Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Canim doktorun bana dedigi adet gununde normal adetin gelirse 2.-3. Gun gel klomeni tekrar vericem dedi. Yani normal gunu takip etcez.cok uzgunum yaa zaten stresli bi insanim bide boyle olunca...

Canim doktorun bana dedigi adet gununde normal adetin gelirse 2.-3. Gun gel klomeni tekrar vericem dedi. Yani normal gunu takip etcez.cok uzgunum yaa zaten stresli bi insanim bide boyle olunca...
dün normal adet günümdü olmadı ama genelde günüm geçtiği çin heycanlanmıyorum bile gülümbu ay ara vericem zaten oluncada gitmicem çok bunaldım artık ilaçlar şişiriyor ödem yapıyor oda çok etkiliyor insanı

İğneyi bilmiyorum canım ama benim adete 10gun kala akintim çoğaldı gogus hassasiyeti başladı arada kasık bel bacak ağrısı vardı çabuk göğüs hassasiyeti adet günümdekinden daha fazlaydı canım

Bugun igneden sonraki 14.günüm ve adet oldm ağladım sinirden 23unde adet olmam gerekiodu olmayinca 4 gün ümitlenmiştim

anladım canım akıntım fazlalaştı benimde ama öyle bişey ki adet olucağım zamanda böyle olur

erken gebelik testlerinden yap istersen yoksa beklerken daha fazla kafaya takıyopr insan.benim de yarın gelecek şipariş vermiştim erken gebelik testi, ilişkiden 1 hf. geçti olmuşsa belli olur zaten diyip yapacağım bakalım

anladım canım akıntım fazlalaştı benimde ama öyle bişey ki adet olucağım zamanda böyle olur
Benimde çok akintim vardı .. İnan çok benziyor adet belirtilerine o yüzden ayırt etmek çok zor ... Benim en belirgin ayırt edici belirtim gogus ucu acimasiydi

Benimde çok akintim vardı .. İnan çok benziyor adet belirtilerine o yüzden ayırt etmek çok zor ... Benim en belirgin ayırt edici belirtim gogus ucu acimasiydi
kasık ağrısı çok belirgin bende de yaa gülüm.eşim yaptır test diyoda ben oralı olmuyorum negatif göreceğimden o kadar eminim kitokat gibi çarpacak yine

kasık ağrısı çok belirgin bende de yaa gülüm.eşim yaptır test diyoda ben oralı olmuyorum negatif göreceğimden o kadar eminim kitokat gibi çarpacak yine
Adetin geçti mi ??? Adetten önce kasık ağrısı olur muydu ? Eger hiç olmadıysa bebek yerleşiyor olabilir

iğnenin 12. günü bu sabahta testim silik çizgi çıktı ..hala iğnenin etkisimidir bu acaba? belim ve bacaklarım acayip ağrımaya başladı bu akşam..göğüslerim zaten çok acıyor iğneden beri..ama akıntım yok denecek kadar az ...hayırlısı inşallah hakkımızda

Adetin geçti mi ??? Adetten önce kasık ağrısı olur muydu ? Eger hiç olmadıysa bebek yerleşiyor olabilir
adetim geçti gülüm cumartesi adet günümdü benim iğnenin üstünden 19 gün geçti.ama dediğim gibi benim günüm hep geçerdi yani iğneyi ilk kez kullandım iğneden sonra düzene girer mi hiç bilmiyorum sudan çıkmış balık gibiyi..sol kasık ağrım var normalde büyüyen yumurtam soldaydı

Test yapsana canım belki hamilesin :)

Test yapsana canım belki hamilesin :)
ya bilmiyorum ben sanmıyorum hamile olduğumu günüm hep geçer geçen ay 16 gün geçti.eşimde yap varsa var yoksada yok diyor ama o negatif yine tokat gibi çarpıcak

ya bilmiyorum ben sanmıyorum hamile olduğumu günüm hep geçer geçen ay 16 gün geçti.eşimde yap varsa var yoksada yok diyor ama o negatif yine tokat gibi çarpıcak
Hiç belirtin yok mu ? Akıntı ağrı sızı ?

Hiç belirtin yok mu ? Akıntı ağrı sızı ?
kasık ağrım var sol kasığım ağrıyor,halsizim,bel ağrısıda oluyor arada,akıntı bir fazla oluyor bir duruyor.öyle bişeyki bunların hepsi adet belirtiside yani

kasık ağrım var sol kasığım ağrıyor,halsizim,bel ağrısıda oluyor arada,akıntı bir fazla oluyor bir duruyor.öyle bişeyki bunların hepsi adet belirtiside yani
Evet zor ayırt ediliyor adet belirtisi ile hamilelik belirtisi.. Ama daha önceden ben kendimi çok takip ettiğim için bekarken olsun evliyken olsun hemen anlardm adet olacağımı.. Bu ay'a kadar hep aynıydı bu ay farklılık değişik akıntılar ve sabah koyu idrar meme başı acıması suphrlendirdi beni normalde bende azıcık akıntı olur meme çevresi ağrır karın ağrısı ile başlardı adetim bu ay daha farklı olmustu herşey

kasık ağrım çok aşırı gülüm.ama akıntı falan her zamankinden farklı değil yani herşey aynı hemen hemen.sadece adet olucağım zaman akıntım çok çok aşırı olur şu an öyle aşırıllık yok ama kasık ağrım çok,geçen aylarda olsa umutlanırdım ama bu ay ne umudum var ne telaşım

Kasık ağrısı şüpheye götürür ama ben adetin son günü kasık ağrısı ile uyanmistm inanılmaz bir ağrıydi ertesi gün hicbisey yoktu sonra kan testi ile hamile olduğumu teyit etmiştim sükur .. Hadi bi test yap bende merak ettim şimdi

olmazsa yarın kan testi veririm idrarda çıkacağını sanmıyorum varsada.günüm 2 gündür geçiyor ya 5 gün geçmesi lazım idrarda

olmazsa yarın kan testi veririm idrarda çıkacağını sanmıyorum varsada.günüm 2 gündür geçiyor ya 5 gün geçmesi lazım idrarda
Ben adetim 2 gün geçince yapmıştım çıkmıştı ama sen yine de kan testi ile kesinlestir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…