Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
bende ayni tarihte igne oldum ve bi kac gundur belimde kasiklarimda agri var. Testi ne zaman yapmamiz lazim cok merak ediyrm
dün test alıp yaptım negatif çıktı artık haftaya kadar olmazsam çarşamba kan yaptırcam yoksa zaten yoktur

selam arkadaşlar 5 gün önce ovitrelle iğne oldum ama iğne yapıldığından beri çok fazla sol kasık ağrım ve bel ağrım var normal mi sizce bu ağrım çok şiddetli korkuyorum artık. İğne yapıldığı gün sadece sağ kasığım ağrı ondan sonra hala sol kasığım ağrıyor çok merak ediyorum bu ağrılar normal mi ?

Su 5 gun oncesine kdr sonuc veren testler var ya onlardan yapsak cikar mi ki

Cuma gunu bende vurulucam kısmetse iğneyi. Nerden vuruluyor. Nasıl oluyor cok can yanıyor mu

Igne yapildiktan 14 15 gun sonra testin yapilmasi lazim denilmis baska sayfalarda

Kızlar ovitirelle den sonra bu gün 12. Günün gebelik testi silik çizgi çıktı iğne etkisi mi gebelik mi nasıl anlayabilirim

Yasemin hamilesin dir inşallah :) kizlar bnmde igneden snra 1 hafta oldu göğüs uçlarım çok acıyor sizdede oldumu gogus ucunda acıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…