Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
aynı test sonucunu devlet hastanesinde bi üroloğa gösterdik dediki gayet iyi bi tatile gidin iyi gelir komedi gibi ...allah yardımcımız olsun zor valla

Devlet Hastanesi işini yapsaydı özel hastaneler olmazdı ..
Valla türkiyede devlete kaldıysa işin zor..
Paran varsa işin yaver , yoksa vahim . .
Rabbim yardımcımız olsun canım. .

Kızlar test yaptım. Gebelik testi yine silik ovuluasyon testi iki tane kırmızı olmasada 2.ci çizgi çok belirgin. Bugün siklusun 29.günü iğneden sonra 13.gün. Yarın adet günüm ve doktorun kan testi istediği gün. Bakalım yarın belli olacak inşallah

Catlatma ignesinden snra kaçıncı günün yasemincim bide kaç yumurta vardı bu ay

benim iğnemin dün 10. günüydü kan testi yaptım 5.58 çıktı bugün 11. gün idrar testi yaptım negatif çıktı negatif çıkınca yoktur diye düşünüyorum gebelik yok mudur kesin

Catlatma ignesinden snra kaçıncı günün yasemincim bide kaç yumurta vardı bu ay
13.günüm bu gün. Benim normalde çok yumurta var ama doktor 1 tane baskın olsun istedi düşük doz iğne kullandım 1 tanesi baskın oldu yoksa 38 tane yumurtam vardı

kızlar bende çatlatma iğnesi vurdum bu ay ki adete 6 gün kaldı ama bende tık yok.ağrı sızı göğüs şişliği.tutmadığından dolayımı acaba.sizlerde 1 hafta kala nasıl belirtiler oluyor

kızlar bende çatlatma iğnesi vurdum bu ay ki adete 6 gün kaldı ama bende tık yok.ağrı sızı göğüs şişliği.tutmadığından dolayımı acaba.sizlerde 1 hafta kala nasıl belirtiler oluyor
6 gün kala hamile olsanda belirti olmaması normal canım. Tutup tutmadığı belli olmaz bence

6 gün kala hamile olsanda belirti olmaması normal canım. Tutup tutmadığı belli olmaz bence
test için daha çok erken de gülüm ama vucutta bazı değişimler olurmuş sanırım kasık ağrısı falan benim olmadı galibaa

asya adet günümüz aynıinşallah hamişizdir ikimizde ama bende de ara sıra giren kasık ağrısından başka belirti yok.

asya adet günümüz aynıinşallah hamişizdir ikimizde ama bende de ara sıra giren kasık ağrısından başka belirti yok.
ayy ne güzell gülümmbirlikte bekleriz ama sanki ben boşa beklicem bende tık yok hiç ama hiç bir belirti yok

kızlar günaydın.. bişey sormak istiyorum ..şubatta klomen kullandım ama yumurtalarım çatlamak üzere olduğu için iğne vermedi... reglim üzerinden 4 gün geçti bu sabah test yaptım ilk bir anda silik çıktı 3 dakika sonra baya bi netleşti ama tam kırmızı değil.. benim gibi olup sonra hamile olan var mı varsa lütfen biri bana yardım etsin ... acaba ilaçtan mı böyle çift çizgi gördüm diyip kafamı bulandırıyorum isterseniz test resmini de atabilirim

çatlatma iğnesi olmamışsın ki kuzum klomen den dolayı çift çizgi olmaz büyük ihtimal hamişsinn

Allahını seversen ay bayılcam heycandan ciddi misin ya ben ilaç da aynı sonuç verir diye biliyordum
yok gülüm yok klomen den dolayı değil o hıı ama çatlatma iğnesi vursaydın onun etkisi olabilirdi.klomen de bthcg hormonu yükseltici etkisi yok yani.sen hemen kan ver

yok gülüm yok klomen den dolayı değil o hıı ama çatlatma iğnesi vursaydın onun etkisi olabilirdi.klomen de bthcg hormonu yükseltici etkisi yok yani.sen hemen kan ver
Tamammmmmmmm ... çok teşekkür ediyorum verdiğin cevap ve umut için inşaallah senin dediğin gibi hamileyim hemde bu kadar rahatsızlık içinde mucize olur herhalde

inşallahh mucizen seninledirr gülümm
inşaAllah ... doktorum uzun zaman uğraşırız demişti 8 aylık evliyim birinde çikolata kistim var diğer yumurtalık rahime yapışık daha öncesinde kist için bi açık ameliyat geçirdim 6 ay da kemoterapi gördüm kanser hormonlarım ayaklanmıştı .. Eğer hamile isem topik topik gezip heryere yazıcam umut olsun herkese diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…