Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
KIZLARR ACİL YARDIMM
GECEN HAFTA ADETIME 5 GÜN KALA KAN VERDIMDIM NEGATIF CIKTI SONUC. BUGUN REGL GUNUM AMA HALA GELMEDI. ACABA SİZCE ERKEN MI YAPTIM BEN KAN TESTINI?? AMA KANDA CIKAR DIYE BILIYORUM ERKEN BILE OLSA. BENIM KAN DEGRIM 0,7 ÇIKTI

merhaba arkadaşlar ,

bu ay 2. defa çatlatma iğnesi yaptırdım ama ilk ay dan daha farklı zamanda yaptırdım yardımınıza ihtiyacım var ...

normalde benim yumurtlama günüm 30 ocaktı adet günümde buna bağlı olrak 13 şubat görünüyordu.
fakat 1 şubatta doktora gittiğimde hala yumurtam çatlamamıştı 18 mm doktor ertesi gün yani 2 şubatta yapacağım şekilde ovitrelle verdi ..

2 şubat sabah 9 da ovitrelle iğneyi yaptım göbekten, bağlantılı oalrak 36 saat sonra ilk ilişki ve gün aşırı ilişki şeklinde zaman geçti derken;

normal döngüme göre 13 şubatta adet olmam gerekiyor demiştim ama bugün 16 şubat hala gelen giden yok, 3 gün geçti hatta 4. günümdeyim şuan da
geç yumurtlamakla ilgisi olabilirmi acaba hala adet olmamamın ????????
hamile olmaya ihtimal veremiyorum ,
zaten çikolata kistim var
ayrıca bu ovitrelleden sonra illaki 14 gün mü geçmesi gerekiyor adet olmak için?

eğer 14 gün sabit ise 2 şubatta yaptım dün olmam gerekiyordu yada en kötü bugün olmam lazım..

arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ederim
açık ve anlaşılır şekilde aktarmaya çalıştım

canım ıgneden sonra degil. catladıktan sonra 14 gun gecmesı gerekıyor.
mesela ben 31 ocakta ıgne olmustum. bugun adet oldum. sen 2 subatta olduysan. tahmını yarın ya da carsamba olabılırsın. daha yumurtlamaya göre gunun gelmemıs yani.

hayırlısı olsun canım

peki merak ettiğim ; seninde adetin geçtimi ?
yani normal döngün şaştı değilmi ?

normal de ne zaman adet olman gerekiyordu

peki merak ettiğim ; seninde adetin geçtimi ?
yani normal döngün şaştı değilmi ?

normal de ne zaman adet olman gerekiyordu
gecen ay 22 ocakta oldum. 25-28 gun arası degısıyor benım adetım. pekte sasmadı. 26. günü adet oldum.
ama ıgneyı ne zaman vuruldugun önemli. ben 10. gun vuruldum 11. gun catladı. 14 gun gecınce adet oldum ıste.

evet arkadaşım geçen ben de 10. gün vuruldum tam zamanında adet oldum
demekki durum bu,
hayırlısı allahtan

sendeki sıkıntı nedir ? neden çatlatma iğnesi yaptın

bende rezerv düşük ve çikolata kisti var

benim bir şeyim yok canım. 1 senedir korunmuyoruz. olmayınca takviye amaçlı vardı. 3 yumurtam catladı yıne olmadı.
4 mm kucuk bır polip var onu aldırıcam bu ay. belkı o problemdır dıye. etkılemez demıstı daha onceden ama . olmayınca suphelenıyor ınsan acaba engellıyomudur dıye.

hayırlısı inşallah arkadaşım ikimiz için de..

benim de bir arkadaşın ablası 5 yıl uğraştı , polip vardı ama zararsız dediler
ne zaman ki polip i aldırdı hamile kaldı
hayırlısı allahtan

banada kucuk oldugu ıcın zararsız dedı. ama olmuyor ıste. baska neden yok.
o yuzden almaya karar verdı dr um. hayırlısı herseyın canım

Selam kizlar yeni katildim araniza ama uzin zamandir takip ediyorum bu formu bende 14 aylik evliym hic korunmadik ve bekarligigimdan beri pkoluyum ocagin 28 catlatma ignesi yaptim ve hala adet olmadim 15 subat adet olmam gerekiyodu bugun idrar testi yaptim ama malesef negatif daha erken mi acaba fikri olan var mi?

kızlar bugün 10. gün naptınız ben tahlil yapsammı diye düşünüyorum dün ovulasyon testi yaptım koyu çıktı

Kizlarr acil bi fikir verin.bir şubatta ikinci asilamam oldu .pazartesi kan sonucum 4.47 cikti. Adet olmadim normalde yrn gunum.doktorum yok gebelik dedi sonuc negatif dedi böyle deger cikan varmi aranizda kesin negatifmidir.sizin kan sonuclariniz kac çıkıyor

OTE="Baharrferhat, post: 45208236, member: 738808"]Bende az once kan verdim yarin cikack cikinca yazarim[/QUOTE]
Hayırlı olsun senind cnm inş pozitif cikar.benimde adet gunum yrn olmazsam bende tekrar yaptiricam . Benim gibi cikip yükselen var ama doktor yoktur dedi direk hic umudum kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…