Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Amin bu 3. Ay pko var bende ama evlendigimden beri istiyorum hic korunmadik ama olmadi catlatma ignesi yapmistim ilk defa

Can'ım bende de bardı pko ben 1,5 senelik evliyim ilk bir tedavi gördüm ama benim pko gitti iki aydıysa ben çatlatma iğnesi vuruluyorum inşallah rabbim yardımcımız olur Can'ım yarın adet günün olmam inşallah çatlatma iğnesinden sonraki 14. Günü test yaptım pozitifti ama ilacın etkisinden galiba bekliyormuş bir kaç gün daha. Dilerim en kısa zamanda sende bebeğine kavuşursun bende ve isteyen herkes

Amin in
Amin insallah cnm senin pko nasil gecti ben ilac kullanmadkca regl olmuyodum ama son 3 4 aydr kndilignden oluyorum bu arada 14 aylik evliyim

Amin in

Amin insallah cnm senin pko nasil gecti ben ilac kullanmadkca regl olmuyodum ama son 3 4 aydr kndilignden oluyorum bu arada 14 aylik evliyim

Can'ım doktor bir ilaç verdi kullandım üç ay mı ne hatırlamıyorum da sonra geçti bayadırda olmadı işte çocuğum

Ayyy hadi insallahhhh bende pazar günü kan vereyim diyormmm ikinci cizginde kirmizi lik varmydi bide asilamadan sonraki mi catlatma iğneden sonraki mi 11.gün

Papatya belkide bebissstir insalllahhhhh güzel haberler olsunn ne zaman kan vericeksin

Merhaba arkadaslar hayirli Cumalar herkese
araniza yeni katildim adetimin 12 gunu klomenle 5 adet yumurtam olusmustu ve 20 mm civarindalardi hatta doktorum cok guzel dedi ve o gun prengly ignesi oldum bugun 16. Gunum idrar testi maalesef negatif ve hla adet olmadim sizce kanda pozitif cikma durumu olabilir mi

Bilmiyorum ki yinede bir kan vermen iyi olur başıma öyl birşey gelmedi keşke yardımcı ola bilseydim sana ama bir kanda da baktır derim ben

Bilmiyorum ki yinede bir kan vermen iyi olur başıma öyl birşey gelmedi keşke yardımcı ola bilseydim sana ama bir kanda da baktır derim ben
Cevap icin tesekkurler pazartesine kadar adet gormezsem kan tahlili yaptirayim gerci benim adet sirkülasyonum duzensiz genelde 33 gun suruyor insallah negatif olma durumu bundandir

Cevap icin tesekkurler pazartesine kadar adet gormezsem kan tahlili yaptirayim gerci benim adet sirkülasyonum duzensiz genelde 33 gun suruyor insallah negatif olma durumu bundandir

İnşallah öyledir Can'ım rabbim isteyen herkese versin bekleme süreci çok zor inşallah hepimiz hamile kalırız kısa zamanda

Amin insallah cnm sen ne durumdasin suan da

Valla Can'ım bende iki aydır çatlatma iğnesi ile klomen kullandım bu ay iğneden sonra ki 14. Günümde test yaptım pozitifti ama ilacın etkisinden mi diye endişeliyim yarın test yaparım tekrar umarım bu ay herşey olumlu gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…