Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Aşılama cinsel ilişki gibi aynı ..
Peki tüp bebek maddi anlamda güç istiyor. .
Ne yapmalı ?
Doğal yoldan gebe kalamaz mıyım ?
Bi sürü soru var kafamda. .
valla onu allah bilir gerekli olan 1 yumurta 1 sperm :) of of aynı dertler hep aynı

haziranda 3 yıl olcak canım 88 doğumluyum ....bazan acaba gerçekten bebek istiyomuyum yoksa artık insanları susturmak için mi düşünmüyor değilim
Bende aynı canım. .
Rabbim hayırlı evlatlar versin. .

haziranda 3 yıl olcak canım 88 doğumluyum ....bazan acaba gerçekten bebek istiyomuyum yoksa artık insanları susturmak için mi düşünmüyor değilim

Sizin değerler normal mi?
Kaç kez aşılama yapıldı?

Sizin değerler normal mi?
Kaç kez aşılama yapıldı?
71 milyon spermin %10 u hızlı ileri hareketli morfoloji 10 ....bir kez aşılama yaptırdık o da negatif daha da yaptırmayı düşünmüyorum ama belli de olmaz elin ağzı durmuyor ki :) bakmışın yine yaptırmışım

Ben 2yıl oldu yaptırmıyorum. .

Yumurtanın çatlamadigini nasıl anlıyorlar ve bu catlatma iğnesi nasıl veriliyor

Yumurtanın çatlamadigini nasıl anlıyorlar ve bu catlatma iğnesi nasıl veriliyor
doktor yumurtayı takim ediyo yeterli boyuta ulaşınca iğne veriyor yaptırıyosun 36 saat sonra çatlıyor istisnai olarak çatlamadan da kalabiliyormuş yumurta oda sanırım 3-4 yumurta olunca biri çatlamadan kalabiliyor

Sence bizim?
10 milyar nasıl yaptıralım
hem 3 çocuk yapın diyolar hemde kısır insanları tedavi etmek için gerekli ilaçları sgk karşılamıyor rapor cıkarmak için o kadar uğraştırıyolar yinede bi kısmını karşılıyor bissürü de şartı var

Teşekkür ederim cnm o kadar çok kafam karışıyor ki bu konularda

Devlet Hastanesi sonucu doğru bile değil

bu sonuçları özelde aldım dedimki aşılma falan para vermim gidip devlette yaptırım kadın bana dediki sonuçlar güzel yaşın küçük acelen ne 5 yıla olur çocuğunuz ben böyle

5yıldır bekliyorum. .
Devletin sperm sonucu yanlış çıktı bizim..
Hiç devlet hastanesine gitmedim bir daha..
3milyar harcadık ..
Boşuna .

5yıldır bekliyorum. .
Devletin sperm sonucu yanlış çıktı bizim..
Hiç devlet hastanesine gitmedim bir daha..
3milyar harcadık ..
Boşuna .
aynı test sonucunu devlet hastanesinde bi üroloğa gösterdik dediki gayet iyi bi tatile gidin iyi gelir komedi gibi ...allah yardımcımız olsun zor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…