asya bugün gelen giden olmaz inşalllah ikimizede.. ama benim çok akıntım var ya enfeksiyondan dolayı sanırım olmam büyük ihtimal geç olur, hiç bir belirti yok zaatenyok canım yaa bende tık yok herşey normal sanırım tutmadığından dolayı
bende de tık yok daha gülüm ya hamile değilsemde adet olayım bari zamanında da vucudum rahatlasın diyorum gülüm adetim hep gecikir ya benim.iğneden sonra 15. gün bugün normalde tutmadıysa kaç gün sonra adet olunur acabaasya bugün gelen giden olmaz inşalllah ikimizede.. ama benim çok akıntım var ya enfeksiyondan dolayı sanırım olmam büyük ihtimal geç olur, hiç bir belirti yok zaaten
canım sanırım fos çıktıbenimde bugün 11. günüm bu sabah ilk idrarla yaptığım test çok silik çıktıdün negatifti zynpgzm senin baya pembe inşallah bebişler gelmiştir ben 15. güne kadar her gün test yapıcam bakalım koyulaşcakmı ...Allahım nolur bu sefer olsun ...herkesin bebişi gelsin
ayrıca senin adına çok sevindim. inşallah yarın daha belirginleşir testin. :)benimde bugün 11. günüm bu sabah ilk idrarla yaptığım test çok silik çıktıdün negatifti zynpgzm senin baya pembe inşallah bebişler gelmiştir ben 15. güne kadar her gün test yapıcam bakalım koyulaşcakmı ...Allahım nolur bu sefer olsun ...herkesin bebişi gelsin
inşallaahhhemen ümitsizliğe kapılma canım bu sefer olmazsa birdahaki sefere olucak inşallah ...hem bu testlere çok güvenmemek lazım okadar çok okudumki negatif çıkıp pozitife dönen ...en sağlıklı sonuç adet geçince tabi . inşallah hakkımızda hayırlısı canım.. inşallah olur bu sefer Rabbim yüzümüze güler
Ben burada çizgi görüyorum umutsuzluğa kapılma inşallah vardır benimde 13.gün bugün yarın yapıcam bende hakkımızda hayırlısı olsunarkadaşlar 15 martta pregnly iğneyi vurdum.(klomen sonrasında) bugün 11.gün. dayanamdım test yaptım. resmi koyuyorum. yorumlarınızı alabilirmiyim lütfen
yani ben pcoluyum. biraz yumurta tembelliği de var. yumurtalarının kendiliğinden de çatlayabileceğini düşünmüş olabilir senin için. bende çatlamayıp kiste dönüşme ihtimali daha fazla. ama genelde çatlatma iğnesi veriyorlar. farklı bir doktor da deneseydin keşke.merhaba ben adetimin üçünçü günü muayene oldum.kan tahlilleri nornal dedi.ultrasonda baktı yumurtalıklar için bişey demedi.sadece takviye olsun diye klomene başlayalım dedi.adetin beşinci günü günde 2 defa olarak iç ertesi gün bitince gel dedi.klomen bitimi ertesi gün baktı yumurtaların 1 tanesi 10 mm...diğeri 13 mm dedi.bugünden itibaren 10 gün süreyle gün aşırı ilişki dedi.bu süre içinde yine gel dedi.
adetim genelde 30 ile 35 gün arası...iğne falan vermedi.yorumlara bakınca 18 mm en az yazıyor benim ona göre küçük olduğu halde neden küçük dememiş olabilir ki...yinede ilişki dedi. igne falan birşey demedi
İnşallah olumlu sonuç alırsın canım bende yapınca yazarım size yarın.. İnşallah vardır hepimiz için hayırlısıbenimde bugün 11. günüm bu sabah ilk idrarla yaptığım test çok silik çıktıdün negatifti zynpgzm senin baya pembe inşallah bebişler gelmiştir ben 15. güne kadar her gün test yapıcam bakalım koyulaşcakmı ...Allahım nolur bu sefer olsun ...herkesin bebişi gelsin
yarım saat snra erken gebelik testi yaptım o negatif çıktıBen burada çizgi görüyorum umutsuzluğa kapılma inşallah vardır benimde 13.gün bugün yarın yapıcam bende hakkımızda hayırlısı olsun
ilk klomen kullanışım ...pcom yok.yumurtalar adetimin 10,günü 10 ve 13 mm di.gelişeceğini düşünüp ilişki vermiş olabilir miyani ben pcoluyum. biraz yumurta tembelliği de var. yumurtalarının kendiliğinden de çatlayabileceğini düşünmüş olabilir senin için. bende çatlamayıp kiste dönüşme ihtimali daha fazla. ama genelde çatlatma iğnesi veriyorlar. farklı bir doktor da deneseydin keşke.
Belki o bozuk bende 1-2 gün bekle sabah dene derim ben... İlk iğnen miydi??yarım saat snra erken gebelik testi yaptım o negatif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?