Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Ben adetim 2 gün geçince yapmıştım çıkmıştı ama sen yine de kan testi ile kesinlestir canım
senin yumurta adetin kaçıncı günü çatlamıştı biliyormusun gülüm

senin yumurta adetin kaçıncı günü çatlamıştı biliyormusun gülüm
Bilmiyorum canım ya surekli doktor kontrolü altındaydım hiç saymadim o yüzden .... Ama 18nde adet oldum 5.gün klomene başladım 8.günü doktora gittim aşağı yukarı galiba 14 gun falan herhalde

Bilmiyorum canım ya surekli doktor kontrolü altındaydım hiç saymadim o yüzden .... Ama 18nde adet oldum 5.gün klomene başladım 8.günü doktora gittim aşağı yukarı galiba 14 gun falan herhalde
hımm anladım gülümm.

Arkadaşlar ayin17.sinde iğne yaptım, bugün 12.ci gün normal ucuz testlerdenmi yapsam yoksa ultra erken gebelik testlerindenmi yapsam bilemedim hatta hicmi yapmasam silik te olsa cikarmi????

kızlar gün içindeki idrarla gebelik testi yapılır mı ya

Arkadaşlar ayin17.sinde iğne yaptım, bugün 12.ci gün normal ucuz testlerdenmi yapsam yoksa ultra erken gebelik testlerindenmi yapsam bilemedim hatta hicmi yapmasam silik te olsa cikarmi????
canım 12. gün daha erken iğnenin etkisi geçmemiştir tam sen 14. günü bekle

canım 9.günü yapmıştım negatif çıktı demekki yok yine
yok öyle değil o iğnenin etkisi geçiyor ama bebek yerleşmeden hcg hormonu yükselmiyor yani çocuk olsa dahi o hormonun yükselip kanda yada idrarda çıkması zaman alıyor

canım ben gün içindeki idrarla test yaptım çok silik çıktı hayalet çizgiydi böyle.7 dk sonra belirdi iğneden 19 gün geçti ondan değildir dimi ya eşim işkillendiiyor beni

ben kendi kendime yazıp kendi kendime yazıyorum burda ama bugün 13. günü 1 saat önce kan verdim saat 1,5 saate kadar sonuç çıkacak hayırlısı inşallah bebeğim gelmiştir ..

canım ben gün içindeki idrarla test yaptım çok silik çıktı hayalet çizgiydi böyle.7 dk sonra belirdi iğneden 19 gün geçti ondan değildir dimi ya eşim işkillendiiyor beni
Değildir diye dusunuyorum ... Bende de aynısı olmuştu hayalet gibiydi sonrasında netleşti .. Yarin sabah da yap daha da net olursa hamilesin cunku 14 gün geçmesi lazım gerçek sonuç için diyorlar seninde 19 olmuş

ben kendi kendime yazıp kendi kendime yazıyorum burda ama bugün 13. günü 1 saat önce kan verdim saat 1,5 saate kadar sonuç çıkacak hayırlısı inşallah bebeğim gelmiştir ..
Ay canım kusura bakma valla.normalde ben başka topikteyim etiket gelince yazıyorum.. Hayırlı olsun sonucun adetin geçmiş miydi ?

Değildir diye dusunuyorum ... Bende de aynısı olmuştu hayalet gibiydi sonrasında netleşti .. Yarin sabah da yap daha da net olursa hamilesin cunku 14 gün geçmesi lazım gerçek sonuç için diyorlar seninde 19 olmuş
ben de cok merak ettim. sonuç ne acaba..

ayybılseydim yazardım canım inşallah bebişin senledir

Aminnnn inşallahhh çok heyecanlıyım sağolun ..ben normalde 24-25 günde bir adet görüyorum aslında adet günüm ama iğne 14. ügünü yapıldı iğneye göre 13. günüm hayırlısı inşallah dua edin kızlar

inşallah hayırlısıyla olur canım. belirtiler var mı peki, çatlatma mı oldun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…