inşallah hamilesindir ,yalnız benim çat. iğ. den sonra yaptığım testler de böyle oluyordu moralini bozmak istemem canım ama sonradan üzülmezsin diye söyledimatıyorum kızlar bir bakınEki Görüntüle 1804243
benim iğneden sonra 19. gündü bugün gülüm hala etkisi varmıdır bilmem.zaten eşim de bende daha sevinci yaşamadık biz asıl yarın kandaki sonucu bekliyozinşallah hamilesindir ,yalnız benim çat. iğ. den sonra yaptığım testler de böyle oluyordu moralini bozmak istemem canım ama sonradan üzülmezsin diye söyledim
Hayırlısı olsun canım hakkında.. İnşallah bebis vardır :)))kan verdim yarın çıkacak gülüm bir test daha aldım sabah bir daha bakıcam ama ben hala bu teste inanmıyorum bozuk mu acaba.2 canlısın dua et benim için
inşallah gülümHayırlısı olsun canım hakkında.. İnşallah bebis vardır :)))
iğneden kaç gün sonra yaptın testi canım?kızlar elimm titriyordu resmi çekerken o yüzden pek net değil daha
Bence hamilesin Allahın izniyle:)atıyorum kızlar bir bakınEki Görüntüle 1804243
Canm ikinci çizgi çok belli inşallah hamilesindir ya yarın hemen yaz sonucu ay cok merak ettimatıyorum kızlar bir bakınEki Görüntüle 1804243
Benmde bugun 11. Gunu ara ara batma bende de oluyor inşallah hamileyizdir hepimiz.. Rabbim yardımcımız olsunİnş hayırlı haberler verirsiniz. Bende pkoluyum çatlama ignemin 8. Günü ara ara kadiklaeimdaki batma dışında bende hic bir belirti yok
Amin insBenmde bugun 11. Gunu ara ara batma bende de oluyor inşallah hamileyizdir hepimiz.. Rabbim yardımcımız olsun
bugün 20. gün oldu canım iğneden sonraK
iğneden kaç gün sonra yaptın testi canım?
inşallah öyledir kan sonucunu görmeden rahat etmicem yinedeBence hamilesin Allahın izniyle:)
bugün sabahta yaptım dünkünün resmide var bir bakın kızlar fark varmı bana sanki az daha koyu gibi geldi bu sabahkiCanm ikinci çizgi çok belli inşallah hamilesindir ya yarın hemen yaz sonucu ay cok merak ettim
Canım bu günkü daha koyu inss hamissin:)bide bu kaçıncı çatlama ignen seninbugün sabahta yaptım dünkünün resmide var bir bakın kızlar fark varmı bana sanki az daha koyu gibi geldi bu sabahkiEki Görüntüle 1804533
ilk iğnemdi daha önceden tedavi geçmişim var ama gülüm 2 yıl kadar toplamda arada 1 düşük oldu.üstünden 1 yıl geçti işte onundaCanım bu günkü daha koyu inss hamissin:)bide bu kaçıncı çatlama ignen senin
Anladım canım hayrli haber rlerini beklioruz bendede pko var ilaç ile yumurta büyümedi gonol f kullandım ilk kez bu sefer 3yumurtam var iyi gelişmiş bende bu gün 9. Gün sen ilk kaçıncı gün yaptın testiilk iğnemdi daha önceden tedavi geçmişim var ama gülüm 2 yıl kadar toplamda arada 1 düşük oldu.üstünden 1 yıl geçti işte onunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?