aynen öyle valla.. artık psikolojik sıkıntısı okadar yordu ki vazgeçicem neredeyse. keşke vazgeçebilsem..çok istiyorumGunler gecmiyor resmen
dün test alıp yaptım negatif çıktı artık haftaya kadar olmazsam çarşamba kan yaptırcam yoksa zaten yokturbende ayni tarihte igne oldum ve bi kac gundur belimde kasiklarimda agri var. Testi ne zaman yapmamiz lazim cok merak ediyrm
Su 5 gun oncesine kdr sonuc veren testler var ya onlardan yapsak cikar mi ki
kan testi en garanti yaSu 5 gun oncesine kdr sonuc veren testler var ya onlardan yapsak cikar mi ki
ben kanda 5 günde idrar da 10 günde diye biliyorum ama yanlış değilseKan testini yaptirmak icin ne zamana kdr beklemem lazim
5 gun derken
göbekten vuruluyor canım ufacık bişi normalde bende çok korkarım can da acımıyor hemen bitiyor 3 snCuma gunu bende vurulucam kısmetse iğneyi. Nerden vuruluyor. Nasıl oluyor cok can yanıyor mu
Peki kadın doğumun odasında mı yapılıyor.? Hemen ayağa kalkılıyor mugöbekten vuruluyor canım ufacık bişi normalde bende çok korkarım can da acımıyor hemen bitiyor 3 sn
canım ben acile gidiyorum yoksa eşim yaparım diyor da o yapmasın tırsıyorum o yüzden acilde vurun kalk ayağa hemenPeki kadın doğumun odasında mı yapılıyor.? Hemen ayağa kalkılıyor mu
Doktorum vuracak sanırım bana. Cunku cuma gunu gel iğneni vuralım dedicanım ben acile gidiyorum yoksa eşim yaparım diyor da o yapmasın tırsıyorum o yüzden acilde vurun kalk ayağa hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?