- 17 Şubat 2016
- 142
- 70
- 48
- 30
Kizlar test sonucum cikti 2.0 yani negatif
Amin saol cnm Allah kimsenin kucagini bos birakmasinHakkı'nda hayırlısı olsun Can'ım dilerim en kısa Zaman da hamile kalırsın rabbim isteyen herkese versin çok zor bir durum biliyorum
Amin saol cnm Allah kimsenin kucagini bos birakmasin
Amin bu 3. Ay pko var bende ama evlendigimden beri istiyorum hic korunmadik ama olmadi catlatma ignesi yapmistim ilk defaAmin Can'ım en büyük sınavlardan biri rabbim kimseyi böyle sınamasın ne zamandır tedavi görüyorsun ki
Amin bu 3. Ay pko var bende ama evlendigimden beri istiyorum hic korunmadik ama olmadi catlatma ignesi yapmistim ilk defa
Amin insallah cnm senin pko nasil gecti ben ilac kullanmadkca regl olmuyodum ama son 3 4 aydr kndilignden oluyorum bu arada 14 aylik evliyimCan'ım bende de bardı pko ben 1,5 senelik evliyim ilk bir tedavi gördüm ama benim pko gitti iki aydıysa ben çatlatma iğnesi vuruluyorum inşallah rabbim yardımcımız olur Can'ım yarın adet günün olmam inşallah çatlatma iğnesinden sonraki 14. Günü test yaptım pozitifti ama ilacın etkisinden galiba bekliyormuş bir kaç gün daha. Dilerim en kısa zamanda sende bebeğine kavuşursun bende ve isteyen herkes
Amin in
Amin insallah cnm senin pko nasil gecti ben ilac kullanmadkca regl olmuyodum ama son 3 4 aydr kndilignden oluyorum bu arada 14 aylik evliyim
Agnuston mu ne onu mu vrrdi dktorCan'ım doktor bir ilaç verdi kullandım üç ay mı ne hatırlamıyorum da sonra geçti bayadırda olmadı işte çocuğum
Agnuston mu ne onu mu vrrdi dktor
Papatya belkide bebissstir insalllahhhhh güzel haberler olsunn ne zaman kan vericeksin
Merhaba arkadaslar hayirli Cumalar herkese
araniza yeni katildim adetimin 12 gunu klomenle 5 adet yumurtam olusmustu ve 20 mm civarindalardi hatta doktorum cok guzel dedi ve o gun prengly ignesi oldum bugun 16. Gunum idrar testi maalesef negatif ve hla adet olmadim sizce kanda pozitif cikma durumu olabilir mi
Cevap icin tesekkurler pazartesine kadar adet gormezsem kan tahlili yaptirayim gerci benim adet sirkülasyonum duzensiz genelde 33 gun suruyor insallah negatif olma durumu bundandirBilmiyorum ki yinede bir kan vermen iyi olur başıma öyl birşey gelmedi keşke yardımcı ola bilseydim sana ama bir kanda da baktır derim ben
Cevap icin tesekkurler pazartesine kadar adet gormezsem kan tahlili yaptirayim gerci benim adet sirkülasyonum duzensiz genelde 33 gun suruyor insallah negatif olma durumu bundandir
Amin insallah cnm sen ne durumdasin suan da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?