- 21 Ocak 2016
- 405
- 314
- 103
- 46
İnşallah hamilesindir lütfen haber ver senden feyz alalimben kendi kendime yazıp kendi kendime yazıyorum burda ama bugün 13. günü 1 saat önce kan verdim saat 1,5 saate kadar sonuç çıkacak hayırlısı inşallah bebeğim gelmiştir ..
üstüste hergün önermiyor drlar ama eğer sizin tutarsa biz de öyle yapalım. benim çatlamadan 1 gün önce ve 1 gün sonra ilişki oldu ondan tutmadı heralde. gün aşırı yaptık biz. tahmini yumurta çatlamasından 8 gün geçti. erken gebelik testi aldım ,pat ! diye negatif çıktı vurdu yine. acaba erken mi diyorum ,ama erken gebelik testi olsaydı çıkardı diyorum. işte...5 gün klomen kullandım adetin 14. günü sol tarafımda ikiside 20 şer mm 2 yumurtam oluşmuş dr. çatlatma iğnesi verdi iğneden bir gün önce ilişki olmuştu zaten..32. saatte ve 3 gün üst üste ilişki oldu....öyle çok kasık ağrısı falan çekmedim arada bir batma olup geçiyodu okadar...göğüslerim iğneden beri 1 beden büyüdü ve çok acıyor hala..akıntım yok denecek kadar az ..dün akşam çok kötü bel ağrırı çektim...ara ara bulantım oluyor ..belirtilere çok takılmıyorum aslında aylarca hep fos çıktı belirtiler çünkü ve iğnenin yan etkisindende oluyor olabilir bunlar tabi...inşallah bu sefer olur
Kaçıncı günde yapmistinüstüste hergün önermiyor drlar ama eğer sizin tutarsa biz de öyle yapalım. benim çatlamadan 1 gün önce ve 1 gün sonra ilişki oldu ondan tutmadı heralde. gün aşırı yaptık biz. tahmini yumurta çatlamasından 8 gün geçti. erken gebelik testi aldım ,pat ! diye negatif çıktı vurdu yine. acaba erken mi diyorum ,ama erken gebelik testi olsaydı çıkardı diyorum. işte...
son ilişkinin üzerinden tam 7 gün geçti bugün,yumurtam da büyük olasılık ondan bir gün önce çatladı,ovulasyon testine göreKaçıncı günde yapmistin
göğüs ağrısı yok mu?bende de yok o olsa çok belli eden belirti,kaç gün sonra test yapmıştın?Bende mide bulantısı İştahsizlik dışında belim ağrıyor baskada bir belirti yok zaten negatif cikti
kan verdim yarın çıkacak gülüm bir test daha aldım sabah bir daha bakıcam ama ben hala bu teste inanmıyorum bozuk mu acaba.2 canlısın dua et benim içinDeğildir diye dusunuyorum ... Bende de aynısı olmuştu hayalet gibiydi sonrasında netleşti .. Yarin sabah da yap daha da net olursa hamilesin cunku 14 gün geçmesi lazım gerçek sonuç için diyorlar seninde 19 olmuş
Göğüs ağrısı yada hassasiyet yok halsizlik ve uyku hali Var bende hapşırık krizine giriyorum polenlerden dolayı aynı şekilde acıyor kasiklarim 9.günü ve bugün12.günü yaptım negatifgöğüs ağrısı yok mu?bende de yok o olsa çok belli eden belirti,kaç gün sonra test yapmıştın?
benim de cuma gününe kadar belim ağrıyodu,öksürük oldum kuvvetli öksürürken o gün kasıklarım birbirine girdi acıdı,sonra bel ağrısı kalmadı, moralim bozuldu dedim düşerse şimdi düşer ondan mı bilemiyorum belki saçmadır ama.
Moralini bozma belki erkenden daha hemen umitsiz olmasonuç negatif kızlar çok üzgünüm 0,94 bhcg sonucu hayırlısı buymuş napalım ...inşallah sizlerin güzel haberlerini alırız
Bende 18 inde iğne vuruldum bence adetimizin gecmesini bekleyelimArkadaşlar ayin17.sinde iğne yaptım, bugün 12.ci gün normal ucuz testlerdenmi yapsam yoksa ultra erken gebelik testlerindenmi yapsam bilemedim hatta hicmi yapmasam silik te olsa cikarmi????
ben de bugün aynı durumu yaşadım seni çok iyi anlıyorum,olacak ama Allahın izniyle ümitli olalım herzamansonuç negatif kızlar çok üzgünüm 0,94 bhcg sonucu hayırlısı buymuş napalım ...inşallah sizlerin güzel haberlerini alırız
anlıyorum canım , demekki daha vakti değil bizim için elden bişey gelmiyoGöğüs ağrısı yada hassasiyet yok halsizlik ve uyku hali Var bende hapşırık krizine giriyorum polenlerden dolayı aynı şekilde acıyor kasiklarim 9.günü ve bugün12.günü yaptım negatif
Canm at bakayım testicanım ben gün içindeki idrarla test yaptım çok silik çıktı hayalet çizgiydi böyle.7 dk sonra belirdi iğneden 19 gün geçti ondan değildir dimi ya eşim işkillendiiyor beni
Aynen canim regl gününü bekliycezanlıyorum canım , demekki daha vakti değil bizim için elden bişey gelmiyo
Öyle canım artık bu aydan sonra bir ay ara vericem tedaviye dinlenin vücudumanlıyorum canım , demekki daha vakti değil bizim için elden bişey gelmiyo
atıyorum kızlar bir bakınCanm at bakayım testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?