Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
rabbim yeter ki vermek istesin gülümmsen bir an önce kan ver hemen sonrada dr a görün

rabbim yeter ki vermek istesin gülümmsen bir an önce kan ver hemen sonrada dr a görün
içimi açtın Allah senden razı olsun İnşaallah bi kaç gün içinde yaptırmayı düşünüyorum Allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin .. Tekrardan ilgin alakan için Teşekkür ediyorum

Allah senden de razı olsun gülümbenim içinde dua et..inşallah hepimiz yavrularımıza kavuşuruz br gün

Allah senden de razı olsun gülümbenim içinde dua et..inşallah hepimiz yavrularımıza kavuşuruz br gün
Rabbimden kim evlat diliyorsa sağlıklı sıhhatli ve tez zamanda versin diyorum ve her zaman duacınız olacağım emin olun

Bugun igneden snra 9.gunum meraktan olucem sanırım test yapsam blli olmaz dimi kizlar

Bugun igne vurdurali 18 gun oldu. 14. Gunde az bi akintiyla birlikte kirmizi bir kac damla geldi. Ertesi gunde ayni sonraki gun hic bsy yok. Bugun yine peceteye kirmizi pembe arasi akinti geliyor. Kafam cok karisik. Kirmizilari gorunce test yapmaktan vazgeciyrm. Ama cokta merak ediyorum. Sizce hamile mym ?

En iyi cevabı test veriyor canım, çünkü bazısında o lekelenmeler normal olmuş oluyor ama ben de tutmadığını gösterdi. İnşallah sende pozitifliğe çıkar

Kızlar hiç umudunuzu yitirmeyin sakin ama sakın !!!!!! 4 yıl önce kist ameliyatı oldum ondan sonra yumurtalık yapışık kaldı rahime. 8 ay önce evlendim şubatta çocuk istedik doktora gittim.. Tekrar bakildi ki kist var ve yapisiklik devam ediyor zor olur dedi doktor ve ben bu ay hamile kaldım az önce doktorum söyledi

Hayırlı olsun cnm inşallah bizede nasip eder allah :)

ayy ne güzell gülümmbirlikte bekleriz ama sanki ben boşa beklicem bende tık yok hiç ama hiç bir belirti yok
asya varmı sende bir belirti, değişiklik..???bende ne göğüs ağrısı ne mide bulantısı hiç bişey yok. ama çok fena akıntım var enfeksiyonum var bu ay sanırım adet olimda antibiyotik başlarım bari

yok canım yaa bende tık yok herşey normal sanırım tutmadığından dolayı

Ovitrelle ile yumurtasi catlamayan var mi ? Ben gecen ay ilk defa klomen+ovitrelle kullandim kist oldu bu ay doğum kontrol hapi kullaniyorum kist yok olsun diye

Ovitrelle ile yumurtasi catlamayan var mi ? Ben gecen ay ilk defa klomen+ovitrelle kullandim kist oldu bu ay doğum kontrol hapi kullaniyorum kist yok olsun diye
yani iğneyide vurmana rağmen adet olmadın mı gülüm

Bnmde 11.ci günüm bugün igneden sonra dün adet günümdu olmadm bu iyiye işarettir inş.

yani iğneyide vurmana rağmen adet olmadın mı gülüm

Adet oldum igneden sonra 15. Gun oldum ama kist olustu iste bu ay dogum kontrol hapi belki 2016 yi aralik ayiyla yakalarim diyodum ama hayaller 2017ye kaldi. Sogan suyu da icicem bakalim yarin baslicam 15 gun
Bi de bu ay 1 2 kilo vermeye çalışıcam bakalim onumuzdeki aya hazır olayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…