Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
yok canım yaa bende tık yok herşey normal sanırım tutmadığından dolayı
asya bugün gelen giden olmaz inşalllah ikimizede.. ama benim çok akıntım var ya enfeksiyondan dolayı sanırım olmam büyük ihtimal geç olur, hiç bir belirti yok zaaten

asya bugün gelen giden olmaz inşalllah ikimizede.. ama benim çok akıntım var ya enfeksiyondan dolayı sanırım olmam büyük ihtimal geç olur, hiç bir belirti yok zaaten
bende de tık yok daha gülüm ya hamile değilsemde adet olayım bari zamanında da vucudum rahatlasın diyorum gülüm adetim hep gecikir ya benim.iğneden sonra 15. gün bugün normalde tutmadıysa kaç gün sonra adet olunur acaba

merhaba arkadaşlar..bende 5 gün klomen kullandım ve adetin 12. günü kontrole gittim.sol yumurtalığımda ikiside 20 mm olan iki yumurtam oluşmuş aynı gün çatlatma iğnemi oldum ....iğneden bir gün önce ilişki olmuştu..iğneden sonra 32. saatde ve üst üste 3 gün ilişki oldu...bugün iğnenin 10. günü sabah ilk idrarla test yaptım ama negatif çıktı...şimdi bu hamile olmadığım anlamınamı geliyor yoksa iğnenin etkisnin geçtiğinimi gösteriyor negatif çıkması ümidimi yitirmelimiyim ? iğneden sonra 3 gün kahverengi akıntım oldu kesildi bu arada kızlar bi el atın lütfen benim duruma

Canm hakkında hayırlısı olsun öncelikle bende geçen ay aşılama yaptrdm tutmadi 11.günü kanda negatifi gördüm.
Sende catlatma ignenden 13.gun sonucu gorebilirsin.
Kanamanın anliyamdim ama inşallah iyi birsey icinn olmuştur

sağol canım inşallah hakkımızda hayırlısı olur hepimizin..inşallah biran önce hepimiz bebeklerimize kavuşuruz kahverengi akıntı yumurta çatladığı için oldu sanırım ...göğüslerim çok fena acıyor şişti ve sertleşti iğneden sanırım...olumlu yada olumsuz sonucu paylaşıcam herkes bir cevap bir ümit arıyo çünkü...

Kizlar acil yardim yalvarim 30 aralikta histerokopi oldum 1 mart adet. 15 mart catlatma ignesi. 25 mart yani bugun azonce lavaboda farkettim serce parmagim kadar pembe akinti gelmis adetime 1 hafta var. Ayrica gunde 3 tane progestan 100 mgkullaniyorum. Yalvaririm yardim edin nedir bu simdineden pembe akinti geldi

arkadaşlar 15 martta pregnly iğneyi vurdum.(klomen sonrasında) bugün 11.gün. dayanamdım test yaptım. resmi koyuyorum. yorumlarınızı alabilirmiyim lütfen

Eklentiler

• IMG_2146.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 139
benimde bugün 11. günüm bu sabah ilk idrarla yaptığım test çok silik çıktı dün negatifti zynpgzm senin baya pembe inşallah bebişler gelmiştir ben 15. güne kadar her gün test yapıcam bakalım koyulaşcakmı ...Allahım nolur bu sefer olsun ...herkesin bebişi gelsin

canım sanırım fos çıktı heyecan yapıp hemen gidip erken gebelik testlerinden aldım. onu da yaptım arkasından. o negatif çıktı

ayrıca senin adına çok sevindim. inşallah yarın daha belirginleşir testin. :)

hemen ümitsizliğe kapılma canım bu sefer olmazsa birdahaki sefere olucak inşallah ...hem bu testlere çok güvenmemek lazım okadar çok okudumki negatif çıkıp pozitife dönen ...en sağlıklı sonuç adet geçince tabi . inşallah hakkımızda hayırlısı canım.. inşallah olur bu sefer Rabbim yüzümüze güler

inşallaahh

merhaba ben adetimin üçünçü günü muayene oldum.kan tahlilleri nornal dedi.ultrasonda baktı yumurtalıklar için bişey demedi.sadece takviye olsun diye klomene başlayalım dedi.adetin beşinci günü günde 2 defa olarak iç ertesi gün bitince gel dedi.klomen bitimi ertesi gün baktı yumurtaların 1 tanesi 10 mm...diğeri 13 mm dedi.bugünden itibaren 10 gün süreyle gün aşırı ilişki dedi.bu süre içinde yine gel dedi.
adetim genelde 30 ile 35 gün arası...iğne falan vermedi.yorumlara bakınca 18 mm en az yazıyor benim ona göre küçük olduğu halde neden küçük dememiş olabilir ki...yinede ilişki dedi. igne falan birşey demedi

arkadaşlar 15 martta pregnly iğneyi vurdum.(klomen sonrasında) bugün 11.gün. dayanamdım test yaptım. resmi koyuyorum. yorumlarınızı alabilirmiyim lütfen
Ben burada çizgi görüyorum umutsuzluğa kapılma inşallah vardır benimde 13.gün bugün yarın yapıcam bende hakkımızda hayırlısı olsun

yani ben pcoluyum. biraz yumurta tembelliği de var. yumurtalarının kendiliğinden de çatlayabileceğini düşünmüş olabilir senin için. bende çatlamayıp kiste dönüşme ihtimali daha fazla. ama genelde çatlatma iğnesi veriyorlar. farklı bir doktor da deneseydin keşke.

İnşallah olumlu sonuç alırsın canım bende yapınca yazarım size yarın.. İnşallah vardır hepimiz için hayırlısı

ilk klomen kullanışım ...pcom yok.yumurtalar adetimin 10,günü 10 ve 13 mm di.gelişeceğini düşünüp ilişki vermiş olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…