- 11 Şubat 2014
- 207
- 104
- 303
- 42
Sen benden üç gün sonra olmuşsun canım igneni ilk ignenmi senin umarım pozitif sonuç alirizmerhaba hanımlar, bu gruba yeni girdim. 18 şubatta otriville igne oldum.. heyecanlıyım cok. dün erken gebelik testi yaptım negatif gibiydi. kasıklarım cok agrıyor. gögüs uclarım buyudu , bu bir belirtimidir?
Kızlar bende bu ay ilk defa klomen kullandım. SAT 2 subattı 7 şubatta klomene sabah akşam başladım. 14 şubatta ovitrella oldum ve protestan kullanmaya başladım. Meraktan 25 şubatta betahcg baktirdim 5.38 geldi. Sevinemedim 2 gün sonra tekrar baktirdim 27 şubatta 22 geldi. 29 şubatta 61 geldi. 4 hft hamisim. Allah isteyen,olmayan herkese versin.
Çok sağol Allah hepimize nasip etsinAminn. Canm Allah bagislasn saglikli sıhhatli olur inşallah bizlere de Dua et insallahh
Sağol canım ben 14 iğne oldum 25 inde 5.38 ile öğrendim ama doktorum 2 gün sonra tekrar yaptır ilacın etkisi olabilir dedi. Yükselirse hamilesindir dusuk çıkarsa değilsin dedi. Şükür yüksek çıktı. Allah herkese nasip etsinAllah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin arkadaşım iğneden on gün sonra betahcg de çıktı doğru mu anladım? 10 Mart eşimin doğum günü de inşallah güzel bi hediye verebilirim ona ben de cumartesi yaptırdım iğne merakla bekliyorum
Bende 16 sinda igne oldum dun bat di gelmedi sen ne durumdasinBende 15 subatta çatlatma iğnemi vurdurdum ilk kez..Salı günü sonuç umarım pozitif olur ama beklemek ölüm geliyor benim belirtilerim arada bulantı başım dönüyor sanki ama açken ve sol kasigim da sanci oluyor belim agiriyor aslında adet olcakmis im gibi sanki ama umarım olmam ve bebegime kavusurum rabbim benimle beraber isteyen herkese nasip etsin .
Bende 16 subatta igne oldum adet olmadim daha bekliom sen ne durumdasinmerhaba hanımlar, bu gruba yeni girdim. 18 şubatta otriville igne oldum.. heyecanlıyım cok. dün erken gebelik testi yaptım negatif gibiydi. kasıklarım cok agrıyor. gögüs uclarım buyudu , bu bir belirtimidir?
İdrar testi için çok erken canimKizlar bugun ignemin 11.gunu idrar testi yapsam yaniltr mi
Anladm canim ama bn 9.gun idrar test yapmsitm negatifti yine negatif mi die merak ettmİdrar testi için çok erken canim
Amin canım gözün aydın allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin yavrumu. .bende bugün beta hcg ye batırdım 0.27 geldi eğer yükselise geçerse hamilesin demektir dedi ama pek sevinme umutlanmayin dedi acaba benim gibi bir örnek varmıKızlar bende bu ay ilk defa klomen kullandım. SAT 2 subattı 7 şubatta klomene sabah akşam başladım. 14 şubatta ovitrella oldum ve protestan kullanmaya başladım. Meraktan 25 şubatta betahcg baktirdim 5.38 geldi. Sevinemedim 2 gün sonra tekrar baktirdim 27 şubatta 22 geldi. 29 şubatta 61 geldi. 4 hft hamisim. Allah isteyen,olmayan herkese versin.
Canım üzülme vakti zamanı vardır benim arkadaşım 3. Denemesinde oldu. Allah im herkese nasip etsinAmin canım gözün aydın allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin yavrumu. .bende bugün beta hcg ye batırdım 0.27 geldi eğer yükselise geçerse hamilesin demektir dedi ama pek sevinme umutlanmayin dedi acaba benim gibi bir örnek varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?