Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
ben kendi kendime yazıp kendi kendime yazıyorum burda ama bugün 13. günü 1 saat önce kan verdim saat 1,5 saate kadar sonuç çıkacak hayırlısı inşallah bebeğim gelmiştir ..
İnşallah hamilesindir lütfen haber ver senden feyz alalim

5 gün klomen kullandım adetin 14. günü sol tarafımda ikiside 20 şer mm 2 yumurtam oluşmuş dr. çatlatma iğnesi verdi iğneden bir gün önce ilişki olmuştu zaten..32. saatte ve 3 gün üst üste ilişki oldu....öyle çok kasık ağrısı falan çekmedim arada bir batma olup geçiyodu okadar...göğüslerim iğneden beri 1 beden büyüdü ve çok acıyor hala..akıntım yok denecek kadar az ..dün akşam çok kötü bel ağrırı çektim...ara ara bulantım oluyor ..belirtilere çok takılmıyorum aslında aylarca hep fos çıktı belirtiler çünkü ve iğnenin yan etkisindende oluyor olabilir bunlar tabi...inşallah bu sefer olur

üstüste hergün önermiyor drlar ama eğer sizin tutarsa biz de öyle yapalım. benim çatlamadan 1 gün önce ve 1 gün sonra ilişki oldu ondan tutmadı heralde. gün aşırı yaptık biz. tahmini yumurta çatlamasından 8 gün geçti. erken gebelik testi aldım ,pat ! diye negatif çıktı vurdu yine. acaba erken mi diyorum ,ama erken gebelik testi olsaydı çıkardı diyorum. işte...

Kaçıncı günde yapmistin

Bende mide bulantısı İştahsizlik dışında belim ağrıyor baskada bir belirti yok zaten negatif cikti

Bende mide bulantısı İştahsizlik dışında belim ağrıyor baskada bir belirti yok zaten negatif cikti
göğüs ağrısı yok mu?bende de yok o olsa çok belli eden belirti,kaç gün sonra test yapmıştın?
benim de cuma gününe kadar belim ağrıyodu,öksürük oldum kuvvetli öksürürken o gün kasıklarım birbirine girdi acıdı,sonra bel ağrısı kalmadı, moralim bozuldu dedim düşerse şimdi düşer ondan mı bilemiyorum belki saçmadır ama.

bu kızlar nerde kaldı ben meraktan çatlıcam haber verseler artık

Değildir diye dusunuyorum ... Bende de aynısı olmuştu hayalet gibiydi sonrasında netleşti .. Yarin sabah da yap daha da net olursa hamilesin cunku 14 gün geçmesi lazım gerçek sonuç için diyorlar seninde 19 olmuş
kan verdim yarın çıkacak gülüm bir test daha aldım sabah bir daha bakıcam ama ben hala bu teste inanmıyorum bozuk mu acaba.2 canlısın dua et benim için

sonuç negatif kızlar çok üzgünüm 0,94 bhcg sonucu hayırlısı buymuş napalım ...inşallah sizlerin güzel haberlerini alırız

Göğüs ağrısı yada hassasiyet yok halsizlik ve uyku hali Var bende hapşırık krizine giriyorum polenlerden dolayı aynı şekilde acıyor kasiklarim 9.günü ve bugün12.günü yaptım negatif

Arkadaşlar ayin17.sinde iğne yaptım, bugün 12.ci gün normal ucuz testlerdenmi yapsam yoksa ultra erken gebelik testlerindenmi yapsam bilemedim hatta hicmi yapmasam silik te olsa cikarmi????
Bende 18 inde iğne vuruldum bence adetimizin gecmesini bekleyelim

sonuç negatif kızlar çok üzgünüm 0,94 bhcg sonucu hayırlısı buymuş napalım ...inşallah sizlerin güzel haberlerini alırız
ben de bugün aynı durumu yaşadım seni çok iyi anlıyorum,olacak ama Allahın izniyle ümitli olalım herzaman

Göğüs ağrısı yada hassasiyet yok halsizlik ve uyku hali Var bende hapşırık krizine giriyorum polenlerden dolayı aynı şekilde acıyor kasiklarim 9.günü ve bugün12.günü yaptım negatif
anlıyorum canım , demekki daha vakti değil bizim için elden bişey gelmiyo

hayırlısı buymuş olsaydı çıkardı düşük bir değerde olsa...akışına bırakıyorum artık...Allah vermiyosa yapacak birşey yok vardır bi zamanı olmazsada olmucak ....üzülsemde kendimi parçalasamda yapcak bişi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…