Klomen kullanmadım ama bu ay bende ovitrelle iğneden oldum...Bütün belirtiler olmasına rağmen sanırım çatlama mış, kan tahlilim negatif oldu, yani bi arkadaşım da hiç ağrı sancı olmadığı halde hamileliğini öğrendi bu durumun ağrıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum artık canım... Onun haricinde her gün ilişki sperm kalite ve sayısını düşüneceğinden gün aşırı diyor doktorlar...Bu ay ilk defa klomen ve arkasından otriville iğne ile tadaviye başladık. Daha önce aynı tedaviyi olanlardan yardım istiyorum:
Klomenin vücudumdaki etkilerini hissettim, ama iğneyi olduktan sonra sanki vücuduma hiçbir etkisi olmadı ya da ben öyle hissediyorum. Burada çok yazılıp çizilmiş Ağrı oluyor, batma oluyor, çatladığı günü hissediyorsun gibi şeyler.. Bunlar olmazsa iğne etki göstermedi mi demek?
İkinci sorum, iğneden sonra gün aşırı ilişki önerdi doktorum, gün aşırı olması şart mı? Hergün olsa hamile kalmaya etkisi olumsuz mu oluyor?
Cevaplarınızı bekliyorum
Teşekkür ederimKlomen kullanmadım ama bu ay bende ovitrelle iğneden oldum...Bütün belirtiler olmasına rağmen sanırım çatlama mış, kan tahlilim negatif oldu, yani bi arkadaşım da hiç ağrı sancı olmadığı halde hamileliğini öğrendi bu durumun ağrıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum artık canım... Onun haricinde her gün ilişki sperm kalite ve sayısını düşüneceğinden gün aşırı diyor doktorlar...
canım kısıden kısıye degısıyor. bende 31 ocakta ıgne oldum. dun aksam test yaptım. 2. cızgı cıktı.kızlarrr yardımmmmmmmm . aranıza yeni katıldımm morale çok ihtiyacım var şuanndaaa
gecen hafta pazartesi vuruldum iğnemii bugun 10.günüm. doktorum erken test yapma pozıtıf cıkar yanıltır seı demıstı ama dayanamadım yaptım test sırf o çift çizgiyi yalancıktan bile olsa görebiliyim diye. amaa negatiff çıktııı çok şaşırdım.. kanında kalır ilaç 14.gün anca geçer etkısı demesıne pozıtıf cıkar yapma demesıne ragmen neden negatif çıktı
canım kısıden kısıye degısıyor. bende 31 ocakta ıgne oldum. dun aksam test yaptım. 2. cızgı cıktı.
ama benımkı ıgneden kaynaklı dıye dusunuyorum. belirtim yok cunku.
hem bosuna moralını bozma. ptesı ıgne olduysan salı carsamba catlamıstır. daha 1 haftada cıkma ıhtımalı cok dusuk
bende senın gıbı sırf cızgı goreyım dıye yaptım
benim bu ay 1 yıl oldu tam. bızımde sorunumuz yok. her seyı yaptırdık. sperm , hormon, rahim filmi, normal. yumurta buyumesı catlaması hepsı normal. bu ay ek olarak dr klomen verdı. 3 yumurtam vardı 3 u catladı. ama gebelık olusmadı.aaaa ben bunu bilemm göremedimmneden peki normal mi negatıf cıkması yanı ılacın etkısıyle bıle negatıf cıkması bünyemi acaba şüphelerr şüphelerrr ve reglll belirtilerim hissetmeye başladım beenn karın agrısı göğüslere giren sancılı agrılar (ara ara) bacaklarıma girmeye başlayan tatlıı regl agrılarımm hep regl belirtilerim bunlar . ama her sabah ateşimi ölçüyom aynı saatte . dün 36,8 . bugün 36,9 sizce nedir bu durumm . bizde hiç sorun yok. mayıs ayında evlendım . 4 ay sonra bır yıl dolacak bebiş yokk.
bende bugün ignemi vurdum o agrilar bende de var ignenin yan etkileri.İnsallah buay hepimiz hamile oluruz
Sebahat bende ayın 8 inde vruldum iğneyi bana 36.saatte ilişki önerdi benim ilk gün ağrım olmadı ama 2 gündür başladı ağrılarım umarım güzel sonuç alırız:)
Bende 3 5 gun once kucuk bir erkek cocugu gormustum. Hayr olsun insallah.katılıyorum canım sana 2 hafta çok uzun geliyor banada
bu arada dün bi rüya gördüm küçük bi erkek çocuğu yüzünde nur vardı sanki yanıma geliyo çekinerek sonra ben saçını okşuyorum çocuk cesaretlenerek bana sımsıkı sarılıyor öylesine hissettim ki o güzel duyguyu
rabbim nasip eder inşallah o duyguyu
benımkı bu ayda gelmıyor. sabrımız devam edıcek galıba :) hayırlısıedosko internetten baktım sabırla beklediğinin geleceğine delaletmiş..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?