Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
ve ben kırmızıları gördüm 1 ay dinlencem nisan ayında gidicem dr yoruldum yumurta var tahliller iyi bebek yok kün fe yekün

Bende ikinci asilamaya basladm ilac iciyorum bu ay co enzyme Q10 yazdi yarin kullanmaya basliycam aranizda kullanan var mi?

meraba arkadaşlar, ben de 10 şubatta ovitrelle vuruldum ve dün adet oldum ama vurulduktan birkaç gün sonra inanılmaz derecede her gün adet agrısı gibi ama daha şiddetli ağrı çektim. ilk defa bu iğneyi yaptırmıştım ama nasip değilmiş olmadı. 2 tane yumurta vardı acaba biri tutunmuş diğeri şu an atılıyor olabilir mi, bilgisi olan var mı? insan bi ümit merak ediyor

merhaba hanımlar, bu gruba yeni girdim. 18 şubatta otriville igne oldum.. heyecanlıyım cok. dün erken gebelik testi yaptım negatif gibiydi. kasıklarım cok agrıyor. gögüs uclarım buyudu , bu bir belirtimidir?

Bende 15 subatta çatlatma iğnemi vurdurdum ilk kez..Salı günü sonuç umarım pozitif olur ama beklemek ölüm geliyor benim belirtilerim arada bulantı başım dönüyor sanki ama açken ve sol kasigim da sanci oluyor belim agiriyor aslında adet olcakmis im gibi sanki ama umarım olmam ve bebegime kavusurum rabbim benimle beraber isteyen herkese nasip etsin .

merhaba hanımlar, bu gruba yeni girdim. 18 şubatta otriville igne oldum.. heyecanlıyım cok. dün erken gebelik testi yaptım negatif gibiydi. kasıklarım cok agrıyor. gögüs uclarım buyudu , bu bir belirtimidir?
Sen benden üç gün sonra olmuşsun canım igneni ilk ignenmi senin umarım pozitif sonuç aliriz

Arkadaşlar merhaba sat 16 şubat klomen kullandım ve 27 şubat gunu kontrolumde 3 adet ıkısı 19 bırı 17mm yumurtam oldugunu soyledı doktor saat 11 de de otriville iğne yaptırdım. Cumartesıden itibaren belirtilen zamanlarda ilişki oldu fakat karın ağrısı yasıyorum ilişki sırasında ağrı yaşadım.Acaba bu ağrılar normal mi?

Bende bu ay çok kasık ağrısı çekiyorum çekiyorum canım adet günüm yaklaşıyor ondan mi iğneden mi bilemedim ama iğneden sanırım bel ağrısı yapiyor

Kızlar bende bu ay ilk defa klomen kullandım. SAT 2 subattı 7 şubatta klomene sabah akşam başladım. 14 şubatta ovitrella oldum ve protestan kullanmaya başladım. Meraktan 25 şubatta betahcg baktirdim 5.38 geldi. Sevinemedim 2 gün sonra tekrar baktirdim 27 şubatta 22 geldi. 29 şubatta 61 geldi. 4 hft hamisim. Allah isteyen,olmayan herkese versin.

Aminn. Canm Allah bagislasn saglikli sıhhatli olur inşallah bizlere de Dua et insallahh

Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin arkadaşım iğneden on gün sonra betahcg de çıktı doğru mu anladım? 10 Mart eşimin doğum günü de inşallah güzel bi hediye verebilirim ona ben de cumartesi yaptırdım iğne merakla bekliyorum

Sağol canım ben 14 iğne oldum 25 inde 5.38 ile öğrendim ama doktorum 2 gün sonra tekrar yaptır ilacın etkisi olabilir dedi. Yükselirse hamilesindir dusuk çıkarsa değilsin dedi. Şükür yüksek çıktı. Allah herkese nasip etsin

Bende 16 sinda igne oldum dun bat di gelmedi sen ne durumdasin

Bende 16 subatta igne oldum adet olmadim daha bekliom sen ne durumdasin

Kizlar bugun ignemin 11.gunu idrar testi yapsam yaniltr mi

Amin canım gözün aydın allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin yavrumu. .bende bugün beta hcg ye batırdım 0.27 geldi eğer yükselise geçerse hamilesin demektir dedi ama pek sevinme umutlanmayin dedi acaba benim gibi bir örnek varmı

Canım üzülme vakti zamanı vardır benim arkadaşım 3. Denemesinde oldu. Allah im herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…