- 14 Şubat 2016
- 20
- 14
- 3
- 33
Selam kizlar yeni katildim araniza ama uzin zamandir takip ediyorum bu formu bende 14 aylik evliym hic korunmadik ve bekarligigimdan beri pkoluyum ocagin 28 catlatma ignesi yaptim ve hala adet olmadim 15 subat adet olmam gerekiyodu bugun idrar testi yaptim ama malesef negatif daha erken mi acaba fikri olan var mi?
Hayırlı olsun senind cnm inş pozitif cikar.benimde adet gunum yrn olmazsam bende tekrar yaptiricam . Benim gibi cikip yükselen var ama doktor yoktur dedi direk hic umudum kalmadi
Cnm benim ilk asilamamda senin gibi silik cikmisti birgun sonra bitane daha yaptim hic cikmadi sonra adet gunumde oldum.kesin sonuc icin kan testi yaptir.ama inşallah vardır bebisinKızlar lütfen bir cevap çatlatma iğnesinden sonraki 14. Günüm ve test yaptım pozitif çıktı sizce hamilemiyim yıksa erken mi
Cnm benim ilk asilamamda senin gibi silik cikmisti birgun sonra bitane daha yaptim hic cikmadi sonra adet gunumde oldum.kesin sonuc icin kan testi yaptir.ama inşallah vardır bebisin
Gecen ay klomen bi tane kullanmstm yumoslar buyumedi bu ay folik asit basladm ve iki tane klomen ictm bi tane 17mm yumos büyüdü ertesi gun catlatma iğnemi oldm ikinci günde asilamam oldu şubat 8de bugün idrar testi yaptım dayanamadım ama acayip derece silik çıktı yok denecek kadar az hayal meyal :/ bilmiyorum cuma gunu de kan vericm dayanamicam neyse ciksinnnn
Ben catlatma ignesi yaptirmistim igneden sonraki 21. Gun bugun ama regl 3 gundur geciyo cnmkaçıncı günün canım senin ?
Hayırlı olsun senind cnm inş pozitif cikar.benimde adet gunum yrn olmazsam bende tekrar yaptiricam . Benim gibi cikip yükselen var ama doktor yoktur dedi direk hic umudum kalmadi[/QUOTE]OTE="Baharrferhat, post: 45208236, member: 738808"]Bende az once kan verdim yarin cikack cikinca yazarim
Tsk ederim cnm yarinki sonuca gore bakarim ama igneden bile olsa bu kadar gecikecegini sanmiyorum. Ama felaket bel agrim varbahar haptan ve iğneden dolayı gecikme yaşayanlar var hafta sonu -eğer gelmezse-tekrar test yapmanı öneririm.umarım pozitif çıkar
Amin cnm skma canini bi dahaki ay olur insallahKızlar adet gubumdu ve sabahtan geldi:'( .doktorumuda aradim yrn randevum var sanıyorum tüp bebek yoluna gidiyorum allah hepimizin hakkında hayirlisini versin guzlerimizi guldirsun kucaklarimizi doldursunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?