senin yumurta adetin kaçıncı günü çatlamıştı biliyormusun gülümBen adetim 2 gün geçince yapmıştım çıkmıştı ama sen yine de kan testi ile kesinlestir canım
Bilmiyorum canım ya surekli doktor kontrolü altındaydım hiç saymadim o yüzden .... Ama 18nde adet oldum 5.gün klomene başladım 8.günü doktora gittim aşağı yukarı galiba 14 gun falan herhaldesenin yumurta adetin kaçıncı günü çatlamıştı biliyormusun gülüm
hımm anladım gülümm.Bilmiyorum canım ya surekli doktor kontrolü altındaydım hiç saymadim o yüzden .... Ama 18nde adet oldum 5.gün klomene başladım 8.günü doktora gittim aşağı yukarı galiba 14 gun falan herhalde
canım 12. gün daha erken iğnenin etkisi geçmemiştir tam sen 14. günü bekleArkadaşlar ayin17.sinde iğne yaptım, bugün 12.ci gün normal ucuz testlerdenmi yapsam yoksa ultra erken gebelik testlerindenmi yapsam bilemedim hatta hicmi yapmasam silik te olsa cikarmi????
Çok sağol canım 12.gününden itibaren yapılır deniyorya birde 9.günü yaptım negatif cikmisticanım 12. gün daha erken iğnenin etkisi geçmemiştir tam sen 14. günü bekle
14. günü bekle daha sağlıklı olur canımÇok sağol canım 12.gününden itibaren yapılır deniyorya birde 9.günü yaptım negatif cikmisti
canım 9.günü yapmıştım negatif çıktı demekki yok yinecanım 12. gün daha erken iğnenin etkisi geçmemiştir tam sen 14. günü bekle
yok öyle değil o iğnenin etkisi geçiyor ama bebek yerleşmeden hcg hormonu yükselmiyor yani çocuk olsa dahi o hormonun yükselip kanda yada idrarda çıkması zaman alıyorcanım 9.günü yapmıştım negatif çıktı demekki yok yine
canım ben gün içindeki idrarla test yaptım çok silik çıktı hayalet çizgiydi böyle.7 dk sonra belirdi iğneden 19 gün geçti ondan değildir dimi ya eşim işkillendiiyor beniKasık ağrısı şüpheye götürür ama ben adetin son günü kasık ağrısı ile uyanmistm inanılmaz bir ağrıydi ertesi gün hicbisey yoktu sonra kan testi ile hamile olduğumu teyit etmiştim sükur .. Hadi bi test yap bende merak ettim şimdi
Değildir diye dusunuyorum ... Bende de aynısı olmuştu hayalet gibiydi sonrasında netleşti .. Yarin sabah da yap daha da net olursa hamilesin cunku 14 gün geçmesi lazım gerçek sonuç için diyorlar seninde 19 olmuşcanım ben gün içindeki idrarla test yaptım çok silik çıktı hayalet çizgiydi böyle.7 dk sonra belirdi iğneden 19 gün geçti ondan değildir dimi ya eşim işkillendiiyor beni
Ay canım kusura bakma valla.normalde ben başka topikteyim etiket gelince yazıyorum.. Hayırlı olsun sonucun adetin geçmiş miydi ?ben kendi kendime yazıp kendi kendime yazıyorum burda ama bugün 13. günü 1 saat önce kan verdim saat 1,5 saate kadar sonuç çıkacak hayırlısı inşallah bebeğim gelmiştir ..
ben de cok merak ettim. sonuç ne acaba..Değildir diye dusunuyorum ... Bende de aynısı olmuştu hayalet gibiydi sonrasında netleşti .. Yarin sabah da yap daha da net olursa hamilesin cunku 14 gün geçmesi lazım gerçek sonuç için diyorlar seninde 19 olmuş
İnşallah hayırlı sonuçlar alır herkes .. Beklemek çok zor.. Allah herkesin gönlüne gore versinben de cok merak ettim. sonuç ne acaba..
ayyben kendi kendime yazıp kendi kendime yazıyorum burda ama bugün 13. günü 1 saat önce kan verdim saat 1,5 saate kadar sonuç çıkacak hayırlısı inşallah bebeğim gelmiştir ..
inşallah hayırlısıyla olur canım. belirtiler var mı peki, çatlatma mı oldun?Aminnnn inşallahhh çok heyecanlıyımsağolun ..ben normalde 24-25 günde bir adet görüyorum aslında adet günüm ama iğne 14. ügünü yapıldı iğneye göre 13. günüm hayırlısı inşallah dua edin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?