisi stres yaratir.. sabirbizim sorunumuz yok 1 senedir bekliyoruz.
Ay zaten gereksiz konusanlara gicik oluyorum. Benim kayinvalidem degilde. Etrafta var tabi dengesizler. 2.5 yil olcak bizimde. 30 yasindayim.. 1 senedir korunmuyoruz. Genelde duydugum laflar.. gec kaldiniz siz.... hadi yapin. Yapiyosunuz da olmuyo mu.. dr a gidin (sanki biz bilmiyoruz ) bide cocugu olanlarin korunuyoruz ay ceket atsa hamile kaliyorum tavirlari. Cok iyiymis yumurtalarim vs vs. Cok yipratiyo insanlarin tepkileri.... bizde hassas oluyoruz ama lafini bilmeden konusan cokkPsikolojik danışmanım birde ama kendime faydam pek yok
Aynen öyle sorma bu konu ile ilgili bir kez bile doktora gitmemiş kişiler saçma sapan konuşuyor zaten bilgisi olmayanların fikri çok bizim ülkemizde ne yazık ki, her ne kadar takmamaya çalışsam da engel olamıyorum şu zamanlar... Bir de kadın, kadının halinden anlaması gerekirken yine darbe kadınlardan geliyor... Aynı durumda olmayan anlamıyor cidden, ben de artık dualarıma benim gibi olan tüm kadınları katıyorum çünkü zor bir sınav bu ama inş günü geldiğinde biz de kavuşacağız yavrularımıza canımAy zaten gereksiz konusanlara gicik oluyorum. Benim kayinvalidem degilde. Etrafta var tabi dengesizler. 2.5 yil olcak bizimde. 30 yasindayim.. 1 senedir korunmuyoruz. Genelde duydugum laflar.. gec kaldiniz siz.... hadi yapin. Yapiyosunuz da olmuyo mu.. dr a gidin (sanki biz bilmiyoruz ) bide cocugu olanlarin korunuyoruz ay ceket atsa hamile kaliyorum tavirlari. Cok iyiymis yumurtalarim vs vs. Cok yipratiyo insanlarin tepkileri.... bizde hassas oluyoruz ama lafini bilmeden konusan cokk
Aynen canim. Allah aratmasin kimseye. Ama bu durumu yasamayan bilemez.Aynen öyle sorma bu konu ile ilgili bir kez bile doktora gitmemiş kişiler saçma sapan konuşuyor zaten bilgisi olmayanların fikri çok bizim ülkemizde ne yazık ki, her ne kadar takmamaya çalışsam da engel olamıyorum şu zamanlar... Bir de kadın, kadının halinden anlaması gerekirken yine darbe kadınlardan geliyor... Aynı durumda olmayan anlamıyor cidden, ben de artık dualarıma benim gibi olan tüm kadınları katıyorum çünkü zor bir sınav bu ama inş günü geldiğinde biz de kavuşacağız yavrularımıza canım
Aynen ben de 31 yasindayim, artik insanlar sira sizde, dusunmuyor.musunuz, cocuk g3ncken yapilir diyor.... Insanlari susturmak adina biz cocuk dusunmuyoruz hala diyoruz.Ay zaten gereksiz konusanlara gicik oluyorum. Benim kayinvalidem degilde. Etrafta var tabi dengesizler. 2.5 yil olcak bizimde. 30 yasindayim.. 1 senedir korunmuyoruz. Genelde duydugum laflar.. gec kaldiniz siz.... hadi yapin. Yapiyosunuz da olmuyo mu.. dr a gidin (sanki biz bilmiyoruz ) bide cocugu olanlarin korunuyoruz ay ceket atsa hamile kaliyorum tavirlari. Cok iyiymis yumurtalarim vs vs. Cok yipratiyo insanlarin tepkileri.... bizde hassas oluyoruz ama lafini bilmeden konusan cokk
Kasitli yapanlara ozellikle sinir oluyorum :)) allah bilir de. Oyle susuyorlar .Aynen ben de 31 yasindayim, artik insanlar sira sizde, dusunmuyor.musunuz, cocuk g3ncken yapilir diyor.... Insanlari susturmak adina biz cocuk dusunmuyoruz hala diyoruz.
Bir de hamile olanlarin heyecani artik canimi acitiyor....
14. Gun en erkenKızlar iğneden sonra kaçıncı gün kanda belli olur salı günü doktora gitmem gerek o gün kan yaptırıcam sanırım, çıkar mı?
Salı iğne günü ile birlikte 14. Gün canım inş pozitif çıkar bu haberi eşime vermeyi çok istiyorum fazla ümitli bu ay, ben erken öğrenmeye çalışıyorum çünkü kan sulandırıcıya başlayacağım gerçi bu sabah şu kaset testlerden yaptım yine kocaman bir negatif pek umudum kalmadı14. Gun en erken
Benim de yarin 14. gunum, yarin test yapacagim. Umudum yok. Surekli kendimi dinliyorum. Tek farkli hissettigim cok yemek yiyince hafif midem bulantim oluyor.Salı iğne günü ile birlikte 14. Gün canım inş pozitif çıkar bu haberi eşime vermeyi çok istiyorum fazla ümitli bu ay, ben erken öğrenmeye çalışıyorum çünkü kan sulandırıcıya başlayacağım gerçi bu sabah şu kaset testlerden yaptım yine kocaman bir negatif pek umudum kalmadı
Aynen canım inş pozitif çıkar testin, ben 10. Günden itibaren yapıyorum idrar negatif gördüm 3 kere bugün 12. Gün yine negatif ti 14. Gün kan tahlili yaptıracağım,,, bulantı bende de var kasık ağrısı da batma şeklinde göğüs şişmesi ve hassasiyeti de fazlasıyla 4 gündür falan umarım idrar testleri yapılmıştır ya da erkendir...Benim de yarin 14. gunum, yarin test yapacagim. Umudum yok. Surekli kendimi dinliyorum. Tek farkli hissettigim cok yemek yiyince hafif midem bulantim oluyor.
Bunda da bi hayır vardır canım, bir iki ay geç olsun ama sağlıklı bir gebelik olsun diyorum ben artık, geçmişte iki kürtaj yaşayan biri olarak... Tabi ki gönlümüz bekletmemesinden yana inş en kısa zaman da hepimiz bu güzel duyguyu tadarız... Önümüzdeki ay için hiç umudunu yitirme zaten işin başı rahat olmak, sadece stres bile çık etkili ben tüp bebek merkezine gitmiştim sen böyle olduğum sürece tüp bebek tutmaz demişti düşün artık... Zor ama rahat olacağım bundan sonra.Ben adet oldum
Haklisin... Bakalim bu ay ne olacak, doktorumla konusacagiz...Bunda da bi hayır vardır canım, bir iki ay geç olsun ama sağlıklı bir gebelik olsun diyorum ben artık, geçmişte iki kürtaj yaşayan biri olarak... Tabi ki gönlümüz bekletmemesinden yana inş en kısa zaman da hepimiz bu güzel duyguyu tadarız... Önümüzdeki ay için hiç umudunu yitirme zaten işin başı rahat olmak, sadece stres bile çık etkili ben tüp bebek merkezine gitmiştim sen böyle olduğum sürece tüp bebek tutmaz demişti düşün artık... Zor ama rahat olacağım bundan sonra.
İnşallah hakkında en hayırlısı ve güzel haberler alacağın bir ay olur önümüzdeki ay canımHaklisin... Bakalim bu ay ne olacak, doktorumla konusacagiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?