iğne yapılınca 36 saat sonra ilişki diyor. ama sana 10 gün dediğine göre gelişeceğini düşünerek öyle söylemiştir canım.ilk klomen kullanışım ...pcom yok.yumurtalar adetimin 10,günü 10 ve 13 mm di.gelişeceğini düşünüp ilişki vermiş olabilir mi
bir kere daha klomen kullanmıştım o zaman da olmamıştı. bir ay ara verdim bu ay tekrar kullandım. şimdiye kadar yaptığım testlerin hiçbirinde asla silik çizgi görmedim. ilk defa bugün gördüm. tam dedim tamamdır. içimde kaldıBelki o bozuk bende 1-2 gün bekle sabah dene derim ben... İlk iğnen miydi??
İnşallah olumlu sonuç alırsın canım bende yapınca yazarım size yarın.. İnşallah vardır hepimiz için hayırlısı
İnşallah vardır hayırlısını dileyelim ümidini kaybetme..bir kere daha klomen kullanmıştım o zaman da olmamıştı. bir ay ara verdim bu ay tekrar kullandım. şimdiye kadar yaptığım testlerin hiçbirinde asla silik çizgi görmedim. ilk defa bugün gördüm. tam dedim tamamdır. içimde kaldı
Başka tedavi denemediniz mi aşılama tüp filan..?? İnşallah bu ay seninledir meleğin.. Bende 2 yıldır evliyim ilk tedavi süreci bizimde dr aşılama diyor ama ben hsg çektirmek istiyorum bakalım bu iğne tedavisi nasıl olacak.. Haber veririm canım sende haberdar et..inşallah canım dua edelim birbirimize inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız...sonucunu merakla bekliyorum ..olumlu yada olumsuz yazalım...yıllardır bekliyorum 9 yıllık evliyim ilk çatlatma iğnemi geçen yıl yine mart ayında yaptırmıştım ..sonucam bhcg 8 çıkmıştı sonra 3.50 ye düştü tutmadı yani ...1 yıldır hiç birşey denemedim çok sıkılmıştım..doktorumun sayesinde denedim bu ay inşallah vesiledir ..yaşım 33 ama hormonlarım fsh falan gayet iyi ama nasip olmadı
bende 15 martta ignemi oldum ve benimde cok fazla sari akintim var ayrica 25 mart yani dun aksam pembe leke geldi ama nedendir bilmiyorum belkide kulladigim progestan hapim yapiyodur bilemiyorum.kızlar ayın 10 unda çatlatma iğnesi oldum bugün normal adet günüm sanki adet oldum sanıyorum lavaboya gidiyorum bakıyorum sarı akıntı geliyor ve aşırı.adet olucam ondan mı acaba gebelik olsa bu kadar aşırı olmaz ya dimi
ben progesteronda kullanmıyorum gülüm.bel ağrım da var ya bebiş yoksa da insan bir an önce adet olayımda şu ağrım sızım dinsin diyo ya Allah yardımcımız olsun gülüm yaa kimisi varda kıymet bilmiyor bizim gibi bir çok insanda arayıpta neler çekiyor bulamıyor.rabbimin sınavından geçiyoruz çok zor günlerbende 15 martta ignemi oldum ve benimde cok fazla sari akintim var ayrica 25 mart yani dun aksam pembe leke geldi ama nedendir bilmiyorum belkide kulladigim progestan hapim yapiyodur bilemiyorum.
Selam kızlar
Bende 17 martta hsg çektirdim çok şükür temiz çıktı , daha önce 2 ay tek doz serophene içmiştim ama ne takip ne iğne doktor çok ilgisizdi hsg yi bile kendim karar aldım 1.5 yıl olmuyor doktorun keyfini bekleyemedim.
Size sormak istediğim yumurta takibi ve iğne nasıl oluyor nisan 8 adet günüm ne zaman doktora gitmeliyim ?
Aşılama öncesi bu tedavi mi yapılıyor??
Canım adetin yada 4.güni gidicektim 5.gün başlanıyor ya zaten adet olmadan gitsem işe yaramıcak belki kan falan da alır hormon için gerçi prolaktinim hep 35 .Canim adet olmadan önce git adetinin 3. Yada 5. Günü klomen yada serophene başlatıyor snra yumurtani takip etmek için gün veriyor belli araliklarla gidiyorsun yumurta belli bir boyuta ulasincada catlatma ignesi veriyor durumuna göre vermeyedebilir
CANIM NE MUTLU TEDAVİ GÖRDÜN MÜ PEKİ ?Kızlar hiç umudunuzu yitirmeyin sakin ama sakın !!!!!! 4 yıl önce kist ameliyatı oldum ondan sonra yumurtalık yapışık kaldı rahime. 8 ay önce evlendim şubatta çocuk istedik doktora gittim.. Tekrar bakildi ki kist var ve yapisiklik devam ediyor zor olur dedi doktor ve ben bu ay hamile kaldım az önce doktorum söyledi
benimde sarımsıbende 15 martta ignemi oldum ve benimde cok fazla sari akintim var ayrica 25 mart yani dun aksam pembe leke geldi ama nedendir bilmiyorum belkide kulladigim progestan hapim yapiyodur bilemiyorum.
Yok canım görmedim şubatta bebek istedim klomen kullandım ve Allah'a sükur hamileyimCANIM NE MUTLU TEDAVİ GÖRDÜN MÜ PEKİ ?
Oh ne güzel bende 1.5 yıldır istiyorum inşallah Rabbim banada nasip ederYok canım görmedim şubatta bebek istedim klomen kullandım ve Allah'a sükur hamileyim
İnşallah canım Rabbim dileyen herkese evlat nasip etsin ..ben çok beklemedim ama acaba hamile kalır mıyım neden bu ilacı bana verdi dusuncesi ile şubat ay'ı geçmek bilmedi az çok anlayabiliyorum ... Allah tez zamanda hepinizi sevindirsnOh ne güzel bende 1.5 yıldır istiyorum inşallah Rabbim banada nasip eder
Yok canim ya yapmadim test, gunum gecmeden yapmak istemiyorum en son 1 martta adet oldum 15 martta igne yaptim nezaman hastalancam tam olarak bilmiyrm buyuk ihtimal 1 njsanda falan olurum, yarin progestan ilacim bitiyo bikac gun icinde adet olunuyomus bakalim artik. Ama aklima cok takilde pembe akintibenimde sarımsıtest yaptın mı hiç?
gülüm senin adet günü belirtilerin neydi.iğnenin üstünden 17 gün geçti dün adet günümdü ama benim günüm süreklii geçer 2 ayda bir adet olduğumda oldu o yüzden test yapmak da gelmiyor içimden.dün aşırı bel ağrım oldu akıntım var ama tutsa bile hemen adet günü böyle olmaz daha erken olur diyorum,adet olucam ondanmıdır acaba diyorum ama kafama çok takılıyor.tutmadıysa iğneden kaç gün sonra adet olunur ki acabaİnşallah canım Rabbim dileyen herkese evlat nasip etsin ..ben çok beklemedim ama acaba hamile kalır mıyım neden bu ilacı bana verdi dusuncesi ile şubat ay'ı geçmek bilmedi az çok anlayabiliyorum ... Allah tez zamanda hepinizi sevindirsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?