rabbim yeter ki vermek istesin gülümminşaAllah ... doktorum uzun zaman uğraşırız demişti 8 aylık evliyim birinde çikolata kistim var diğer yumurtalık rahime yapışık daha öncesinde kist için bi açık ameliyat geçirdim 6 ay da kemoterapi gördüm kanser hormonlarım ayaklanmıştı .. Eğer hamile isem topik topik gezip heryere yazıcam umut olsun herkese diye
içimi açtın Allah senden razı olsunrabbim yeter ki vermek istesin gülümmsen bir an önce kan ver hemen sonrada dr a görün
Allah senden de razı olsun gülümiçimi açtın Allah senden razı olsunİnşaallah bi kaç gün içinde yaptırmayı düşünüyorum Allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin .. Tekrardan ilgin alakan için Teşekkür ediyorum
Rabbimden kim evlat diliyorsa sağlıklı sıhhatli ve tez zamanda versin diyorum ve her zaman duacınız olacağım emin olunAllah senden de razı olsun gülümbenim içinde dua et..inşallah hepimiz yavrularımıza kavuşuruz br gün
Rabbimden kim evlat diliyorsa sağlıklı sıhhatli ve tez zamanda versin diyorum ve her zaman duacınız olacağım emin olun
Bugun igneden snra 9.gunum meraktan olucem sanırım test yapsam blli olmaz dimi kizlar
Bugun igne vurdurali 18 gun oldu. 14. Gunde az bi akintiyla birlikte kirmizi bir kac damla geldi. Ertesi gunde ayni sonraki gun hic bsy yok. Bugun yine peceteye kirmizi pembe arasi akinti geliyor. Kafam cok karisik. Kirmizilari gorunce test yapmaktan vazgeciyrm. Ama cokta merak ediyorum. Sizce hamile mym ?
asya varmı sende bir belirti, değişiklik..???bende ne göğüs ağrısı ne mide bulantısı hiç bişey yok. ama çok fena akıntım var enfeksiyonum var bu ay sanırım adet olimda antibiyotik başlarım bariayy ne güzell gülümmbirlikte bekleriz ama sanki ben boşa beklicem bende tık yok hiç ama hiç bir belirti yok
yok canım yaa bende tık yok herşey normal sanırım tutmadığından dolayıasya varmı sende bir belirti, değişiklik..???bende ne göğüs ağrısı ne mide bulantısı hiç bişey yok. ama çok fena akıntım var enfeksiyonum var bu ay sanırım adet olimda antibiyotik başlarım bari
yani iğneyide vurmana rağmen adet olmadın mı gülümOvitrelle ile yumurtasi catlamayan var mi ? Ben gecen ay ilk defa klomen+ovitrelle kullandim kist oldu bu ay doğum kontrol hapi kullaniyorum kist yok olsun diye
Hasta oldum yine doktor yollari gorundu
yani iğneyide vurmana rağmen adet olmadın mı gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?