Bugünde karın / kasık tam emin değilim ağrısı ile uyandım, bu belirtiler ile gebelik olan varmıştır... İdrar testinde çıkar mı acaba??, kan testinde negatif görmek beni daha feci üzecek kendimi hazır hissetmiyorumCanm ins bebesin seninledir bugun kan versen cikar gebelik varsa
Bugünde karın / kasık tam emin değilim ağrısı ile uyandım, bu belirtiler ile gebelik olan varmıştır... İdrar testinde çıkar mı acaba??, kan testinde negatif görmek beni daha feci üzecek kendimi hazır hissetmiyorum
Merhabalar siz benden 2gün önce vurulmuşsunuz hâlâ adet yok mu ? Siz hiç bir test yapmadınız mı?? testimin sonucunu birbuçuk saat sonra alıcam, bi cesaret verdim kanMerhaba Arkadasım 27 Şubatta ıgne yaptırdım bende ve aynı sıkayetlerım. Gogus hassasıyetı bende hıc olmazdı regl oncesındede ama sımdı cok sıddetlı. İdrar tesstı bence yanıltabılır kan testı yaptırırsan lutfen sonucunu paylas belkı cesaret alırız ben yaptırmaya korkuyorumUmarım pozıtıf sonuclar alırız..
Merhabalar siz benden 2gün önce vurulmuşsunuz hâlâ adet yok mu ? Siz hiç bir test yapmadınız mı?? testimin sonucunu birbuçuk saat sonra alıcam, bi cesaret verdim kan
Hadi hayırlısı olsun inşallah sizinde güzel haberlerinizi alalım moral olsun tüm bebiş isteyenlere ben 1 saate falan gidip sonuç alıcam.. Vakit geldi ama işim çıktı gidemiyorum:/ neyse 1 saatten bişey olmaz Güzel haberlere inşallah hayırlısı ilehayır hala adet olmadım ınanmazsın sımdı gıttım kan verdım ıkı saat sonra alıcam sıteye de sana hadı bı cesaret sen de kan ver demek ıcın gırmıstım heyecan doruktaaa:):) bakalım ınsallah sonuclarımız pozıtıf olur son ıkı saat
Hadi hayırlısı olsun inşallah sizinde güzel haberlerinizi alalım moral olsun tüm bebiş isteyenlere ben 1 saate falan gidip sonuç alıcam.. Vakit geldi ama işim çıktı gidemiyorum:/ neyse 1 saatten bişey olmaz Güzel haberlere inşallah hayırlısı ile
Hanımlar merhaba. Benim sizlere bir kaç sorum olacaktı.Bazı şeyleri bilmediğim için bana yardımcı olursanız sevinirim.
Sorum çatlatma iğnesiyle alakalı
Ben bebeğimi 1.5 aylıkken kan pıhtılaşmasından kaybettim. Son 3 aya kadar korundu eşim. 3 aydır deniyoruz olmuyor. 2 tane doktora gidiyorum. İkisi de adetimin başlangıcından 11. gün çağırdı. Bi tanesi gel bakalım o gün yumurtalarına dedi belki kendiliğinden hamile kalırsın bir şey yapmaya gerek kalmaz dedi aynı zamanda yengemin doktoruydu yiğenlerimi doğurttu.
Diğerine de gidiyorum bana 11.gün gel dedi bakıp çatlatma iğnesi vururuz dedi.
Fakat ordaki hemşireyle konuştuğumda 8 aydan sonra başlıyoruz filan dedi. daha 3 aydır olmuyor. Sizce çok erken değil mi ? bu arada 31 yaşındayım hiç çocuğum yok.
Yani çatlatma iğnesi vurmak için erken değil mi ? Bu çatlatma iğnesinden sonra aşılama filandamı yapılıyor o nedir tam olarak doktorum çok yoğundu ve bende çok bilgi sahibi olmadığım için soramadım.
Cevaplarsanız ve bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Cevabın için çok teşekkür ederim GulhndMerhaba, çatlatma iğnesi olgunlasan yumurtanın catlamasını saglar ve sonrasında doktorun belırledıgı tarıhlerde ılıskı olur asılama farklı bır tedavı yontemı asılamada çatlaatma ıgnesinden sonra tıbbı mudahaleyle gebelık gerceklesır. 8 ay beklenmeli diye bir kural oldugunu bılmıyorum ben uc aydır dusunuyorum ve adet duzensızlıgım var. yumurta takıbı ıcın doktora gıttım klomen ve ovıtrelle kullandım.
Benimde negatif sonuç 0.54... gelicek ay'a artık HayırlısıUmarım senın sonucun pozıtıf cıkar ben aldım 2 çıktı maalesef yine hüsran bu ay cok umutlanmıstım
Benimde negatif sonuç 0.54... gelicek ay'a artık Hayırlısı
Igneden kaynakli cnm her ay ayni oluyorKızlar günaydınnn
5 martta ovitrelle iğne oldum ama 2-3 gündür sağ kasığımda ağrı, vücutta şişlik ve göğüsde acı hissi var
önceki ay bunlar hiç olmamıştı. bu belirtileri yaşayan var mı
hayır bu ay böyle oldu sadece yaIgneden kaynakli cnm her ay ayni oluyor
Bende de oluyor her ay farkli farkli seyler umutlaniyorum fos cikiyor yikiliyorum suanda cok goguslerim aciyor bakalim qrtik beklicezhayır bu ay böyle oldu sadece ya
hayırla sonuçlansın bekleyişimiz inşallahBende de oluyor her ay farkli farkli seyler umutlaniyorum fos cikiyor yikiliyorum suanda cok goguslerim aciyor bakalim qrtik beklicez
Evet cnm kesinlikle hayırlısı, benimde ilk aşı denememdi... 1buçuk yıllık evliyim ve hiç korunmadık bebiş gelmedi.. Rabbim hayırlısı ile sağlıkla nasip etsin... Şimdi doktorumdan çıktık, negatif sonuç değişmez gelicek ay aşılama yapıcaz dedi.. Kesinlikle ilacın yan etkilerine rağmen pes etmemeli Şubat 29 çekerek tüm takvimimizi şaşırtmışta olabilirmiş....?Hayırlısı ya ben ılk defa ıgne denemıstım ama bu ay denemıcem daha bı stres olıyorum ılac faşan kullanınca.Bır de forumda okudugum regl donemınden once negatıf cıkıp sonra yukselenler var bılemıyorum bı umut beklıyoruz bakalım yenı ay baslasın dıye:) allah kalbınden gecen tun duaları kabul etsın en kısa zamanda mutlu sonuclar gpstersın ınsallah hepımıze
bende ayni tarihte igne oldum ve bi kac gundur belimde kasiklarimda agri var. Testi ne zaman yapmamiz lazim cok merak ediyrmKızlar günaydınnn
5 martta ovitrelle iğne oldum ama 2-3 gündür sağ kasığımda ağrı, vücutta şişlik ve göğüsde acı hissi var
önceki ay bunlar hiç olmamıştı. bu belirtileri yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?