Canim doktorun bana dedigi adet gununde normal adetin gelirse 2.-3. Gun gel klomeni tekrar vericem dedi. Yani normal gunu takip etcez.cok uzgunum yaa zaten stresli bi insanim bide boyle olunca...bende de tık yok daha gülüm ya hamile değilsemde adet olayım bari zamanında da vucudum rahatlasın diyorum gülüm adetim hep gecikir ya benim.iğneden sonra 15. gün bugün normalde tutmadıysa kaç gün sonra adet olunur acaba
dün normal adet günümdü olmadı ama genelde günüm geçtiği çin heycanlanmıyorum bile gülümCanim doktorun bana dedigi adet gununde normal adetin gelirse 2.-3. Gun gel klomeni tekrar vericem dedi. Yani normal gunu takip etcez.cok uzgunum yaa zaten stresli bi insanim bide boyle olunca...
İğneyi bilmiyorum canım ama benim adete 10gun kala akintim çoğaldı gogus hassasiyeti başladı arada kasık bel bacak ağrısı vardı çabuk göğüs hassasiyeti adet günümdekinden daha fazlaydı canımgülüm senin adet günü belirtilerin neydi.iğnenin üstünden 17 gün geçti dün adet günümdü ama benim günüm süreklii geçer 2 ayda bir adet olduğumda oldu o yüzden test yapmak da gelmiyor içimden.dün aşırı bel ağrım oldu akıntım var ama tutsa bile hemen adet günü böyle olmaz daha erken olur diyorum,adet olucam ondanmıdır acaba diyorum ama kafama çok takılıyor.tutmadıysa iğneden kaç gün sonra adet olunur ki acaba
anladım canım akıntım fazlalaştı benimde ama öyle bişey ki adet olucağım zamanda böyle olurİğneyi bilmiyorum canım ama benim adete 10gun kala akintim çoğaldı gogus hassasiyeti başladı arada kasık bel bacak ağrısı vardı çabuk göğüs hassasiyeti adet günümdekinden daha fazlaydı canım
erken gebelik testlerinden yap istersen yoksa beklerken daha fazla kafaya takıyopr insan.benim de yarın gelecek şipariş vermiştim erken gebelik testi, ilişkiden 1 hf. geçti olmuşsa belli olur zaten diyip yapacağım bakalımYok canim ya yapmadim test, gunum gecmeden yapmak istemiyorum en son 1 martta adet oldum 15 martta igne yaptim nezaman hastalancam tam olarak bilmiyrm buyuk ihtimal 1 njsanda falan olurum, yarin progestan ilacim bitiyo bikac gun icinde adet olunuyomus bakalim artik. Ama aklima cok takilde pembe akinti
Benimde çok akintim vardı .. İnan çok benziyor adet belirtilerine o yüzden ayırt etmek çok zor ... Benim en belirgin ayırt edici belirtim gogus ucu acimasiydianladım canım akıntım fazlalaştı benimde ama öyle bişey ki adet olucağım zamanda böyle olur
kasık ağrısı çok belirgin bende de yaa gülüm.eşim yaptır test diyoda ben oralı olmuyorum negatif göreceğimden o kadar eminim kiBenimde çok akintim vardı .. İnan çok benziyor adet belirtilerine o yüzden ayırt etmek çok zor ... Benim en belirgin ayırt edici belirtim gogus ucu acimasiydi
Adetin geçti mi ??? Adetten önce kasık ağrısı olur muydu ? Eger hiç olmadıysa bebek yerleşiyor olabilirkasık ağrısı çok belirgin bende de yaa gülüm.eşim yaptır test diyoda ben oralı olmuyorum negatif göreceğimden o kadar eminim kitokat gibi çarpacak yine
adetim geçti gülüm cumartesi adet günümdü benim iğnenin üstünden 19 gün geçti.ama dediğim gibi benim günüm hep geçerdi yani iğneyi ilk kez kullandım iğneden sonra düzene girer mi hiç bilmiyorum sudan çıkmış balık gibiyi..sol kasık ağrım var normalde büyüyen yumurtam soldaydıAdetin geçti mi ??? Adetten önce kasık ağrısı olur muydu ? Eger hiç olmadıysa bebek yerleşiyor olabilir
Test yapsana canım belki hamilesin :)adetim geçti gülüm cumartesi adet günümdü benim iğnenin üstünden 19 gün geçti.ama dediğim gibi benim günüm hep geçerdi yani iğneyi ilk kez kullandım iğneden sonra düzene girer mi hiç bilmiyorum sudan çıkmış balık gibiyi..sol kasık ağrım var normalde büyüyen yumurtam soldaydı
ya bilmiyorum ben sanmıyorum hamile olduğumu günüm hep geçer geçen ay 16 gün geçti.eşimde yap varsa var yoksada yok diyor ama o negatif yine tokat gibi çarpıcakTest yapsana canım belki hamilesin :)
Hiç belirtin yok mu ? Akıntı ağrı sızı ?ya bilmiyorum ben sanmıyorum hamile olduğumu günüm hep geçer geçen ay 16 gün geçti.eşimde yap varsa var yoksada yok diyor ama o negatif yine tokat gibi çarpıcak
kasık ağrım var sol kasığım ağrıyor,halsizim,bel ağrısıda oluyor arada,akıntı bir fazla oluyor bir duruyor.öyle bişeyki bunların hepsi adet belirtiside yaniHiç belirtin yok mu ? Akıntı ağrı sızı ?
