Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Herkese merhaba klomen kullandım ve 22Şubatta çatlatma iğnesi oldum.1 Marttaki kontolde Rahim içi duvarım 11,4 mm, Progesteron tahlil sonucum 22,14 doktorum süper dedi. Dayanamayıp 29 şubatta yaptığım test negatifti, doktorum erken dedi ve 8 Marta betahcg istedi. Testlerde negatif çıkıp bu şekilde kanda pozitif gören oldu mu Şimdiden teşekkürler

Canm Cok erken bakmssin insallah yukselir catlatma ignesinden sonra en az 12gun gecmesi lazim diye biliyorum

Bende vuruldum gebelik bekliyordum kesin gozuyle bugun 12ci gunu test yaptm negatif cikti canim cok sıkkın 8 aylik evliyim daha yasim 21 gebe kalamıyorum negatif sonuc gormekten icim aciyor artik

Yarın reglim 7 gün gecikmiş oluyor. Salıyı bekleyemiycem gidip yarın kan tahlili yaptırcam. En azından ne zaman regl olcam diye beklerim

Acaba gebelik ssoz konusu olabilirmii?
Cunki klomen ve catlatma ignesi adeti kendi getiriyo bence yarn bi doktara gtt

Doktor iğne yüzünden geç regl olabilirsin demişti.İnşallah hamileyimdir. Yarın olsun uyku tutmuyor şu an :)

Hadii insaallah canmmm git bi kan ver insallah guzeelll haberlerleee gelirsn.surfs Ben ilacsz olamazken asilamann 13.gnu kirmizilar brimstone belli Buda sana bi unit olur .
Yinede Rabbim ne verirse iyisini verir

bugün iğneden sonra 12. günüm idrarda çıkar mı arkadaşlar çok heyecanlıyım. dün yaptım çıkmadı erken mi yaptım acaba

Ben de kan verdim 2 saat sonra dediler hala çıkmamış onu bekliyorum. Ben idrar testinde hep negatif gördüm bakalım kanda da negatif mi? Hayırlısı olsun hepimiz için

Canmmmmm Allah baglasn valla gozlerm doldu.
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.
Bizlerede dua ett olurmu
Bide asilama sonrasi ve oncesi neler yaptn kac yumos vardi birazzz anlatrmisin

Öğrendiğim andan bu yana ağlıyorum :) Hepsini teker teker yazıcam :) Allahım her isteyene nasip etsin.Dualarım sizinle.

Öğrendiğim andan bu yana ağlıyorum :) Hepsini teker teker yazıcam :) Allahım her isteyene nasip etsin.Dualarım sizinle.
hayırlı olsun canım çok sevindim iğneden sonra kaçıncı günün.164 iyiymiş nasıl göstermiyor idrar testi of ya çok heyecanlıyım

Bizlerede dua ett olurmu
Ben aşılama yaptırmadım, yumurta takibi yaptırdım. Polistik over sendromum var son 2 yıldır korunmadığımız halde hamile kalamadım. Tahlillerimiz yapıldı LH dışında hepsi iyiydi. 10 Şubatta Klomen kullandım,22 Şubatta göbekten ovitrelle iğne oldum. 29 Şubatta ve 5 Martta yaptığım idrar testleri negatif çıktı. Bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım.164,15 :) Benim iğneden beri sürekli regl olcakmışım gibi sancım ve bel ağrım var.Unuttuğum bişey var mı acaba? Ben herhangi bir kür vs yapmadım ama 10 kg verdim. Doktorum bunun etkili olacağını söyledi.

hayırlı olsun canım çok sevindim iğneden sonra kaçıncı günün.164 iyiymiş nasıl göstermiyor idrar testi of ya çok heyecanlıyım
Vallahi ben de bilmiyorum nasıl göstermiyor :/ Çift çizgi bir anı bile olmadı :)

Bizlerede dua ett olurmu
Minikciğim beni yüreklendirdiğin için çok teşekkür ederim canım. Tez zamanda mutlu haberler alırsın inşallah,Allahım bu haberi almayı sana da nasip etsin.İnşallah sağlıklı bir hamilelik yaşayabilirim

Vallahi ben de bilmiyorum nasıl göstermiyor :/ Çift çizgi bir anı bile olmadı :)
canım bende 24şubatta oldum iğneyi senin gibi bir hafta sonra yaptım testi iğnenin etkisiyle silik bir çizgi çıktı sonra bide 11.gününde yaptım çizgi kaybolmuştu yoktu . sende 12.günde yapmışsın çıkmamış kanda aynı gün mü baktırdın? bende umutlanayım mı çok mu aceleci davranıyorum ya.şuan sadece idrar testi yapabiliyorum cumaya kana gidebilirim anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…