Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Merhaba kızlar ben aranıza yeni katılıyorum ama uzun zamandır sizi takip ediyorum bende klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay iki tane yumurtlamam olmuştu ve bugün 14. Günüm test pozitif çıktı sizce doğrumu ilacın etkisi mi 14. Günü test yapıp hamile olduğunu öğrenen varmı lütfen yardımcı olun kafayı yemek üzereyim

bahar haptan ve iğneden dolayı gecikme yaşayanlar var hafta sonu -eğer gelmezse-tekrar test yapmanı öneririm.umarım pozitif çıkar

Hayırlı olsun senind cnm inş pozitif cikar.benimde adet gunum yrn olmazsam bende tekrar yaptiricam . Benim gibi cikip yükselen var ama doktor yoktur dedi direk hic umudum kalmadi[/QUOTE]

sbkt bende duydum sonradan değeri yükselenleri belkide doktorun hüsran yaşamaman için öyle söylemiştir.umarım süpriz yapar da gelir bebeğin :)

Kızlar lütfen bir cevap çatlatma iğnesinden sonraki 14. Günüm ve test yaptım pozitif çıktı sizce hamilemiyim yıksa erken mi

Hayırlı olsun senind cnm inş pozitif cikar.benimde adet gunum yrn olmazsam bende tekrar yaptiricam . Benim gibi cikip yükselen var ama doktor yoktur dedi direk hic umudum kalmadi

sbkt bende duydum sonradan değeri yükselenleri belkide doktorun hüsran yaşamaman için öyle söylemiştir.umarım süpriz yapar da gelir bebeğin :)[/QUOTE] inşallah cnm allahim nasip eder

Kızlar lütfen bir cevap çatlatma iğnesinden sonraki 14. Günüm ve test yaptım pozitif çıktı sizce hamilemiyim yıksa erken mi
Cnm benim ilk asilamamda senin gibi silik cikmisti birgun sonra bitane daha yaptim hic cikmadi sonra adet gunumde oldum.kesin sonuc icin kan testi yaptir.ama inşallah vardır bebisin

Cnm benim ilk asilamamda senin gibi silik cikmisti birgun sonra bitane daha yaptim hic cikmadi sonra adet gunumde oldum.kesin sonuc icin kan testi yaptir.ama inşallah vardır bebisin

Can'ım benim aşılama olmadı sadece çatlatma iğnesi oldum ama silik de değil gayet net çıktı ama erken mi diye korkuyorum heveslenmek istemiyorum dilerim rabbim en kısa zamanda sana ve tüm isteyenlere nasip etsin çok zor ya o piskoloji mahvediyor insanı

aklım o kadar karışıkki catlatma ignesi klomen kullandım adet günümde adet oldum gibi ama 1 gün kahverengi 2 kırmızımsı 3 gün kahverengi ve bitti şimdide bende yordunluk uyku istegi var çok yoruldum 2 düşük oldu tutamayıyormuş şimdide kan sulandırıcı igne kullanıyorum her gün gögüslerimde bir dolgunluk oluşmaya başladı

Gecen ay klomen bi tane kullanmstm yumoslar buyumedi bu ay folik asit basladm ve iki tane klomen ictm bi tane 17mm yumos büyüdü ertesi gun catlatma iğnemi oldm ikinci günde asilamam oldu şubat 8de bugün idrar testi yaptım dayanamadım ama acayip derece silik çıktı yok denecek kadar az hayal meyal :/ bilmiyorum cuma gunu de kan vericm dayanamicam neyse ciksinnnn

Kaçıncı günün ki bugün Can'ım

Arkadaslar merhaba,
Ben 4 subatta catlatma ignesi yaptim 6 subatta da asilamam oldu.. dun test yapmistim sabah ise giderken bisey cikmadi aksam eve geldigimde tekrar baktigimda silik cizgi gordum..bugun sabah tekrarladim testi yine bisey cikmadi aksam geldigimde resimdeki gibi olmustu. Bugjn sabah kan testi yaptirdim degerim 1.20 sizce nedemek bunlar? Basina daha once boyle bisey gelen var mi? Lutfen bilgi verin cildiricam

Eklentiler

• 20160217_180706.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 88
OTE="Baharrferhat, post: 45208236, member: 738808"]Bende az once kan verdim yarin cikack cikinca yazarim
Hayırlı olsun senind cnm inş pozitif cikar.benimde adet gunum yrn olmazsam bende tekrar yaptiricam . Benim gibi cikip yükselen var ama doktor yoktur dedi direk hic umudum kalmadi[/QUOTE]
Ysk ederm cnm insallah seninde kan degerin yukselir

Ys
bahar haptan ve iğneden dolayı gecikme yaşayanlar var hafta sonu -eğer gelmezse-tekrar test yapmanı öneririm.umarım pozitif çıkar
Tsk ederim cnm yarinki sonuca gore bakarim ama igneden bile olsa bu kadar gecikecegini sanmiyorum. Ama felaket bel agrim var

Kızlar adet gubumdu ve sabahtan geldi:'( .doktorumuda aradim yrn randevum var sanıyorum tüp bebek yoluna gidiyorum allah hepimizin hakkında hayirlisini versin guzlerimizi guldirsun kucaklarimizi doldursunn

UOTE="Baharrferhat, post: 45225721, member: 738808"]Amin cnm skma canini bi dahaki ay olur insallah[/QUOTE]
İnşallah cnm hakkımızda hayirlisii

Kızlar çatlatma iğnesinden sonra 14. Günü test yapıp pozitif sonuç alanınız var mı o şekil olup hamile kalanlar yazıp bilgilendirirseniz sevinirim yardımcı olmuş olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…