Evet zor ayırt ediliyor adet belirtisi ile hamilelik belirtisi.. Ama daha önceden ben kendimi çok takip ettiğim için bekarken olsun evliyken olsun hemen anlardm adet olacağımı.. Bu ay'a kadar hep aynıydı bu ay farklılık değişik akıntılar ve sabah koyu idrar meme başı acıması suphrlendirdi beni normalde bende azıcık akıntı olur meme çevresi ağrır karın ağrısı ile başlardı adetim bu ay daha farklı olmustu herşeykasık ağrım var sol kasığım ağrıyor,halsizim,bel ağrısıda oluyor arada,akıntı bir fazla oluyor bir duruyor.öyle bişeyki bunların hepsi adet belirtiside yani
kasık ağrım çok aşırı gülüm.ama akıntı falan her zamankinden farklı değil yani herşey aynı hemen hemen.sadece adet olucağım zaman akıntım çok çok aşırı olur şu an öyle aşırıllık yok ama kasık ağrım çok,geçen aylarda olsa umutlanırdım ama bu ay ne umudum var ne telaşımEvet zor ayırt ediliyor adet belirtisi ile hamilelik belirtisi.. Ama daha önceden ben kendimi çok takip ettiğim için bekarken olsun evliyken olsun hemen anlardm adet olacağımı.. Bu ay'a kadar hep aynıydı bu ay farklılık değişik akıntılar ve sabah koyu idrar meme başı acıması suphrlendirdi beni normalde bende azıcık akıntı olur meme çevresi ağrır karın ağrısı ile başlardı adetim bu ay daha farklı olmustu herşey
Kasık ağrısı şüpheye götürür ama ben adetin son günü kasık ağrısı ile uyanmistm inanılmaz bir ağrıydi ertesi gün hicbisey yoktu sonra kan testi ile hamile olduğumu teyit etmiştim sükur .. Hadi bi test yap bende merak ettim şimdikasık ağrım çok aşırı gülüm.ama akıntı falan her zamankinden farklı değil yani herşey aynı hemen hemen.sadece adet olucağım zaman akıntım çok çok aşırı olur şu an öyle aşırıllık yok ama kasık ağrım çok,geçen aylarda olsa umutlanırdım ama bu ay ne umudum var ne telaşım
olmazsa yarın kan testi veririm idrarda çıkacağını sanmıyorum varsada.günüm 2 gündür geçiyor ya 5 gün geçmesi lazım idrardaKasık ağrısı şüpheye götürür ama ben adetin son günü kasık ağrısı ile uyanmistm inanılmaz bir ağrıydi ertesi gün hicbisey yoktu sonra kan testi ile hamile olduğumu teyit etmiştim sükur .. Hadi bi test yap bende merak ettim şimdi
Ben adetim 2 gün geçince yapmıştım çıkmıştı ama sen yine de kan testi ile kesinlestir canımolmazsa yarın kan testi veririm idrarda çıkacağını sanmıyorum varsada.günüm 2 gündür geçiyor ya 5 gün geçmesi lazım idrarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?