Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Canım ben iğne vurulduktan sonraki 7. Ve 12. Gün idrar testi yaptım çıkmadı. Dün 14. Gündü kanda çıktı. Reglim 7 gün gecikti. O testlere güvenme.

Canım ben iğne vurulduktan sonraki 7. Ve 12. Gün idrar testi yaptım çıkmadı. Dün 14. Gündü kanda çıktı. Reglim 7 gün gecikti. O testlere güvenme.
sağol canım valla bi umut alıp yapıyoruz işte hayırlısı Allahtan şunun şurasında kaç gün kaldı inşallah benimledir

Aminnn canm Allah razi olsun masallah saglikla kucaginada alirsin insallah
O gun tahmin ettimmm Hamis olabililecegini Cunki klomenle catlatma ignesi regl duzenli getirebiliyor

Canım bugün 14. Gün test yaptım tertemiz negatif hassas testti bi de olmadı sanırım bu ay

Hayırlısı olsun canım.Demek ki kısmet bir dahaki aymış.Moral önemli diyorlar.Moralimizi yüksek tutalım.

Saolll canm Allah razi olsn.
Saglikklii sıhhatli hayırlı bebislerin olsunnnn insallah

kızlar İZMİR de aşılama yaptıranlar varmı nerde nasıl yaptırınız ücreti ne

Herkese merhaba kızlar daha önce burada bir çoğunuzla konuşmamız oldu belki birilerine faydası olur diye yazmak istiyorum ben evleneli 1,5 seneyi geçti ve pko hastasıydım doktorum bir ilaç verdi ve şükürler olsun geçti ama ondan bir 6 ay sonrasına kadar bebeğim olmadı sonra tedaviye başladık çatlatma iğnesi vurulduğum ilk ayda tutmadı sonraki ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum o ay iki yumurtam olmuştu ve şubat ayına hamile olarak girdim Hiç bir belirtim yoktu sadece adet olacakmışım gibi sancım çok olmuştu meğerse bebeklerim yerleşiyorlarmış Bebeklerim diyorum ikiz bebeğim oluyor çünki. Size tavsiyem doktorunuzun ilişki önerdiği günler belinizin altına iki yastık koyun ve üç saat rahat kalkmayın ve müzik açıp dinleyin beyniniz başka şeyle meşgul olsun ben iğne vurulduğum gün ve sonrası ilişkiye girmiştim iğneden sonraki 14. Günü de test de pozitif sonuç almıştım şimdi rabbim dilerim bebeklerimi sağlıklı bir şekilde kucağıma almamı nasip eder ve isteyen herkese bu sevinci en kısa Zaman da yaşatır. Dualarım sizinle

Ayyyy canmmmm Allah bagislasinnnn.
Çok sevindm bir pcolu olarakkk bu pco nasıl geçti anlamadimm ne ilaciii verdiii.
Adini soyleyebilirmisinn?
Bide ikizzz Ayyy Rabbim sağlıkla kucağına almayida nasip etsin inşallah bizlere de dua et ve başka tüyolar da soylermisn ev takvimin kaç gündü biraz anlatrmsinnn?

ya kızlar çok kötüyüm ben çok stresliyim dün pregnyl vuruldum bende ama yumurtamın boyutları 15mm çok küçük değilmi, birde 12 ve 13mm var ama onlar daha küçük işte... araştırdığım kadarıyla 18mm olunca iğne vuruluyormuş neden bukadarken vurdular bana analamadım ama çok umutsuzum zaten stresten dolayı ilişki bile istemiyorum eşimede yansıtıyorum sanırımyumurtası benim boyutlarrımda olup gebe kalan varmı

Kızlar bende 24 subat vuruldum yumurtalgm 18mm ovitrelle yapildi bi 6sinda test yaptm silik cizgi cikti bidr hugun yani onunda yaptm tek cizgi cikti belirgin ams gogslerim büyüdü ve bulanti cok az var ama cikmycak die icim gidiyor yarin kan testine gidicem dua edin ciksin ya ufff

Can'ım levomin 30 kullanmıştım ben pco için Türkiye'de yaşıyorsan mikrogram diye geçiyo sanırım Valla düşünüyorum Başak'a ne diye bilirim diye ama ben 30 günde bir adet oluyordum 16. Günü yumurtlama günüm oluyordu yani o dönemde hergün ilişkiye girin ben akşam geceye doğru girmiştim yarın yine o saatlerde olmuştu ama hergün yapın yani

Canmmm o dediğin ilaca baktım içinde 21 tane var.
Sanirim dogm kontroll hapi

Pco dedigmiz şey gelisiip catlayamayan sonra da yumoslarn bize kist olarak kalmasidir.
Muhtemelen sende oluşan kistleri yok etmstir

Merhabalar doktorumun takibi ile serophene kullandım yumurta takibi yapıldı ve 29şubatta ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum.. İğneden sonra 15.günde kan testi ile doğru sonuç alır mıyım? Yarın yaptırmak istiyorum, geceleri adet olacakmış gibi karnım ağrıyor Bilemiyorum sanki yarın bile hasta olabilirim gibiyim durumlar böyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…