Canım ben iğne vurulduktan sonraki 7. Ve 12. Gün idrar testi yaptım çıkmadı. Dün 14. Gündü kanda çıktı. Reglim 7 gün gecikti. O testlere güvenme.canım bende 24şubatta oldum iğneyi senin gibi bir hafta sonra yaptım testi iğnenin etkisiyle silik bir çizgi çıktı sonra bide 11.gününde yaptım çizgi kaybolmuştu yoktu. sende 12.günde yapmışsın çıkmamış kanda aynı gün mü baktırdın? bende umutlanayım mı çok mu aceleci davranıyorum ya.şuan sadece idrar testi yapabiliyorum cumaya kana gidebilirim anca
sağol canım valla bi umut alıp yapıyoruz işte hayırlısı Allahtan şunun şurasında kaç gün kaldı inşallah benimledirCanım ben iğne vurulduktan sonraki 7. Ve 12. Gün idrar testi yaptım çıkmadı. Dün 14. Gündü kanda çıktı. Reglim 7 gün gecikti. O testlere güvenme.
Ben okurum canım. Allah kabul etsin.Amin.Arkadaslarrr benim icin bitane Yasin okuyan olurmuuu???
Papatyaaaa naptın mujdeyi ver artıkkkk
Ayyyy canmmmm Allah bagislasinnnn.
Çok sevindm bir pcolu olarakkk bu pco nasıl geçti anlamadimm ne ilaciii verdiii.
Adini soyleyebilirmisinn?
Bide ikizzz Ayyy Rabbim sağlıkla kucağına almayida nasip etsin inşallah bizlere de dua et ve başka tüyolar da soylermisn ev takvimin kaç gündü biraz anlatrmsinnn?
Canmmm o dediğin ilaca baktım içinde 21 tane var.
Sanirim dogm kontroll hapi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?