Acaba gebelik ssoz konusu olabilirmii?
Cunki klomen ve catlatma ignesi adeti kendi getiriyo bence yarn bi doktara gtt
hayırlı olsun canım çok sevindim iğneden sonra kaçıncı günün.164 iyiymiş nasıl göstermiyor idrar testi of ya çok heyecanlıyımÖğrendiğim andan bu yana ağlıyorum :) Hepsini teker teker yazıcam :) Allahım her isteyene nasip etsin.Dualarım sizinle.
Ben aşılama yaptırmadım, yumurta takibi yaptırdım. Polistik over sendromum var son 2 yıldır korunmadığımız halde hamile kalamadım. Tahlillerimiz yapıldı LH dışında hepsi iyiydi. 10 Şubatta Klomen kullandım,22 Şubatta göbekten ovitrelle iğne oldum. 29 Şubatta ve 5 Martta yaptığım idrar testleri negatif çıktı. Bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım.164,15 :) Benim iğneden beri sürekli regl olcakmışım gibi sancım ve bel ağrım var.Unuttuğum bişey var mı acaba? Ben herhangi bir kür vs yapmadım ama 10 kg verdim. Doktorum bunun etkili olacağını söyledi.Canmmmmm Allah baglasn valla gozlerm doldu.
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.
Bizlerede dua ett olurmu
Bide asilama sonrasi ve oncesi neler yaptn kac yumos vardi birazzz anlatrmisin
Vallahi ben de bilmiyorum nasıl göstermiyor :/ Çift çizgi bir anı bile olmadı :)hayırlı olsun canım çok sevindim iğneden sonra kaçıncı günün.164 iyiymiş nasıl göstermiyor idrar testi of ya çok heyecanlıyım
Minikciğim beni yüreklendirdiğin için çok teşekkür ederim canım. Tez zamanda mutlu haberler alırsın inşallah,Allahım bu haberi almayı sana da nasip etsin.İnşallah sağlıklı bir hamilelik yaşayabilirimCanmmmmm Allah baglasn valla gozlerm doldu.
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.
Bizlerede dua ett olurmu
Bide asilama sonrasi ve oncesi neler yaptn kac yumos vardi birazzz anlatrmisin
canım bende 24şubatta oldum iğneyi senin gibi bir hafta sonra yaptım testi iğnenin etkisiyle silik bir çizgi çıktı sonra bide 11.gününde yaptım çizgi kaybolmuştu yoktuVallahi ben de bilmiyorum nasıl göstermiyor :/ Çift çizgi bir anı bile olmadı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?