valla onu allah bilir gerekli olan 1 yumurta 1 sperm :) of of aynı dertler hep aynıAşılama cinsel ilişki gibi aynı ..
Peki tüp bebek maddi anlamda güç istiyor. .
Ne yapmalı ?
Doğal yoldan gebe kalamaz mıyım ?
Bi sürü soru var kafamda. .
valla onu allah bilir gerekli olan 1 yumurta 1 sperm :) of of aynı dertler hep aynı
amin inşallah ....bide şu mahalle baskısı olmasaRabbim ol demedikçe olmuyor. .
Onu anladım. .
İnşallah nasip eder hepimize de . .
Canım benim ❤
amin inşallah ....bide şu mahalle baskısı olmasa
Sen kaç yıllık evlisin canım?amin inşallah ....bide şu mahalle baskısı olmasa
haziranda 3 yıl olcak canım 88 doğumluyum ....bazan acaba gerçekten bebek istiyomuyum yoksa artık insanları susturmak için mi düşünmüyor değilimSen kaç yıllık evlisin canım?
Kaç yaşındasınız?
Bende aynı canım. .haziranda 3 yıl olcak canım 88 doğumluyum ....bazan acaba gerçekten bebek istiyomuyum yoksa artık insanları susturmak için mi düşünmüyor değilim
haziranda 3 yıl olcak canım 88 doğumluyum ....bazan acaba gerçekten bebek istiyomuyum yoksa artık insanları susturmak için mi düşünmüyor değilim
71 milyon spermin %10 u hızlı ileri hareketli morfoloji 10 ....bir kez aşılama yaptırdık o da negatif daha da yaptırmayı düşünmüyorum ama belli de olmaz elin ağzı durmuyor ki :) bakmışın yine yaptırmışımSizin değerler normal mi?
Kaç kez aşılama yapıldı?
Ben 2yıl oldu yaptırmıyorum. .71 milyon spermin %10 u hızlı ileri hareketli morfoloji 10 ....bir kez aşılama yaptırdık o da negatif daha da yaptırmayı düşünmüyorum ama belli de olmaz elin ağzı durmuyor ki :) bakmışın yine yaptırmışım
bizim sonumuz tüp bebek sanırım parayı bulunca yaptırcazBen 2yıl oldu yaptırmıyorum. .
bizim sonumuz tüp bebek sanırım parayı bulunca yaptırcaz
doktor yumurtayı takim ediyo yeterli boyuta ulaşınca iğne veriyor yaptırıyosun 36 saat sonra çatlıyor istisnai olarak çatlamadan da kalabiliyormuş yumurta oda sanırım 3-4 yumurta olunca biri çatlamadan kalabiliyorYumurtanın çatlamadigini nasıl anlıyorlar ve bu catlatma iğnesi nasıl veriliyor
hem 3 çocuk yapın diyolar hemde kısır insanları tedavi etmek için gerekli ilaçları sgk karşılamıyor rapor cıkarmak için o kadar uğraştırıyolar yinede bi kısmını karşılıyor bissürü de şartı varSence bizim?
10 milyar nasıl yaptıralım
Teşekkür ederim cnm o kadar çok kafam karışıyor ki bu konulardadoktor yumurtayı takim ediyo yeterli boyuta ulaşınca iğne veriyor yaptırıyosun 36 saat sonra çatlıyor istisnai olarak çatlamadan da kalabiliyormuş yumurta oda sanırım 3-4 yumurta olunca biri çatlamadan kalabiliyor
hem 3 çocuk yapın diyolar hemde kısır insanları tedavi etmek için gerekli ilaçları sgk karşılamıyor rapor cıkarmak için o kadar uğraştırıyolar yinede bi kısmını karşılıyor bissürü de şartı var
bu sonuçları özelde aldım dedimki aşılma falan para vermim gidip devlette yaptırım kadın bana dediki sonuçlar güzel yaşın küçük acelen ne 5 yıla olur çocuğunuz ben böyleDevlet Hastanesi sonucu doğru bile değil
bu sonuçları özelde aldım dedimki aşılma falan para vermim gidip devlette yaptırım kadın bana dediki sonuçlar güzel yaşın küçük acelen ne 5 yıla olur çocuğunuz ben böyle
aynı test sonucunu devlet hastanesinde bi üroloğa gösterdik dediki gayet iyi bi tatile gidin iyi gelir komedi gibi ...allah yardımcımız olsun zor valla5yıldır bekliyorum. .
Devletin sperm sonucu yanlış çıktı bizim..
Hiç devlet hastanesine gitmedim bir daha..
3milyar harcadık ..
Boşuna .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?