Ilacin etkisi olacagini dusunmuyorum papatyacim 12 gunden sonra ilac degeri vucutta kayboluyormus Allah in izniyle bebegin degeridir o
Benimde dun beta 2 cikti dktor bi hafta daha bekle gec dollenme olabilir dedi sen tekrar test yapck misin cnmKızlar catlatma ignesi nin 12 günü beta 2 çıktı sol kasigimda inanılmaz ağrı var sizce ne.olabilir
Hm peki cnm sonucunu yazarmisin merak ederim regl gunun ne zaman ne zaman igne yaptrdn peki?Yapıcam canim pazartesi gidicem Dr a
Bence regl gecsin sonra git ama yinede karar senin8 Şubat canim adeti mi beklemem pazartesi mi gitsem kararsizim
Bence catlatma ignesi ne devam edin bende 2 kez oldum olmadı 3 ncü de tuttu bilgimiz olsunAmin bu 3. Ay pko var bende ama evlendigimden beri istiyorum hic korunmadik ama olmadi catlatma ignesi yapmistim ilk defa
Haftaya doktra gitmeyi dusunuyorum bakalim ne diyecek ona gore hareket edecegz artkBence catlatma ignesi ne devam edin bende 2 kez oldum olmadı 3 ncü de tuttu bilgimiz olsun
Iyi geceler makbule hanim.Bence catlatma ignesi ne devam edin bende 2 kez oldum olmadı 3 ncü de tuttu bilgimiz olsun
Cnm bence erken yaptirmissin bikac gun snra tekrar yap istersenKizlar bender asilamanin 11gunu test yaptm beta 1.85 ssanirim yok gebelik yarinda 14.gunu napalm nolcak.
Papatyacm canm sende gebelik var bence yarn bi kan veeeer
Çatlatma iğnesinin etkisi 10 gün sürüyor canımKızlar lütfen bir cevap çatlatma iğnesinden sonraki 14. Günüm ve test yaptım pozitif çıktı sizce hamilemiyim yıksa erken mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?