Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Yasemin hamilesin dir inşallah :) kizlar bnmde igneden snra 1 hafta oldu göğüs uçlarım çok acıyor sizdede oldumu gogus ucunda acıma
İnşallah yarın sabah hem ovuluasyon hem hcg testi yapcam. benimde oldu göğüslerim hala çok şiş ve acıyo

İnşallah canmmm çünkü silik çıkmaz bence gebelik var.bi testini atmam munkunmu.
Bide asilamami oldum kaçıncı asilamandi?

İnşallah canmmm çünkü silik çıkmaz bence gebelik var.bi testini atmam munkunmu.
Bide asilamami oldum kaçıncı asilamandi?
Fotosunu çekmiştim ama fotoda belli olmuyo. Aşılama yapmadık hiç gonal f ve ovitrelle ile doğal yoldan deniyoruz

İnşallah güzel sonuçlar olur istersen yarın bi kan ver kesin sonuç olmuş olurrr

Valla canm ben senin yerinde olsam şimdi gidip verirdimmm çift çizgi sonuçta silik de olsa hemencecik gider ogrenirdim varsa da çıkardı hemencecik kocama sarılır aglardim heralde

Morfoloji %50
Baş anomalisi %16
Akrozom anomalisi %16
Orta kısım anomalisi %12
Kuyruk kısım anomalisi %10
İmmatür morfolojide sperm sayısı %8

Hacim 3Cc
Sperm sayısı 40 milyon
Phss% %69
Ph 8,0
Sıvılaşma zamanı ; >60
Lökosit / ml ; 0,6 milyon
Renk; Opak beyaz
Hareketlilik %69
Hızlı lıneer hareket (+4) %17
Yavaş lineer hareket (+3) %47
Lokalize (+2) %5
Hareketsiz (+1) %31
Aglütisyon yok

Sperm sonucumuzdan anlayan varmı?

Valla canm ben senin yerinde olsam şimdi gidip verirdimmm çift çizgi sonuçta silik de olsa hemencecik gider ogrenirdim varsa da çıkardı hemencecik kocama sarılır aglardim heralde
Bakalım canım inşallah hayal kırıklığına uğramam Allâh sanada banada nasip etsin inşallah

sıvılaşma problemi var sanırım normalde 15-30dk içinde sıvılaşması lazım testinizde 60 dan büyük gözüküyor hımm birde hızlı ileri hareketli ne kadar yüksekse o adar iyi

Aminnm canm Rabbim tüm isteyenlere versin içlerinde de bizeee bana da haber ver inşallah

sıvılaşma problemi var sanırım normalde 15-30dk içinde sıvılaşması lazım testinizde 60 dan büyük gözüküyor hımm birde hızlı ileri hareketli ne kadar yüksekse o adar iyi

Varikosel ameliyatı sonrası 2yıl sonra durum bu

1 negatif aşılama yapıldı. .
bende yaptırdım bi aşılama çok saçma bi işlem bissürü ilaç ve para başka bişi değil ....tabiki sıradan hastanelerde bazı hastanelerde spermler yıkanıp ilaçlandıktan sonra yapılıyormuş ve 36 saat ve akabinde 12 . saatlerde iki kez yapılıyormuş bunları tenzi ederim

Aşılama cinsel ilişki gibi aynı ..
Peki tüp bebek maddi anlamda güç istiyor. .
Ne yapmalı ?
Doğal yoldan gebe kalamaz mıyım ?
Bi sürü soru var kafamda. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…