Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
kızlar elimm titriyordu resmi çekerken o yüzden pek net değil daha

inşallah hamilesindir ,yalnız benim çat. iğ. den sonra yaptığım testler de böyle oluyordu moralini bozmak istemem canım ama sonradan üzülmezsin diye söyledim
benim iğneden sonra 19. gündü bugün gülüm hala etkisi varmıdır bilmem.zaten eşim de bende daha sevinci yaşamadık biz asıl yarın kandaki sonucu bekliyoz

kan verdim yarın çıkacak gülüm bir test daha aldım sabah bir daha bakıcam ama ben hala bu teste inanmıyorum bozuk mu acaba.2 canlısın dua et benim için
Hayırlısı olsun canım hakkında.. İnşallah bebis vardır :)))

İnş hayırlı haberler verirsiniz. Bende pkoluyum çatlama ignemin 8. Günü ara ara kadiklaeimdaki batma dışında bende hic bir belirti yok

İnş hayırlı haberler verirsiniz. Bende pkoluyum çatlama ignemin 8. Günü ara ara kadiklaeimdaki batma dışında bende hic bir belirti yok
Benmde bugun 11. Gunu ara ara batma bende de oluyor inşallah hamileyizdir hepimiz.. Rabbim yardımcımız olsun

Ama QUOTE="gulcan6658, post: 45817151, member: 738285"]Amin ins[/QUOTE]
Ama belirtilere çok takilmamak lagzim sen hic test yaptinmi

inşaallah bu anketi bende cevaplaya bilirim...Kızlar Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah tüm bebek bekleyenlere hayırlı, sağlıklı, sıhhatli,merhametli evlatlar versin.Bende bebek düşünmeye karar verdigimiz an sadece kontrol amaçlı doktora gittim ve birçok sorunla karşılaştım çok büyük,ağır laflar duydum kesin olmaz denildi ama bir Dr. Bu ayın 16 sinda çatlatma iğnesi vurdu ve biesteron diye bi ilaca başladım henüz 12. günüm ve adetime 3.gün kaldı sabırsızlıkla bekliyorum inş hayırlısı olur lütfen banada dua edin...

Canım bu günkü daha koyu inss hamissin:)bide bu kaçıncı çatlama ignen senin
ilk iğnemdi daha önceden tedavi geçmişim var ama gülüm 2 yıl kadar toplamda arada 1 düşük oldu.üstünden 1 yıl geçti işte onunda

ilk iğnemdi daha önceden tedavi geçmişim var ama gülüm 2 yıl kadar toplamda arada 1 düşük oldu.üstünden 1 yıl geçti işte onunda
Anladım canım hayrli haber rlerini beklioruz bendede pko var ilaç ile yumurta büyümedi gonol f kullandım ilk kez bu sefer 3yumurtam var iyi gelişmiş bende bu gün 9. Gün sen ilk kaçıncı gün yaptın testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…