Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Ilacin etkisi olacagini dusunmuyorum papatyacim 12 gunden sonra ilac degeri vucutta kayboluyormus Allah in izniyle bebegin degeridir o

Ilacin etkisi olacagini dusunmuyorum papatyacim 12 gunden sonra ilac degeri vucutta kayboluyormus Allah in izniyle bebegin degeridir o

İnşallah Can'ım ama hassas bir konu olduğu için insan emin olamıyo inşallah öyle olursa buradaki herkese yardımcı olmak maksatlı bilgilendireceğim

Kızlar catlatma ignesi nin 12 günü beta 2 çıktı sol kasigimda inanılmaz ağrı var sizce ne.olabilir

Kızlar benimde 15 günüm ama beklemedeyim test falan yapmadım normalde kaçındı gün de adet olunuyor

Bence catlatma ignesi ne devam edin bende 2 kez oldum olmadı 3 ncü de tuttu bilgimiz olsun
Iyi geceler makbule hanim.
Siz çatlatma iğnesi ile bebek sahibi oldunuz sanirim.
Bsy sormak istiyorum.
Gonal ve ovitrelle kullandim bu ay. Ama 36. Saatte byk stres altinda mecburi bir çalışma oldu. 36. Saatmidir bu isin tek oluru. Diger günler icin sans cok mu azdir. Bu konuda bilginiz var mı

Kizlar bender asilamanin 11gunu test yaptm beta 1.85 ssanirim yok gebelik yarinda 14.gunu napalm nolcak.
Papatyacm canm sende gebelik var bence yarn bi kan veeeer

Ben 2 ay ovitrelle kullandim negatif sonuc aldim. Bu ayi bos serbest gecirdik. Eger hamilr kalmaz ise martta asilamaya basliyoruz. Umutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…