aynı test sonucunu devlet hastanesinde bi üroloğa gösterdik dediki gayet iyi bi tatile gidin iyi gelir komedi gibi ...allah yardımcımız olsun zor valla
13.günüm bu gün. Benim normalde çok yumurta var ama doktor 1 tane baskın olsun istedi düşük doz iğne kullandım 1 tanesi baskın oldu yoksa 38 tane yumurtam vardıCatlatma ignesinden snra kaçıncı günün yasemincim bide kaç yumurta vardı bu ay
Fotosunu çekmiştim ama hiç belli olmuyo canım malesefCanm resim atman munkunmu
6 gün kala hamile olsanda belirti olmaması normal canım. Tutup tutmadığı belli olmaz bencekızlar bende çatlatma iğnesi vurdum bu ay ki adete 6 gün kaldı ama bende tık yok.ağrı sızı göğüs şişliği.tutmadığından dolayımı acaba.sizlerde 1 hafta kala nasıl belirtiler oluyor
test için daha çok erken de gülüm ama vucutta bazı değişimler olurmuş sanırım kasık ağrısı falan benim olmadı galibaa6 gün kala hamile olsanda belirti olmaması normal canım. Tutup tutmadığı belli olmaz bence
asya adet günümüz aynıkızlar bende çatlatma iğnesi vurdum bu ay ki adete 6 gün kaldı ama bende tık yok.ağrı sızı göğüs şişliği.tutmadığından dolayımı acaba.sizlerde 1 hafta kala nasıl belirtiler oluyor
ayy ne güzell gülümmasya adet günümüz aynıinşallah hamişizdir ikimizde ama bende de ara sıra giren kasık ağrısından başka belirti yok.
çatlatma iğnesi olmamışsın ki kuzum klomen den dolayı çift çizgi olmaz büyük ihtimal hamişsinnkızlar günaydın.. bişey sormak istiyorum ..şubatta klomen kullandım ama yumurtalarım çatlamak üzere olduğu için iğne vermedi... reglim üzerinden 4 gün geçti bu sabah test yaptım ilk bir anda silik çıktı 3 dakika sonra baya bi netleşti ama tam kırmızı değil.. benim gibi olup sonra hamile olan var mı varsa lütfen biri bana yardım etsin ... acaba ilaçtan mı böyle çift çizgi gördüm diyip kafamı bulandırıyorum isterseniz test resmini de atabilirim
Allahını seversençatlatma iğnesi olmamışsın ki kuzum klomen den dolayı çift çizgi olmaz büyük ihtimal hamişsinn
yok gülüm yok klomen den dolayı değil o hıı ama çatlatma iğnesi vursaydın onun etkisi olabilirdi.klomen de bthcg hormonu yükseltici etkisi yok yani.sen hemen kan verAllahını seversenay bayılcam heycandan ciddi misin ya ben ilaç da aynı sonuç verir diye biliyordum
Tamammmmmmmm ... çok teşekkür ediyorum verdiğin cevap ve umut içinyok gülüm yok klomen den dolayı değil o hıı ama çatlatma iğnesi vursaydın onun etkisi olabilirdi.klomen de bthcg hormonu yükseltici etkisi yok yani.sen hemen kan ver
inşallahh mucizen seninledirr gülümmTamammmmmmmm ... çok teşekkür ediyorum verdiğin cevap ve umut içininşaallah senin dediğin gibi hamileyim hemde bu kadar rahatsızlık içinde mucize olur herhalde
inşaAllah ... doktorum uzun zaman uğraşırız demişti 8 aylık evliyim birinde çikolata kistim var diğer yumurtalık rahime yapışık daha öncesinde kist için bi açık ameliyat geçirdim 6 ay da kemoterapi gördüm kanser hormonlarım ayaklanmıştı .. Eğer hamile isem topik topik gezip heryere yazıcam umut olsun herkese diyeinşallahh mucizen seninledirr gülümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?