Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Klomen kullanmadım ama bu ay bende ovitrelle iğneden oldum...Bütün belirtiler olmasına rağmen sanırım çatlama mış, kan tahlilim negatif oldu, yani bi arkadaşım da hiç ağrı sancı olmadığı halde hamileliğini öğrendi bu durumun ağrıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum artık canım... Onun haricinde her gün ilişki sperm kalite ve sayısını düşüneceğinden gün aşırı diyor doktorlar...

Teşekkür ederim

Son düzenleme:
kızlarrr yardımmmmmmmm . aranıza yeni katıldımm morale çok ihtiyacım var şuanndaaa
gecen hafta pazartesi vuruldum iğnemii bugun 10.günüm. doktorum erken test yapma pozıtıf cıkar yanıltır seı demıstı ama dayanamadım yaptım test sırf o çift çizgiyi yalancıktan bile olsa görebiliyim diye. amaa negatiff çıktııı çok şaşırdım.. kanında kalır ilaç 14.gün anca geçer etkısı demesıne pozıtıf cıkar yapma demesıne ragmen neden negatif çıktı

canım kısıden kısıye degısıyor. bende 31 ocakta ıgne oldum. dun aksam test yaptım. 2. cızgı cıktı.
ama benımkı ıgneden kaynaklı dıye dusunuyorum. belirtim yok cunku.

hem bosuna moralını bozma. ptesı ıgne olduysan salı carsamba catlamıstır. daha 1 haftada cıkma ıhtımalı cok dusuk

bende senın gıbı sırf cızgı goreyım dıye yaptım

Eklentiler

• 10.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 74

aaaa ben bunu bilemm göremedimm neden peki normal mi negatıf cıkması yanı ılacın etkısıyle bıle negatıf cıkması bünyemi acaba şüphelerr şüphelerrr ve reglll belirtilerim hissetmeye başladım beenn karın agrısı göğüslere giren sancılı agrılar (ara ara) bacaklarıma girmeye başlayan tatlıı regl agrılarımm hep regl belirtilerim bunlar . ama her sabah ateşimi ölçüyom aynı saatte . dün 36,8 . bugün 36,9 sizce nedir bu durumm . bizde hiç sorun yok. mayıs ayında evlendım . 4 ay sonra bır yıl dolacak bebiş yokk.

benim bu ay 1 yıl oldu tam. bızımde sorunumuz yok. her seyı yaptırdık. sperm , hormon, rahim filmi, normal. yumurta buyumesı catlaması hepsı normal. bu ay ek olarak dr klomen verdı. 3 yumurtam vardı 3 u catladı. ama gebelık olusmadı.
bu ayda olmazsa. 4 mm polip ( et parçası gıbı bıseymıs ) var. onu aldırıcam. engel degıl demıstı dr ama. ben artık ondan suphelenmeye basladım adet bıtımı gıdıcem alınacak . sonra devam edıcez takıbe

canım sana gelınce :) hıc bellı olmaz durumun..benım adet belırtım olmuyor. ama ufak tefek seler oluyor tabı. ayaklarım üşür mesela adet yaklasınca. dunden berı donuyorum sanki ama gecen ay 1 gun once usumeye baslamıstım. o da degısıyor sanırım. test ıcınde daha erken. 3-4 gun sonra tekrarla suphen varsa

kızlar merhaba ben 08/02/2016 klomen+çatlatma iğnemi vuruldum . kasıklarda ağrım var ara ara belime doğru yayılan sizlerde de böyle oldumu. 24 saat sonra ilişki dedi Allahım bu ay çok ümitliyim inşallah olumlu sonuç alırım

bende bugün ignemi vurdum o agrilar bende de var ignenin yan etkileri.İnsallah buay hepimiz hamile oluruz

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım. Klomen tedavisinden sonra ovitrelle iğne oldum. Ayrıca doktor progestan ve estrofem adlı ilaçları kullanmaya başladım. İki arkadaşım progestan kullanarak hamile kaldı.
Progestan isimli ilaç rahim ağzının kalınlaşmasını ve spermlerin rahim duvarına tutunmalarını sağlıyormuş. İsterseniz doktorunuzla bu ilacı da konuşun derim.
İnşallah Rabbim bebek sahibi olmak isteyen herkese nasip eder. Çünkü zor bir süreç tedavi süreci ve beklemek stresli bir iş ...

Sebahat bende ayın 8 inde vruldum iğneyi bana 36.saatte ilişki önerdi benim ilk gün ağrım olmadı ama 2 gündür başladı ağrılarım umarım güzel sonuç alırız:)

katılıyorum canım sana 2 hafta çok uzun geliyor banada
bu arada dün bi rüya gördüm küçük bi erkek çocuğu yüzünde nur vardı sanki yanıma geliyo çekinerek sonra ben saçını okşuyorum çocuk cesaretlenerek bana sımsıkı sarılıyor öylesine hissettim ki o güzel duyguyu
rabbim nasip eder inşallah o duyguyu

Bende 3 5 gun once kucuk bir erkek cocugu gormustum. Hayr olsun insallah.

canım bu manaya çıkan kaçıncı rüya hala sabrediyoruz :))
inşallah bi daha ki ay demekten dilim yoruldu

KIZLARR ACİL YARDIMM
GECEN HAFTA ADETIME 5 GÜN KALA KAN VERDIMDIM NEGATIF CIKTI SONUC. BUGUN REGL GUNUM AMA HALA GELMEDI. ACABA SİZCE ERKEN MI YAPTIM BEN KAN TESTINI?? AMA KANDA CIKAR DIYE BILIYORUM ERKEN BILE OLSA. BENIM KAN DEGRIM 0,7 ÇIKTI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…